Yaş sorunu

Istegi makul bir istek, olabilir isteyebilir. Lakin bu dusuncesini ifade ederken agzindan cikanları pek tartmamış.
Bende de biraz yaş takintisi var acikcasi kendimden 1 yas kucuk bile olsa sevgili olarak bakamazdım niyeyse :D istemezdim, olur öyle.
Eşimle aramizda 8 yaş var. 32 yaşında ama hic keltos gobisli yaşli ve kisa degil valla 2-3 kilo bile alsa onu kontrol eder ve verir mutlaka. :D alkol sigarada kullanmaz. Surekli koşar.

Bu da gerçek evet doğum ev işi aynı zamanda çalışma hayatı vs derken kadın erken yaslanıp olgunlaşıyor Erkeğe göre ama bu demek olamaz ki kadın kendinden küçük biriyle anlaşıp mutlu olamaz

Yas farkinin kesinlikle önemli olmadigini dusunuyorum ama bu konuda size katılıyorum. Kendimden biliyorum cok cok guzel bir kadindim. Maalesef ben catlamayan azinliktan olmadim hamileligime cok dikkat etmeme sadece 8 kilo almama ragmen karin diye bisey kalmadi. Cirkinlestim. Ama hic önemli degil bu çocuğu ben tek basima yapmadim. Ben çocuk sahibi olmak icin çirkin olmaya katlaniyorsam esim de cirkin bir karisi olmasina katlanacak.

Herkese merhaba, ben 26 yaşındayım, yaşıtım olan birinden hoşlanıyorum tam
26 değil 25 bucuk diyelim onun yaşına. Aramızda elektriklenme oldu ve birbirimizi tanımaya karar verdik 4 ay önce ,
birbirimizi tanıma sürecindeyken , 5 gün önce geleceğimizin sorunlu olma ihtimali yüksek diyerek beni terk etti.
Neden diye sorduğumda ise , kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyor.İleride sorun yaşayabiliriz.
Kendimden 6-7 yaş küçük bir kızla birlikte olursam benim için daha iyi olur, sen de güzel iyi bir kızsın, 30 yaş ve üstü adamlar senin icin daha doğru bir tercih olur bence dedi. Hiçbir şey diyemedim sadece tamam dedim. Moralim çok bozuldu. Biraz yaşlı hissettim o gece, sonra saçmaladıgımın farkına vardım geçti.

Tamam çok iyi saygılı efendi yakışıklı iyi aile terbiyesi almış biri ama bence böyle olmasında sebep, ergenlik travmaları , ergenken hoşlandığı kendi yaşıtındaki kızlar
bunun yerine kendinden daha büyük erkekleri secmis . Sizce bu yüzden mi böyle davranıyor ? İlk sevgilisi 2 yıl önce olmuş .
Cok mantiksiz bi mantikla yaklasmis olaya.. Tamam, bu istegi kendince normal olabilir ama ifadesi olmamis bence.. Takintili geldi bana..

28 yasindayim, 20 desem kimse sasirmaz, genetikle alakali bence bu durum daha cok.. Bi de günümüzde kadinlar yas ilerledikce guzellesiyor sanki, bana mi oyle geliyor ki, eskisi gibi degil sanki.. "Kadin erken çöküyor" dusuncesine katilmiyorum bu yuzden..
Olgunluk mevzusu da, yine cinsiyetle degil kisilikle, gorguyle, egitimle, aileyle vs alakali.. Yasitim olup cok mantikli olan erkekler de duydum gordum, benden nerdeyse 8-10 yas buyuk olup tam bi gerzek olan da..
Yani diyecegim, yaş kriteri olabilir insanin ama takinti yapmamak lazim.. Uyumlu olmak, denk olmak, birlikte gulebilmek ve huzurlu olabilmek en onemlisi..

Adam senin yaşlı olduğunu iddia etmemiş bunu yanlış anlama. Demek istediği şu, ben 26 yaşındayım sen de aynı yaştasın ama senin olgunluğun benimkinden fazla. Eh biz erkekler analarımız tarafında azıcık prens kıvamında büyütüldüğümüz için ancak kendimeden 6-7 yaş küçük -ki bu hesaba göre 19 yaşa tekabül ediyor bu yaş-, ancak pek olgunlaşmamış kendim gibi prenses nidaları ile yetiştirilmiş bir kız ile birlikte olabilirim. Zeka yaşım ve olgunluğum ancak buna yetiyor, kızma ablası ben daha minnacık çocuğum demiş.

Aslında haklı çünkü olgun değil...Uğurlar ola...

Herkese merhaba, ben 26 yaşındayım, yaşıtım olan birinden hoşlanıyorum tam
26 değil 25 bucuk diyelim onun yaşına. Aramızda elektriklenme oldu ve birbirimizi tanımaya karar verdik 4 ay önce ,
birbirimizi tanıma sürecindeyken , 5 gün önce geleceğimizin sorunlu olma ihtimali yüksek diyerek beni terk etti.
Neden diye sorduğumda ise , kadınlar erkeklerden daha erken olgunlaşıyor.İleride sorun yaşayabiliriz.
Kendimden 6-7 yaş küçük bir kızla birlikte olursam benim için daha iyi olur, sen de güzel iyi bir kızsın, 30 yaş ve üstü adamlar senin icin daha doğru bir tercih olur bence dedi. Hiçbir şey diyemedim sadece tamam dedim. Moralim çok bozuldu. Biraz yaşlı hissettim o gece, sonra saçmaladıgımın farkına vardım geçti.

