Önemli olan sağlıklı olmasi canım erkek olup hasta olabilirdi senin için kız evlat daha hayırlı demekki yaş artı kalınan ay da ne cikmisti@pikolata
Can'ım , bugün cinsiyetti öğrendik , 3 cüde kızmış( üzülmedim desem yalan olur , ama iyiyim şimdi . Sağlıklı çok şükür mühimde olan bu zaten
Canim 9 Şubat randevu var demiştin belli oldumu cinsiyeti12+2 de tahminde bulundu
Alıntı yapmıştm aslında ama başarılı olamamışım sanırım :) erkek çıkıyodu hesaba göre de canım.Burda ne denmisti sana canim ?
benimde ikinci erkek geliyor. yaş hesaplaması, ay takvimi, biyolojik takvim, çin takvimi, ramzi teorisi, lahana testi, alyans testi, bebeğin kesedeki yönü, kese şekli gibi tüm teorilere göre kızdı ama oğlum olacak. hamilelik sıkıntıları olarakta ilk hamileliğim ile bu hamileliğim tamamen farklı canım. demek ki bu farklılıkların cinsiyetle hiç alakası yokmuş .Canim 9 Şubat randevu var demiştin belli oldumu cinsiyeti
Oylemi hayirli olsun canim saglikla gelsin knsaAllahAlıntı yapmıştm aslında ama başarılı olamamışım sanırım :) erkek çıkıyodu hesaba göre de canım.
Bu iki tarihtede yorumcuda erkek cikiyo05.09.1988 28 ocak adet oldum 13 ve 15 Şubat bak canım yorumcudan ben yapamadim
Hamile olup olmadigin belli degil yani henuz .. Yani aslinda 13 ve 15 iliski olduysa adet tarihine gøre gec olmus hamile kalmissan mucizedir. Cunki yumurtlama gununn subatin 10-11 de olmustur buyuk ihtimalAma sen bana yasin 27 doldurmuş sun dedin 27 artı 2 29 kız dedin çift sayı erkek demiştin, hayırlısı çok takılmadim çünki yüzde 50 tesadüfen tutacak zaten biz çalışmalara başladık hayırlısı ozaman.doldurdugum yaşmi yıl olarak girdiğim yaş mi tekrar hesapla bari kiz 05.09.1988.
benimde ikinci erkek geliyor. yaş hesaplaması, ay takvimi, biyolojik takvim, çin takvimi, ramzi teorisi, lahana testi, alyans testi, bebeğin kesedeki yönü, kese şekli gibi tüm teorilere göre kızdı ama oğlum olacak. hamilelik sıkıntıları olarakta ilk hamileliğim ile bu hamileliğim tamamen farklı canım. demek ki bu farklılıkların cinsiyetle hiç alakası yokmuş .
hayalimsin1 tatlım benim de ikinci oğlan geliyor. Allah biliyor ya çok kız istedim kısmetim de yokmuş. senin de kısmetin de kız varmış tatlım. elden bir şey gelmiyor. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Önemli olan sağlıklı olmasi canım erkek olup hasta olabilirdi senin için kız evlat daha hayırlı demekki yaş artı kalınan ay da ne cikmisti
Hamile olup olmadigin belli degil yani henuz .. Yani aslinda 13 ve 15 iliski olduysa adet tarihine gøre gec olmus hamile kalmissan mucizedir. Cunki yumurtlama gununn subatin 10-11 de olmustur buyuk ihtimal
Canim 12'si ve 13'de iliski olur ve tutarsa kiz 14'du ve 15'de iliski olur ve tutarsa erkek gosteriyoCanim 28 ocak adet oldum 9 güns sürüyor. 31 günde adet oluyorum net te baktımdaha yyarın yumurtlama günü diyor yyarınn adetin 17. GGünü yanlısmi nnasılheaaplicam
SEnde tuttumu veya pikolata hayalimsin vsCanim 12'si ve 13'de iliski olur ve tutarsa kiz 14'du ve 15'de iliski olur ve tutarsa erkek gosteriyo
Hadi hayirlisi26 yasindayim ve muhtemelen aralikta hamile kaldim benimki cift sayi yani erkek cikiyor bakalim tutacakmi? ogrendigimde yazarim!
Yas hesabinda erkek cikiyor cunki ayni ay icinde yumurtlama gunun denk geliyo , fakat yorumcuya simdi bende giremiyorum , ara sira tanitim amacli kampantalari oluyo ve acik oluyormus , denk geldi baktim sanakiz gøsterdi 29 ve sonrasi bi ksc gunluk tarihleri , banada o haftayi tum girdim hergunu kiz gøsteriyo .. Hayirlisi bakalim bugun arkadasim dogum yapti sekermi seker kizi oldu. Benimdf uc ayim kaldi daha cok var gibi geldi ,Bende bu teoriler tutacak mi doğumdan sonra göreceğim:)bu takvim bende erkeği gösteriyor demizuleyha83 ,bebegin kesedeki konumuna gore de erkeği gösteriyor nub teorisi içinde ilk foto yüklediğimde o zaman ladeyna diye bi arkadaş bakıyordu oda erkek demişti ama doktor kız dedi:)doğduğunda kızsa hiçbirine inanmam artık
Yas hesabinda erkek cikiyor cunki ayni ay icinde yumurtlama gunun denk geliyo , fakat yorumcuya simdi bende giremiyorum , ara sira tanitim amacli kampantalari oluyo ve acik oluyormus , denk geldi baktim sanakiz gøsterdi 29 ve sonrasi bi ksc gunluk tarihleri , banada o haftayi tum girdim hergunu kiz gøsteriyo .. Hayirlisi bakalim bugun arkadasim dogum yapti sekermi seker kizi oldu. Benimdf uc ayim kaldi daha cok var gibi geldi ,
Oylemi hayirli olsun canim saglikla gelsin knsaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?