Yaşadığım şok

Çok fake geldi konu bana. Bana şu an bir erkek mesaj atsa çok rahat sexting yaparım ama akşam yediden sonra bana mesaj atma derim çünkü kocam eve geliyor
maalesef fake değil, gönül isterdi ekran resimlerini de atayım ama ifşa olmak istemem.

Önceki konularınıza göz attım büyük ihtimalle uzun süredir aldatıliyormussunuz, adamın rahatlığı da yalanlarına inanandiracagini dusunmesinden...

2021 ocakta açtığınız konuda beş yıllık evliyiz yazmışsınız. Bir senede üç yıl mı yaşadınız?
hayır 2015 yılında evlendim, yazım hatası yapmış olabilirim. Bir de bu benim 2. üyeliğim. Site yönetiminin de bilgisi var objektif yorum alabilmek ve diğer konularımdan dolayı linçlenmemek için ikinci üyelik açtım.

bana birşey yapacağını sanmıyorum fiziksel olarak, ama duygusal olarak aşırı manipüle edecektir.

Öyle düşünmeyin
Eşiniz kocası yanında oturan kadına yazacak kadar cesur bir adam, ahlaksızlık gözünü döndürmüş
Siz tedbirli olun her zaman, bu tip insanlar çok kolay çirkinleşir, yavuz hırsız ev sahibini kovarmış
Yaşadıklarınıza üzüldüm, daha neler görüp duyacağız burada bilemiyorum çivisi çıktı her şeyin, iki çocuklu evli bir kadın, evli bir adam nasıl olabiliyor bunlar aklım almıyor. Yaptıklarını yanlış görmedikleri çok açık, nasıl bir ahlaksızlıktır ya boku ye sonra da nasıl yaptık ama diye bir de kritik yap.... aklıma mukayyet olamıyorum bugün

kanım dondu ya bi insan bunları yapmayı nasıl cesaret eder senin şuanki halini düşünmiyorum rabbim yardımcın olsun önüne çıkarmış bu adam bugun aglar köpek gibi yalvarır 3 5 ay sonra yine yapar çocucgunuzda yokmuş zaten düşünme derim boşa ne kadar zor olsada

Yaşadığınız şoku ve suanki durumu anlayabiliyorum hiç bir yere sigamiyosun ne diyeceğini bilemiyosun Allah yardımcınız olsun arkadaşım

Allah kanıtları ve kalleşliği ayağınıza getirmiş. Çok sevgili ve dua alan sadakası olan bir kulsunuz.

benim takıldığım başka bir konu var, eşim beni manipüle edecek diyorsunuz ama eşinizin o gece biriyle seviştiği kesin..

kadın kendini kurtarmak için damla diye bir karakter yaratmış, eşiniz de onu kurtarmış :)

yazışmaları saklayın sizler boşanırsınız bunlar birlikte olurlar, bari donuna kadar alın da rahat rahat takılamasın

Evet o gece biri olmuş orası kesin zaten benim için o kadın veya başka biri farketmiyor

Bu adam ereksiyon için ilaç kullanan, ayda bir sevişen , onda da ikinci dakika gole ulaşan biri değil miydi?
Deliler gibi nasıl sevisebilir ki?
Ay aman onlara kalsa hepsi seks makinesi bilmiyor musun bir tane de benim olmuştu böyle, 2dk sürdü sürmedi, bir saat kendini övdü sonra öyle sahaneydim böyle überdim bilmemneydim diye sonra bir de mesaj atmış alayım mı aklini başından YİNE diye

Allahın cezaları desem bam yer miyim ? Allah uzak etsin böyle insanları hayatımızdan. Konu sahibi size kolaylıklar diliyorum. Yolunuz çiçek açsın. Çok mutlu olun. Akşam eve gitmeyin derim. En azından geç gidin. Kafanızı toplayın gücünüzü toplayın öyle yüzleşin. Eşinizde paniklesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…