Kim demiş onu yok öyle bir şey..hepsi mi ayni taktigi kullanir ya
Bu adam ereksiyon için ilaç kullanan, ayda bir sevişen , onda da ikinci dakika gole ulaşan biri değil miydi?eşim ''Deli gibi seviştik ya'' yazmış.
maalesef fake değil, gönül isterdi ekran resimlerini de atayım ama ifşa olmak istemem.Çok fake geldi konu bana. Bana şu an bir erkek mesaj atsa çok rahat sexting yaparım ama akşam yediden sonra bana mesaj atma derim çünkü kocam eve geliyor
hayır 2015 yılında evlendim, yazım hatası yapmış olabilirim. Bir de bu benim 2. üyeliğim. Site yönetiminin de bilgisi var objektif yorum alabilmek ve diğer konularımdan dolayı linçlenmemek için ikinci üyelik açtım.2021 ocakta açtığınız konuda beş yıllık evliyiz yazmışsınız. Bir senede üç yıl mı yaşadınız?
bana birşey yapacağını sanmıyorum fiziksel olarak, ama duygusal olarak aşırı manipüle edecektir.
kanım dondu ya bi insan bunları yapmayı nasıl cesaret eder senin şuanki halini düşünmiyorum rabbim yardımcın olsun önüne çıkarmış bu adam bugun aglar köpek gibi yalvarır 3 5 ay sonra yine yapar çocucgunuzda yokmuş zaten düşünme derim boşa ne kadar zor olsadaHerkese uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,
Size bu sabah başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum. Dün akşam iş çıkışı kız gecesi için toplanıp iş arkadaşlarımla yemeğe gittik. Eşim de eve tek erkek arkadaşını davet etti ve maç izleyip vakit geçirdiler. Sonrasında ben eve döndüm, hep beraber biraz sohbet ettik ve arkadaşımız gitti. Yattık uyuduk, tabi sadece ben uyumuşum.
Sabah işe gelirken sosyal medyada geziniyordum. Gelen 1 mesaj isteği görüp okuduğumda, 1 adam eşim hakkında ahlaksız iddialarda bulunup telefon numarasını yazmış ve onu mutlaka aramamı söylemiş. Hesaba baktığımda ortak tanıdığımızın olmadığını gördüm ve adama ''tamam bizde inandık kardeş'' yazdım.
İlk etapta mesajın spam olup hesabı çalmak için vs. yazıldığını düşündüm hem de mesajda eşimin adı da yazılmadığı için virüs deyip ne numarayı aradım ne de başka cevap yazdım.
İşe geldiğimde eşime adamın adını soyadını yazıp tanıyıp tanımadığını sordum. 2 dakika sonra eşim yazmak yerine çat diye beni arayıp, o adamın eski iş arkadaşının eski kocası olduğunu, hemen engellememi, adamın psikopat olduğunu panikle söyleyip kapattı.
Velhasıl ben eşimle konuşurken, adam bana 10-15 adet ekran görüntüsü attı. Ekran görüntülerinde adamın karısı ile benim eşimin yazışmaları var.
Dün gece 1 sularında sohbeti eşim başlatıyor, iş sebebi ile seminer için tüm şirket beraber gittikleri otelde yaşanan son geceyi hatırlatmış.sürekli şu emojiyi kullanarak.
Kadın o saatte kocası ile yan yana olduğu için konuşmanın devamında adam telefonu alıp eşinin ağzından yazışmaya başlamış.
Ve bingo!
Adam bizimkinin ağzından laf almaya çalışırken eşim ''Deli gibi seviştik ya'' yazmış. Sonra adam defalarca görüntülü aramış ama eşim açmamış.
Öncesinde ise eşim kadına ''görüşelim seni özledim içer sohbet ederiz ama bir de ben duramam gerisi sende kontrol'' yazmış.
Sonra adam evden hışımla çıkmış ve sanıyorum eşimle kadın telefonda konuşup anlaşarak konuyu çevirmeye çalışmışlar. Diğer taraftan yazışmayı sanki eşimle yatan ''damla'' diye başka bir kadın varmış gibi devam ettirip, hadi iyi geceler kanka yazıp konuşmayı bitirmişler.
Adam bunlarım hepsinin görüntüsünü bana attı, sonrasında adamı aradım ve yazdıklarını aynı şekilde sözlü anlattı. Ve kadın 10 yıllık evli 2 de çocuğu var.
Biz de 8 yıllık evliyiz çocuğumuz yok. Şuan eşim ben o adamı engelledim ve konuyu kurcalamadım sanıyor. Bu konuyu yüz yüze konuşmak istediğim için işteyken bir şey belli etmedim.
