Doğuma Hazırlık Yas ve hamile kalinan aya göre cinsiyet hesabi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canim sen subatta kamile kalmis oolursan oglun oluyo
Ama sen bana yasin 27 doldurmuş sun dedin 27 artı 2 29 kız dedin çift sayı erkek demiştin, hayırlısı çok takılmadim çünki yüzde 50 tesadüfen tutacak zaten biz çalışmalara başladık hayırlısı ozaman.doldurdugum yaşmi yıl olarak girdiğim yaş mi tekrar hesapla bari kiz 05.09.1988.

Son düzenleme:
Ama sen bana yasin 27 doldurmuş sun dedin 27 artı 2 29 kız dedin biz çalışmalara başladık hayırlısı ozaman.doldurdugum yaşmi yıl olarak girdiğim yaş mi tekrar hesapla bari kiz 05.09.1988.
Sağlıklı olsun benim için önemli olan ama insan mrk edip bi arastiriyor işte, Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin

Canim evet sen hala 27 yasindasin daha eylulde 29 oluyorsun , pardon canim 27+ 2 =29 = kiz oluyo :),, yanlizbirde su yorumcu sitesi var orayada bi bak derim . Adet tarihinin ilk gununun uzerine 13 veya 14 gun ekle ve o gunlere gøre bak hangi gun kizhangi gun erkek gunu diye

Sen baksana yerime kız 28 ocak adet oldum ben giremedim

5 ve 6 şubatta oldu ama 9 gün adet sürüyor tutarmi bilmiyorum
13 Şubat 15 Şubat bakarsan sevinirim.

Senin ilkte tutuyo 25 eylul sat ekime atliyo yumurtlama 24+10= 34 tek sayi erkek
Ikincidede diger aya atlsmis olabilir ay sonuna dogru yumrtlaman oluyo ..
Ilkinde ben ustume adet gormusum 2 hafta hep onden gitti ve 2 hafta da once dogdu. Ben buyuk ihtimal eylul baslarinda hamile kalmisim doktorum oyle diyordu. Her halukarda eylul ayinda tuttu. Ikisi de uymadi bana

pikolata
Can'ım , bugün cinsiyetti öğrendik , 3 cüde kızmış ( üzülmedim desem yalan olur , ama iyiyim şimdi . Sağlıklı çok şükür mühimde olan bu zaten

Oglundada 22 yasindasin nisanda adet olmusun ve o ay yumurtlaman olmustur . 22+ 4 = 26 = cift sayi oldugu icin erkek cikiyo canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…