Erkek cikiyo canim01.03.1983 sat 25.11.2015 bana da bakar mısınız?
amin cümle annelerin inşaAllah:))Hayirli olsun canim , Allah saglikla kucagina almayi nasib etsin
Ama sen bana yasin 27 doldurmuş sun dedin 27 artı 2 29 kız dedin çift sayı erkek demiştin, hayırlısı çok takılmadim çünki yüzde 50 tesadüfen tutacak zaten biz çalışmalara başladık hayırlısı ozaman.doldurdugum yaşmi yıl olarak girdiğim yaş mi tekrar hesapla bari kiz 05.09.1988.Canim sen subatta kamile kalmis oolursan oglun oluyo
Sağlıklı olsun benim için önemli olan ama insan mrk edip bi arastiriyor işte, Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsinAma sen bana yasin 27 doldurmuş sun dedin 27 artı 2 29 kız dedin biz çalışmalara başladık hayırlısı ozaman.doldurdugum yaşmi yıl olarak girdiğim yaş mi tekrar hesapla bari kiz 05.09.1988.
Canim evet sen hala 27 yasindasin daha eylulde 29 oluyorsun , pardon canim 27+ 2 =29 = kiz oluyo :),, yanlizbirde su yorumcu sitesi var orayada bi bak derim . Adet tarihinin ilk gununun uzerine 13 veya 14 gun ekle ve o gunlere gøre bak hangi gun kizhangi gun erkek gunu diyeAma sen bana yasin 27 doldurmuş sun dedin 27 artı 2 29 kız dedin çift sayı erkek demiştin, hayırlısı çok takılmadim çünki yüzde 50 tesadüfen tutacak zaten biz çalışmalara başladık hayırlısı ozaman.doldurdugum yaşmi yıl olarak girdiğim yaş mi tekrar hesapla bari kiz 05.09.1988.
Sen baksana yerime kız 28 ocak adet oldum ben giremedimCanim evet sen hala 27 yasindasin daha eylulde 29 oluyorsun , pardon canim 27+ 2 =29 = kiz oluyo :),, yanlizbirde su yorumcu sitesi var orayada bi bak derim . Adet tarihinin ilk gununun uzerine 13 veya 14 gun ekle ve o gunlere gøre bak hangi gun kizhangi gun erkek gunu diye
5 ve 6 şubatta oldu ama 9 gün adet sürüyor tutarmi bilmiyorumCanim evet sen hala 27 yasindasin daha eylulde 29 oluyorsun , pardon canim 27+ 2 =29 = kiz oluyo :),, yanlizbirde su yorumcu sitesi var orayada bi bak derim . Adet tarihinin ilk gununun uzerine 13 veya 14 gun ekle ve o gunlere gøre bak hangi gun kizhangi gun erkek gunu diye
Bana da bakar mısın? D.t. 02.11.1987 sat 14.11.2015Erkek cikiyo canim
Kiz cikiyo canimBana da bakar mısın? D.t. 02.11.1987 sat 14.11.2015
Dogum tarihini ver canimSen baksana yerime kız 28 ocak adet oldum ben giremedim
Ilkinde ben ustume adet gormusum 2 hafta hep onden gitti ve 2 hafta da once dogdu. Ben buyuk ihtimal eylul baslarinda hamile kalmisim doktorum oyle diyordu. Her halukarda eylul ayinda tuttu. Ikisi de uymadi banaSenin ilkte tutuyo 25 eylul sat ekime atliyo yumurtlama 24+10= 34 tek sayi erkek
Ikincidede diger aya atlsmis olabilir ay sonuna dogru yumrtlaman oluyo ..
05.09.1989 son adet tarihim ise 30 aralık bana da hesap yaparmısınız rica etsem
3 yaşında oğlum var onda son adet tarihim 5 nisan 2012.
26 yasindasin araligin sonubda adet gormusun , yani bitinci ayda hamile kalmisin .26+1= 27 tek sayi cikiyo yani kiz ..zuleyha83 bende hesaplama istiyorum Lütfen
Burda ne denmisti sana canim ?%90 erkek dendi bakalımm
05.09.1988 28 ocak adet oldum 13 ve 15 Şubat bak canım yorumcudan ben yapamadimDogum tarihini ver canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?