Ah su gonul istemese zatenSeni çok iyi anlıyorum
Benimde iki kızım var , bir oğlum olsun çok istiyorum
Ama tabi önce sağlık ve hayırlı Olanı olsun.
Ama gönül işte her ikisinide tatmak istiyor.
Sen kaç haftalıksınki şuan ? Ve doktor kAç hastalıkken baktı cinsiyette
Hmmm demek ki bu hesap uydu bana :))nce 1988 +9 =1997 yani tek sayı ve kız burada tutmayanlari ben bu şekilde doğum senesinde toplayınca sonuç daha dogru cikiyor
Ah su gonul istemese zaten... 20 haftalikken soyledi bana yani baya bi kesindir 20 haftada bebis baya buyumus oluyo ..
Keşke canım anket acsaydinKiminki tuttu kiminki tutmadi statistik tutmak zor oluyo ben acaba bi deftere yazsammi
canım bunu da Cevaplarsan çok sevinirimEvet kizlar konuyu actim haydi bakalim anketi nasil yapacaz ???
Hesaba gore erkek cikiyo sana canimEee o zaman bende sorayımmmmsat 26.08.2015 doğum tarihim 27.04.1988 büyük ihtimal eylül 8 de hamile kaldım şimdiii nasıl hesaplıcaz
Tutmamis llabilur belki ..Benim oglumda tutmuyor. 24 yasinda hamile kaldim sat 25 eyluldu hatta uzerine adet gormusum yani eylul baslarinda hamile kalmisim. 24+9=33 tek sayi kiz olmasi lazim ama 7 yasinda bir oglum var. Simdiyse 31 yasindayim sat 16 ekim 31+10=41 yine tek daha cinsiyet belli degil ama ozaman yine erkek olacak.
Bu Slvesterin dogum tarihi ve sat degilmi kiz ?? Bu hesapta kiz cikiyorducanım bunu da Cevaplarsan çok sevinirim
31.07.1991 dogumlu,adet tarihi 17 temmuz 2015 . 29 temmuz ve sonrası ilişki oldu
Canım doğum tarihlerini doğru bilen kişilerde hiç yanılma oldumu burda, çevrede hiç yanildinmiBu Slvesterin dogum tarihi ve sat degilmi kiz ?? Bu hesapta kiz cikiyordu
Erkek miEee o zaman bende sorayımmmmsat 26.08.2015 doğum tarihim 27.04.1988 büyük ihtimal eylül 8 de hamile kaldım şimdiii nasıl hesaplıcaz
Bu yontemi bi arkadasim anlatti bana kime yaptiysa dogru cikiyormus bende denedigim kisilerde dogru cikiyo , fakat simdi sat ayin sonuna geldigi zaman atliyo yani bi sonraki ayda yumurtlama oldugu icin cinsiyet degisiyo dedi arkadasim bana . Bende onun yalancisiyimCanım doğum tarihlerini doğru bilen kişilerde hiç yanılma oldumu burda, çevrede hiç yanildinmi
Canim sende tutmamista olabilir peki o zaman en son adetini hatirliyormusun ??cift sayi erkekmi?? ben 21 yaşinsa 11ci ayda hamile kalmişdim 32 ediyor ama kizim oldu..iyikide oldu :*
Dogum tarihlerinin dogru olmasi gerekiyo zaten canim . Burda yaptiklarimizda henuz cinsiyetleri belli degildi yazacaklardi bir kac kiside sirf denemek icin sormus onlarinkide dogru ciktiCanım doğum tarihlerini doğru bilen kişilerde hiç yanılma oldumu burda, çevrede hiç yanildinmi
24ekimdi son adet.doktor kontrolunde oldugum icin kesinlikle kasimda gebe kalmişimCanim sende tutmamista olabilir peki o zaman en son adetini hatirliyormusun ??
Evet dogru sende tutmadi , su ana kadar ikinci veya ucuncu kisisin tutmayan olacak okadar24ekimdi son adet.doktor kontrolunde oldugum icin kesinlikle kasimda gebe kalmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?