• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş Sorunu

Bende eşimle aynı yaştayım.
Hatta ben gün farkıyla ondan büyüğüm.
Ama gayet mutluyum çok şükür :40:
Hiç kafana takma bence insanlar illa söyleyecek bir şey bulurlar zaten.

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum 22 cok erken benim icinde. Kariyer hedefleri yuksek biriyim henuz benim icin erken ve fikirlerim degiseblir keza onunda.. Sadece ciddi bir iliskimiz var öyle kendi aramızda konusuyoruz en erken 25 26 dan evvel olmaz olacaksa da.. Elestirilen daha cok yasit olmamiz sonucta ben 25 iken o da 25 olacak..

Aynı yaşta olabilirsiniz, eşi kendinden küçük olan bir sürü bayan da var ayrıca. Mutluluk kişilikle alakalıdır her şey yaş değil.

Bana kalırsa erkek yaşı 28-29 evlilik için ideal yaşlar. 25 bile erken bir yaş. Ama tabi ki sen de bayan olarak fazla beklemek istemeyebilirsin. Aynı yaşta olmanız bu nedenle biraz sıkıntılı.

benim sevgilim benden 3 yaş küçük
Ama hayatıma girmiş en olgun,enn mantıklı insan. İlişkinin başlarında eski sevgili konusunu açtığım bir zaman "sen o zamanlar mutlu muydun???Mutluysan hiçbir mesele yok" diyebilen bir insan,
yani böyle adamı bulmuşum neden yaşını sorun edeyim,çok materyalist olmamak gerekir bence ilişkilerde..
takılacak onca şey varken de tutup yaşa takılmayın,hem akranmışsınız da
ne güzel ,beraber büyürsünüz

Back
X