Tamam çok iyi saygılı efendi yakışıklı iyi aile terbiyesi almış biri ama bence böyle olmasında sebep, ergenlik travmaları , ergenken hoşlandığı kendi yaşıtındaki kızlar
bunun yerine kendinden daha büyük erkekleri secmis . Sizce bu yüzden mi böyle davranıyor ? İlk sevgilisi 2 yıl önce olmuş .

Saygılı mı?
Ben saygı namına bir şey göremedim bu ileri ergende.
O mu karar verecekmiş sizin evleneceğiniz adamın yaş aralığına?
Az öte gitsin.
Siz de elin tıfılını niye hakkınızda ya da hayatınızla ilgili olarak konuşturuyorsunuz? O kim bu konuda otorite mi?
Sinirlendim

" çok iyi saygılı efendi yakışıklı iyi aile terbiyesi almış biri" mi? :KK57:

Bildiğin mal, kadın erken çöker, daha çıtırına yatırım yapayım aklında.
Yüzde yüz katılıyorum ayrıca bu kadar dıygusuz bi konuşmayı bi dişiye karşı bi erkek ya gay olduğu ve sadece çocuk yapıp topluma karışmak için evlenmek amacıyla ya da aşırı kompleks ve psikolojik -cinsel(kendini başka erkeklerle kıyaslamayacak kadar az ilişki veya sıfır ilişki yaşamış kız olsun diye) sorunları olan bi adam yapar nolur arkana bakmadan kaç ve şükret arkadaşım... Duygusuz vicdansız adamlara 1 dk nı bile harcama zarar görürsün.

ben de çıtır seviyorum ne olcak :KK45: ben eşimden büyüğüm 4 senelik evli 7 senedir birlikteyiz. Parmakla gösterilen derecede uyumluyuzdur (nazar değmesin :)
Olgunlukta yaşa bakmıyor bee, o sana kabaca yolu göstermiş. ben senden 0,5 yaş büyüğüm sana mı sorcam deseydin :KK52:

31 yaasındayım herkes benı 22-23 sanıyor. mınyonum ve yasımıda gostermıyorum. aksıne artık kadınlar kendılerıne bakıyor erkeklerın gobek onde gıderken kadınlar sporla karın kası yapıyor artık :) bence karsındakı bahane uydurmus

Yas farkinin kesinlikle önemli olmadigini dusunuyorum ama bu konuda size katılıyorum. Kendimden biliyorum cok cok guzel bir kadindim. Maalesef ben catlamayan azinliktan olmadim hamileligime cok dikkat etmeme sadece 8 kilo almama ragmen karin diye bisey kalmadi. Cirkinlestim. Ama hic önemli degil bu çocuğu ben tek basima yapmadim. Ben çocuk sahibi olmak icin çirkin olmaya katlaniyorsam esim de cirkin bir karisi olmasina katlanacak.
bence kendinize haksızlık etmeyin annelik her kadın güzelleştirir istisnasız. evet biraz yıpranıyor kadınlar evlenıp çocuk sahıbı olunca :( bekarla evli aynı yasta olsalar bıle ılla kı fark edıyor.

Yaş farkını bir kriter olarak söylemiş ama sonuç olarak sizden hoşlanmamış ve sevememiş ki öyle birşey söylemiş. Sevse zaten 6 ay hiç bir şekilde sorun olmazdı. Sizde bence sorun etmeyin yolunuza bakın

Ay o kendini 18 yaş ergeni olgunluğunda gördüyse suç sizin mi? Size göre değilmiş iyi olmuş bittiği.

Cok dogru , 23 yasındayken 30 yasında biri vardı hayatımda kucuk cocuk gibi davranıyordu, gece gezmesi vardı, sosyal medyada cok aktifti ama bu 25 yasındakı kısı ondan cok daha olgun sosyal medyası yok daha beyefendi gece gezmesi yok ama genç sevgili istiyormus sanki ben yaşlıyım
Sosyal medya kullanmamasini vurgulayip duruyorsun.. Bu cok beyefendi oldugunun filan mi gostergesi? Adam gibi kullanabilmek mesele, bunu arti bi puan gibi gorme bence..

Yüzde yüz katılıyorum ayrıca bu kadar dıygusuz bi konuşmayı bi dişiye karşı bi erkek ya gay olduğu ve sadece çocuk yapıp topluma karışmak için evlenmek amacıyla ya da aşırı kompleks ve psikolojik -cinsel(kendini başka erkeklerle kıyaslamayacak kadar az ilişki veya sıfır ilişki yaşamış kız olsun diye) sorunları olan bi adam yapar nolur arkana bakmadan kaç ve şükret arkadaşım... Duygusuz vicdansız adamlara 1 dk nı bile harcama zarar görürsün.
Daha önce bir kızı cok sevmis, kız bunu kabul etmeyince, bu da 23-24 yaşlarına kadar kimseyi hayatına almamış, ondan sonra da bir süre kızları tavlayıp tavlayıp terk etmis, intikam almak icin ama simdi değistim demisti . Sizce benden de mi intikam aldı ?

Back
X