Bilmiyorum canim bugun bakildi bir cikinti var ama belli olmaz dediBu hamileliğin de uymadımi canim
Yani ozaman bence sen eylulde hamile kalmisin canim sonuna dogru tutmussa belki bilemiyecem karisik birazAdet duzensizligim yok canim ne ara hamile kaldim onu anlamadim korunuyorduk guya bugun gittim doktora bir cıkıntı var ama klitoriste olabilir o dedi 10 gun sonra tekrar gidicem yuzde 60 70 kiz dedi
25 yaş 4 kalınan ay 29 kız yani sende tuttu bu bebeğin hangi ayda hamile kaldınCnm geçmişe dönük oluyomu bu. İlk çocugum kız 25.10.1988 d. Tarihim
Sat 7 nisan 2014
25 yaş 4 kalınan ay 29 kız yani sende tuttu bu bebeğin hangi ayda hamile kaldın
Canim sen subatta kamile kalmis oolursan oglun oluyo05.09.1988 şubatta hamile kalsam ne oluyor anlamadım yıl olarak yaşım kaç?
28 mi 27 mi anlamadım şaşkın ben iste
Sen hamile degilmisin kiz?Yani genel anlamda tutuyor çok ilginç yaaa
Hesaba gore erkek cikiyor ve oglun var sanirim.11.01.1991 d. Tarihim 25.05.2015 satim bakarmisiniz ☺
Oglum karnimda canim dogru cikti tesekkurler ☺Hesaba gore erkek cikiyor ve oglun var sanirim.
bu hesabs gøre erkek cikiyo canim ?11.01.1991 d. Tarihim 25.05.2015 satim bakarmisiniz ☺
Buyuk ihtimal yumurtlaman eylulde olmusve hesaba gøre kiz oluyoSON ADET tarihimim ilk günü 27 ağustos
24.08.1989 doğumluyum
Senin ilkte tutuyo 25 eylul sat ekime atliyo yumurtlama 24+10= 34 tek sayi erkekBen de ikisi de tutmuyor. Ilk cocugum erkek sat 25 eylul 2008. ben 2 eylul 1984 dogumluyum. 24 yas + 9= 33 tek sayi. Simdi de sat 16 ekim 2015 31yas+10=41 tek sayi ikisi de erkek oldu. Bende tek sayilarda erkek cikiyor. Cin takvimi de ikisi de erkek dedi.
evet kızBuyuk ihtimal yumurtlaman eylulde olmusve hesaba gøre kiz oluyocinsiyetini biliyorsundur aramizda bi hafta var ;-)
Hayirli olsun canim , Allah saglikla kucagina almayi nasib etsinevet kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?