Yaşadığım şok

Yok artık!
Bozsaydin ya :)
Bir şey yazicam olmucak...ben de şeye hastayım 'canini acittim mi'
Sence yani? Gerçekten buna inanabiliyor musun da soruyorsun. Bu nasıl bir özgüven

Yok artık!
Bozsaydin ya :)
Bir şey yazicam olmucak...ben de şeye hastayım 'canini acittim mi'
Sence yani? Gerçekten buna inanabiliyor musun da soruyorsun. Bu nasıl bir özgüven
Ya bunlar gençlik günlerimdi valla şimdi olsa rezil eder ortada bırakırdım pis herifler aklıma geldikçe sinirim bozuluyor bu konudaki diğer evli kadının da gram zevk almayıp sadece heyecan için yaptığına kalıbımı basabilirim ama neyse
Ay acıttım mi süpermiş gerçekten bana onu duymadım hiç bir tanesi penisine isim vermişti ama ruh hastası

Hahaha. Bi söz geldi aklıma.
deseydiniz ki;
-dert. şeye (erkek üreme organı) benzer en büyüğü bende sanarsın .

O ayrı, onu zaten yapacağım ama şuan hislerimi ifade edemiyorum. Adama mahkemenin uzamaması ve tek celsede bitmesi için bana şahit olur musun dedim, seve seve dedi.
Tamam zaten eski konularınıza da bakınca bir şey olduğu belliymiş az çok. Kangreni kesmek için yeterli kanıtlarınız da var sanırım artık. Evden kovacaksınız önce, boşanma davası açacaksınız ardından.sorana da rezilliğini anlatacaksınız.

Çok üzüldüm adınıza. Yapacağınız şey belli, ki zaten sizde boşanmak istiyorsunuz.
O kişinin attığı mesajları, sizin eşinize attığınız mesajı ve hemen sonrasında sizi aramasına ait telefon kaydı ekran görüntüsünü alın. İnşaAllah çirkefleşmeden hallolur herşey

KOnu sahibesi mal varlığınız nedir? Ortada mal paylaşımı varsa çaktırmayın bir süre. Arabayı alın, sonra avukata gidin. Ondan sonra da kilidi değiştirip eve almayın bavulunu kapının önüne koyun. Mal paylaşımı yoksa sadece kilidi değiştirip atın gitsin.

zaten bu kadınların yüzleşme merakını hiç anlamıyorum. beni aldatan adama kapı duvar olurum. mahkemede görüşürüz anca.

cok uzuldum...

Bu durum bana da degisik geldi. Ben olsam izin alip kosa kosa yuzlesmeye gitmistim ama herkes farkli tabi. Gercekse de cok uzucu bir durum.
tabi herkes farklıdır ama bu şekil bir şoktan sonra, elime telefonu alıp detaylı bir şekilde yazamazdım herhalde. Konuyu idrak etmek bile haftalar alabilir.

Yuh diyecegim, sonunu böyle beklemiyordum. Bidaha kimse bana gelip cok naifsin demesin, ben şimdiye kadar isyerindeki patronuna kadar o görüntüleri atmıştım.
Acımayın, acinacak hale getirirler. Rezil edin herkese, boşanın, hatta okkali bir nafaka talep edin, yukluce bir tazminat alin.
Kimse kusura bakmasin kadinlarin anne olmak icin önlerindeki süre belli. Bunca yil sonra pislik yapip bu kadinin hayalleriyle oynama hakki yok. Esssek gibi ödesin. Sonra rezil hayatını yasamaya devam etsin. Sakin duygusal davranmayin. Ilk isiniz avukatla gorusmek olsun. Hersey dava dilekcesini hazirlayana kadar zor, sonrasinda ferahlayacaksiniz

Nedense çok fake geldi. Aldatıldığını öğrenmiş ve aklına sadece buraya yazmak mı gelmiş. O şokla insan ne yapacağını bilemez.
Gerçekten fake değil, yukarıda da söyledim ben hissediyordum biliyordum şimdi kanıtlanmış oldı. Telefonda yada apar topar konuşmak istemedim hem de daha düşündüm gün içerisinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…