- 18 Nisan 2014
- 40
- 2
- 298
- Konu Sahibi Whiteswhite
merhaba arkadaşlar.. kimseyle konuşamıyorum ya yargılıyorlar ya susturuyorlar konuşmaya çalışssam bu konuyu
üç buçuk yıl önce üniversite 3.sınıfta halamın kızının düğününde onların aile dostu olarak tanıttığı bi kadının oğluna aşık oldum aslında o aşık oldu önce ben kötü günler geçirdiğim için belki dikat bile etmedim ufak bi tanışma faslından sonra bi iki muhabbet etmiştik düğünde derken facebooktan beni ekledi 8 ay boyunca ilgisi olduğunu anlıyordum fakat bir şey hissetmiyordum en başlarda derken telefon konuşması vs oldu ve bu durum sıklaşmaya başladı ve ben inanılmaz bir şekilde bağlandım hatta aşık olduğumu hissettiğim tek erkek oldu. neyse çok uzatmayayım biz bi ilişki yaşamaya başladık tabi ayrı şehirlerdeydik ve bir gün tatil için ailemin yanına döndüğümde aslında o kişinin benim evlatlık verilmiş kuzenim olduğunu öğrendiğimde hayatımın şokunu yaşadım sevgilim dediğim elini tutttuğum sarıldığım insan en yakın akrabamdı ve kimse benimle olmasını asla istemezdi evlatlık olduğunu öğrenme ihtimali olmasın diye nitekim öyle de oldu araya girmye başladılar psikolojik olarak onu bu ilşkinin olamayacağına farklı sebeplere bağlayarak ayırmaya çalıştılar.. başardılar da kavgalarımızın stresli dönemin en yoğun olduğu zaman ayrıldık sevgilim o insanları çok sevip sayıyor devamlı irtibat halindeler yani o ailenin akrabamın çocuğu olduğu için sık görüşürler telefonda yazın bir araya gelmeler vs.. biz 7 ay önce tekrar barıştık ama huzursuzum endişelerim var tekrar barıştığımızı öğrendiklerinde koparırlar diye ve bi diğreri de ben evlatlık olduğunu biliyorum ya ilerde bir gün nasip olursa bizim ciddiyete giderse benden ona söylemediğim için nefret edip ayrılır mı kendi bu durumu öğrendiğinde lütfen fikir verin napayım ben
söyleyemem de böyle bir şeyi sonuçta öz ailesi ve alan kişiler bir şey dememişken ne hakkım var bunu yapmaya
offf