Akşam eve gidince ben ne yapacağım?
Yaşadığınız şoku ve suanki durumu anlayabiliyorum hiç bir yere sigamiyosun ne diyeceğini bilemiyosun Allah yardımcınız olsun arkadaşımHerkese uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,
Size bu sabah başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum. Dün akşam iş çıkışı kız gecesi için toplanıp iş arkadaşlarımla yemeğe gittik. Eşim de eve tek erkek arkadaşını davet etti ve maç izleyip vakit geçirdiler. Sonrasında ben eve döndüm, hep beraber biraz sohbet ettik ve arkadaşımız gitti. Yattık uyuduk, tabi sadece ben uyumuşum.
Sabah işe gelirken sosyal medyada geziniyordum. Gelen 1 mesaj isteği görüp okuduğumda, 1 adam eşim hakkında ahlaksız iddialarda bulunup telefon numarasını yazmış ve onu mutlaka aramamı söylemiş. Hesaba baktığımda ortak tanıdığımızın olmadığını gördüm ve adama ''tamam bizde inandık kardeş'' yazdım.
İlk etapta mesajın spam olup hesabı çalmak için vs. yazıldığını düşündüm hem de mesajda eşimin adı da yazılmadığı için virüs deyip ne numarayı aradım ne de başka cevap yazdım.
İşe geldiğimde eşime adamın adını soyadını yazıp tanıyıp tanımadığını sordum. 2 dakika sonra eşim yazmak yerine çat diye beni arayıp, o adamın eski iş arkadaşının eski kocası olduğunu, hemen engellememi, adamın psikopat olduğunu panikle söyleyip kapattı.
Velhasıl ben eşimle konuşurken, adam bana 10-15 adet ekran görüntüsü attı. Ekran görüntülerinde adamın karısı ile benim eşimin yazışmaları var.
Dün gece 1 sularında sohbeti eşim başlatıyor, iş sebebi ile seminer için tüm şirket beraber gittikleri otelde yaşanan son geceyi hatırlatmış.sürekli şu emojiyi kullanarak.
Kadın o saatte kocası ile yan yana olduğu için konuşmanın devamında adam telefonu alıp eşinin ağzından yazışmaya başlamış.
Ve bingo!
Adam bizimkinin ağzından laf almaya çalışırken eşim ''Deli gibi seviştik ya'' yazmış. Sonra adam defalarca görüntülü aramış ama eşim açmamış.
Öncesinde ise eşim kadına ''görüşelim seni özledim içer sohbet ederiz ama bir de ben duramam gerisi sende kontrol'' yazmış.
Sonra adam evden hışımla çıkmış ve sanıyorum eşimle kadın telefonda konuşup anlaşarak konuyu çevirmeye çalışmışlar. Diğer taraftan yazışmayı sanki eşimle yatan ''damla'' diye başka bir kadın varmış gibi devam ettirip, hadi iyi geceler kanka yazıp konuşmayı bitirmişler.
Adam bunlarım hepsinin görüntüsünü bana attı, sonrasında adamı aradım ve yazdıklarını aynı şekilde sözlü anlattı. Ve kadın 10 yıllık evli 2 de çocuğu var.
Biz de 8 yıllık evliyiz çocuğumuz yok. Şuan eşim ben o adamı engelledim ve konuyu kurcalamadım sanıyor. Bu konuyu yüz yüze konuşmak istediğim için işteyken bir şey belli etmedim.
Akşam eve gidince ben ne yapacağım?
Çok geçmiş olsun kuzum, sal ipini gitsin.bakın bundan hiç söz etmedim haklısınız. Düşündüğüm tam olarak o. Ama eşim inkar edecek ağlayacak sızlayacak. Düşündükçe içim bayılıyor.
Evet o gece biri olmuş orası kesin zaten benim için o kadın veya başka biri farketmiyorbenim takıldığım başka bir konu var, eşim beni manipüle edecek diyorsunuz ama eşinizin o gece biriyle seviştiği kesin..
kadın kendini kurtarmak için damla diye bir karakter yaratmış, eşiniz de onu kurtarmış :)
yazışmaları saklayın sizler boşanırsınız bunlar birlikte olurlar, bari donuna kadar alın da rahat rahat takılamasın
Ay aman onlara kalsa hepsi seks makinesi bilmiyor musunBu adam ereksiyon için ilaç kullanan, ayda bir sevişen , onda da ikinci dakika gole ulaşan biri değil miydi?
Deliler gibi nasıl sevisebilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?