Yaşadığım şok

Ailemde bunu yapacak kimse yok, annem asla ayırmaz bizi babam hayatta değil. zaten bu duruma mantıkla yaklaşacak kimse yok ailemde
anladım herhangi bir yakın arkadaşınız komşunuz vs ?
bende açıkçası eve tek gitmemeniz taraftarıyım
avukatla bile gidebilirsiniz gelirse

yedekledim hepsini. Eşim de şuan hiç birşey olmamış gibi komikli video atıyor, yazıp duruyor naber nasıl geçiyor gün vs. diye
Nabız yokluyor kuş kadar beyniyle.
Fotoğrafları yedeklemişsiniz zaten,şahidiniz var. geceningolgesi 'nin dediği çok mantıklı. Şahsen ben o sinirle yüzleşmeyi geçin yüzüne bakmak istemezdim. Bugün bir şey belli etmez,yarın kapının önüne koyardım ben olsam.

Yüzleşmek diyoruz da ne yüzleşeceğiz bu tip ahmaklarla.İnkar,pişmanlık,gözyaşı... Ne geçecek ele. Bir anda kapı önüne koyarsanız kararlı bir duruş olur sizinle karşı karşıya gelip ağzını açmasına dahi izin vermeyin.

Son olarak sizi arayan adam gerçekten güzellik yapmış size, gerçeği görmenize vesile olmuş ama ona da dikkat edin çok muhatap olmayın derim.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Buz gibi aldatılmışsınız ne yapacaksınız siz söyleyin?

bana birşey yapacağını sanmıyorum fiziksel olarak, ama duygusal olarak aşırı manipüle edecektir.
Asla öyle düşünme. Bugüne kadar hiç böyle bir köşeye sıkışıklik yaşamadığı için ne tepki vereceğini bilemezsin. Ben de eski ev arkadaşlarımla büyük bir sorun yaşamıştım, biri süre sonra eşyalarımı almaya gittiğimde öyle saçma şeyler oldu ki şikayet ettim,mahkememiz falan oldu.
Yanina mutlaka en az bir kişi al. Eve geçince adamın donunu takım elbisesini vs iki valize koy. Geldiğinde salonda konuş ve yolla gitsin evden. Sonra kilidi değiştirirsin.

Hay Allah cezalarını versin ay neler üredi biri memesini elletir hamile kalır biri elin karısına nasıl seviştik yazar ağzım açık okudum nasıl dayanacaksn canım Allah gani gani sabır versin yapacağın şey ekonomik özgürlüğün var popusina tekmeyi bascaksin kocan olacak ahlaksızin

Lütfen olanlardan bizi de haber edin

Tabi ki bu adama bir dava açacaksınız bir güzel çatır çatır tazminat alacaksınız. Ahlaksızlar umarım affetmek gibi bir saçmalık yapmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…