Doğuma Hazırlık Yas ve hamile kalinan aya göre cinsiyet hesabi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
@pikolata
Can'ım , bugün cinsiyetti öğrendik , 3 cüde kızmış ( üzülmedim desem yalan olur , ama iyiyim şimdi . Sağlıklı çok şükür mühimde olan bu zaten
Önemli olan sağlıklı olmasi canım erkek olup hasta olabilirdi senin için kız evlat daha hayırlı demekki yaş artı kalınan ay da ne cikmisti

Canim 9 Şubat randevu var demiştin belli oldumu cinsiyeti
benimde ikinci erkek geliyor. yaş hesaplaması, ay takvimi, biyolojik takvim, çin takvimi, ramzi teorisi, lahana testi, alyans testi, bebeğin kesedeki yönü, kese şekli gibi tüm teorilere göre kızdı ama oğlum olacak. hamilelik sıkıntıları olarakta ilk hamileliğim ile bu hamileliğim tamamen farklı canım. demek ki bu farklılıkların cinsiyetle hiç alakası yokmuş .

hayalimsin1 tatlım benim de ikinci oğlan geliyor. Allah biliyor ya çok kız istedim kısmetim de yokmuş. senin de kısmetin de kız varmış tatlım. elden bir şey gelmiyor. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Hamile olup olmadigin belli degil yani henuz .. Yani aslinda 13 ve 15 iliski olduysa adet tarihine gøre gec olmus hamile kalmissan mucizedir. Cunki yumurtlama gununn subatin 10-11 de olmustur buyuk ihtimal

Amin canım, Senin oğluşta hayırlı olsun.
3 kız bana biraz fazla geldi üzüldüm ama geçti şükür . Artık diğerki denemelere inşallah

Önemli olan sağlıklı olmasi canım erkek olup hasta olabilirdi senin için kız evlat daha hayırlı demekki yaş artı kalınan ay da ne cikmisti

Bilmem canım 01-05-1982
Kalınan ay kasım
Yani çift sayı oluyor galiba
33 + 11 = 44 eğer böyle hesaplanıyorsa tabi
Tam bilmiyorum

="zuleyha83, post: 45129150, member: 332931"]Hamile olup olmadigin belli degil yani henuz .. Yani aslinda 13 ve 15 iliski olduysa adet tarihine gøre gec olmus hamile kalmissan mucizedir. Cunki yumurtlama gununn subatin 10-11 de olmustur buyuk ihtimal[/QUOTE]
Ccanim 28 ocak adet oldum 9 gün ssürüyor 31 günde adet oluyorum nette baktım 13 sŞubat yumurtlama ggünü diyor yani yarın yyanlımi biliyorum nasıl hesaplicam yumurtlama gununu .31 günde adet oluyorum yyarın 17.
Günü yumurtlama ggünü degilmi

Canim 28 ocak adet oldum 9 güns sürüyor. 31 günde adet oluyorum net te baktımdaha yyarın yumurtlama günü diyor yyarınn adetin 17. GGünü yanlısmi nnasılheaaplicam
Hamile olup olmadigin belli degil yani henuz .. Yani aslinda 13 ve 15 iliski olduysa adet tarihine gøre gec olmus hamile kalmissan mucizedir. Cunki yumurtlama gununn subatin 10-11 de olmustur buyuk ihtimal

Canim 28 ocak adet oldum 9 güns sürüyor. 31 günde adet oluyorum net te baktımdaha yyarın yumurtlama günü diyor yyarınn adetin 17. GGünü yanlısmi nnasılheaaplicam
Canim 12'si ve 13'de iliski olur ve tutarsa kiz 14'du ve 15'de iliski olur ve tutarsa erkek gosteriyo

26 yasindayim ve muhtemelen aralikta hamile kaldim benimki cift sayi yani erkek cikiyor bakalim tutacakmi? ogrendigimde yazarim!

Bende bu teoriler tutacak mi doğumdan sonra göreceğim:)bu takvim bende erkeği gösteriyor demi zuleyha83 ,bebegin kesedeki konumuna gore de erkeği gösteriyor nub teorisi içinde ilk foto yüklediğimde o zaman ladeyna diye bi arkadaş bakıyordu oda erkek demişti ama doktor kız dedi:)doğduğunda kızsa hiçbirine inanmam artık

Yas hesabinda erkek cikiyor cunki ayni ay icinde yumurtlama gunun denk geliyo , fakat yorumcuya simdi bende giremiyorum , ara sira tanitim amacli kampantalari oluyo ve acik oluyormus , denk geldi baktim sanakiz gøsterdi 29 ve sonrasi bi ksc gunluk tarihleri , banada o haftayi tum girdim hergunu kiz gøsteriyo .. Hayirlisi bakalim bugun arkadasim dogum yapti sekermi seker kizi oldu. Benimdf uc ayim kaldi daha cok var gibi geldi ,

İste cnm hangi ilişki gününde tuttuğunu bilmiyorum,ben 1 agustosa baktım onda erkek cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…