Doğuma Hazırlık Yas ve hamile kalinan aya göre cinsiyet hesabi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
24ekimdi son adet.doktor kontrolunde oldugum icin kesinlikle kasimda gebe kalmişim
Canim doğum tarihinde yazsan Züleyha arkadaşımıza. Bn 28 yaşımdan hesapları fakat 27 olarak hesaplama lazımmış yaşı doldurmadigim için lütfen doğum tarihini yaz Züleyha ya bakalım yanlismi cikiyor bu testte .içimden bi ses bu herkeste doğru çıkartır diyor

Ya kizlar benim hesap nasil olcak kafam almadi ben enson 7 eylulde adet gordum ekimde adetimi beklerken hamile oldugumu ogrendim ama satla uyumlu degil hamileligim doktor bir hesap cikardi bana 7 ekim olarak son adet tarihimi kabul etti yani bebekte o tarihe uyumlu 32+10 olarakmi hesapliycam ben 33 yasima aralikta girdim yoksa 32+11 mi

diğer çocuklarını hesapla bakalım onlarda tutuyor mu? bu seferki hamileliğin biraz karışık ama bence 7 eylül son ise eylül ayı içinde hamile kalmışsındır. gerçi ekim başı da olabilir ben de bilemedim şimdi.

Yok canım eylülde değil o tutmuyor sanırım ekim ortası oluyor o zaman 32+10=42 hadi hayırlısı inşallah yarın ogrenicem cinsiyetini tutuyomu yazarım

Merhaba canim
Eylulde en son adet olduysan ekimde hamile olman normalde benim anlamadigim nasil satla tutmuyor ? Acaba yumurtlaman mi gec oldu ??adet duzensizligin varmi ? Eger ekimde kaldiysan erkek oluyo eylul sonunda kaldiysan kiz cikiyo , hayirlisi olsun zaten 50/50

Baska cocugun varmi onlarda bi hesap yapsak ?

Canim sende bu takvim uydumu

Adet duzensizligim yok canim ne ara hamile kaldim onu anlamadim korunuyorduk guya bugun gittim doktora bir cıkıntı var ama klitoriste olabilir o dedi 10 gun sonra tekrar gidicem yuzde 60 70 kiz dedi

ilk çocuğumda uyuyor ama bunda bakalım tutacak mı. 16+4 te doktora gittim cinsiyeti belli değil dedi ama 12 haftalıkken büyük ihtimal erkek demişlerdi. şayet doğru ise ikinci de tutmuyor.
Kontrolün ne zaman canım belli olursa yazarmisin bana unutmazsan

Simdi anlamadığım, doldurduğunuz yas mı girdiğimiz yas mı? 88 liuim 27 ye girdim ama 26 yi doldurdum. Hangisi hesap edilecek?

Simdi anlamadığım, doldurduğunuz yas mı girdiğimiz yas mı? 88 liuim 27 ye girdim ama 26 yi doldurdum. Hangisi hesap edilecek?
Bende 88 liyim. bu arada 27 yi doldurduk kız 28 e girdik doldurduğunuz yaştan hesapliyoruz

Bende 88 liyim. bu arada 27 yi doldurduk kız 28 e girdik doldurduğunuz yaştan hesapliyoruz
:) simdi aklım karıştı :) sen yeni girdin o Zaman 28 E ben haziran da girecegim o Zaman ben 26 dan hesaplayacağım degil mi:) yaslanıyoruz ya bi taraftan

:) simdi aklım karıştı :) sen yeni girdin o Zaman 28 E ben haziran da girecegim o Zaman ben 26 dan hesaplayacağım degil mi:) yaslanıyoruz ya bi taraftan

Canim bn 05.09.1988 dogumliyum yil olarak 28 yasindayiz ama sen haziranda ben eylilde 28 doldurcaz.sende bende 27 olarak hesaplicaz.sende hamile kaldigin ayi hesaplican

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…