Canim doğum tarihinde yazsan Züleyha arkadaşımıza. Bn 28 yaşımdan hesapları fakat 27 olarak hesaplama lazımmış yaşı doldurmadigim için lütfen doğum tarihini yaz Züleyha ya bakalım yanlismi cikiyor bu testte .içimden bi ses bu herkeste doğru çıkartır diyor24ekimdi son adet.doktor kontrolunde oldugum icin kesinlikle kasimda gebe kalmişim
10 şubat 1993Canim sende tutmamista olabilir peki o zaman en son adetini hatirliyormusun ??
diğer çocuklarını hesapla bakalım onlarda tutuyor mu? bu seferki hamileliğin biraz karışık ama bence 7 eylül son ise eylül ayı içinde hamile kalmışsındır. gerçi ekim başı da olabilir ben de bilemedim şimdi.Ya kizlar benim hesap nasil olcak kafam almadi ben enson 7 eylulde adet gordum ekimde adetimi beklerken hamile oldugumu ogrendim ama satla uyumlu degil hamileligim doktor bir hesap cikardi bana 7 ekim olarak son adet tarihimi kabul etti yani bebekte o tarihe uyumlu 32+10 olarakmi hesapliycam ben 33 yasima aralikta girdimyoksa 32+11 mi
Merhaba canimYa kizlar benim hesap nasil olcak kafam almadi ben enson 7 eylulde adet gordum ekimde adetimi beklerken hamile oldugumu ogrendim ama satla uyumlu degil hamileligim doktor bir hesap cikardi bana 7 ekim olarak son adet tarihimi kabul etti yani bebekte o tarihe uyumlu 32+10 olarakmi hesapliycam ben 33 yasima aralikta girdimyoksa 32+11 mi
Baska cocugun varmi onlarda bi hesap yapsak ?Merhaba canim
Eylulde en son adet olduysan ekimde hamile olman normalde benim anlamadigim nasil satla tutmuyor ? Acaba yumurtlaman mi gec oldu ??adet duzensizligin varmi ? Eger ekimde kaldiysan erkek oluyo eylul sonunda kaldiysan kiz cikiyo , hayirlisi olsun zaten 50/50
Canim sende bu takvim uydumudiğer çocuklarını hesapla bakalım onlarda tutuyor mu? bu seferki hamileliğin biraz karışık ama bence 7 eylül son ise eylül ayı içinde hamile kalmışsındır. gerçi ekim başı da olabilir ben de bilemedim şimdi.
ilk çocuğumda uyuyor ama bunda bakalım tutacak mı. 16+4 te doktora gittim cinsiyeti belli değil dedi ama 12 haftalıkken büyük ihtimal erkek demişlerdi. şayet doğru ise ikinci de tutmuyor.Canim sende bu takvim uydumu
Kontrolün ne zaman canım belli olursa yazarmisin bana unutmazsanilk çocuğumda uyuyor ama bunda bakalım tutacak mı. 16+4 te doktora gittim cinsiyeti belli değil dedi ama 12 haftalıkken büyük ihtimal erkek demişlerdi. şayet doğru ise ikinci de tutmuyor.
Bu hamileliğin de uymadımi canimDiger iki cocugumda uyuyor 23+4=27 kız 29+6=35 kız
Ayrıntılı da bakılır dedi 9 şubatta. Bakalım o zamana kadar durabilecek miyim. Beli olunca yazarım sanaKontrolün ne zaman canım belli olursa yazarmisin bana unutmazsan
Ooo 9 subat bn bile merak ettim ya ama ilk oğlu olanın 2.de oğlan oluyor kısmet bekleyelim yumurcagiAyrıntılı da bakılır dedi 9 şubatta. Bakalım o zamana kadar durabilecek miyim. Beli olunca yazarım sana
Bende 88 liyim. bu arada 27 yi doldurduk kız 28 e girdikSimdi anlamadığım, doldurduğunuz yas mı girdiğimiz yas mı? 88 liuim 27 ye girdim ama 26 yi doldurdum. Hangisi hesap edilecek?
:) simdi aklım karıştı :) sen yeni girdin o Zaman 28 E ben haziran da girecegim o Zaman ben 26 dan hesaplayacağım degil mi:) yaslanıyoruz ya bi taraftanBende 88 liyim. bu arada 27 yi doldurduk kız 28 e girdikdoldurduğunuz yaştan hesapliyoruz
:) simdi aklım karıştı :) sen yeni girdin o Zaman 28 E ben haziran da girecegim o Zaman ben 26 dan hesaplayacağım degil mi:) yaslanıyoruz ya bi taraftan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?