Yaşadığım şok

Hahaha:)))
Evi terket kısmını görünce içimin yağları eridi:) Ağzınıza sağlık

Dibine kadar esine inanma ve boşan

Gerekeni gayet iyi söylemişsiniz, umarım hayatınız böyle pislik adamdan boşandıkdan sonra çiçekler açar

o ona bir uyarı olur, ileri götürmez ya da tekrarlamaz diye ummuştum ama yanılmışım. bir de kadının kocasının bana ulaşması beni şok etti. büyük çaplı bir olay yani
Eşi size ulaşmış iyi insanmış sizi saf olmayıp gereken dersi eşinize verirsiniz diye uyarmış böyle insanlar az bulunur çok teşekkür edin

Deliler gibi seviştik ne demek dedim. O ben değildim, ismi sallıyorum onlar ahmetle seviştiler onu konuştuk dedi.
Her şeyi geçtim de insanı gözünün içine baka baka salak yerine koyması yok mu...
Aptal adam
Konu sahibi, öyle bir anlaşma protokolü hazırla ki k*çında donu kalsın sadece

bakın bundan hiç söz etmedim haklısınız. Düşündüğüm tam olarak o. Ama eşim inkar edecek ağlayacak sızlayacak. Düşündükçe içim bayılıyor.
şu an sakin kalıp düşünmeniz lazım. ne yaparsanız yapın sonradan aa keşke böyle yapsaydım keşke şunu da deseydim diye kendinizi yiyeceksiniz. sakin kafayla tamamen içinizi soğutacak bir şeyler yapana kadar salağa yatmaya devam edin bence

Zaten arkadaşlar yazmış konuyla ilgili yazılacakları. ben size Allahtan ferahlık diliyorum çok zor zamanlar olmalı. hayat arkadaşı tarafından maruz bırakıldığınız şey çok üzücü. Dirayetli duruşunuz için tebrik ederim. Allah kolaylık versin bu zor günlerde

Sessiz sakin boşanma lütfen.
Haklarını ara .
O evli terbiyesize de dava aç.
İyice kudurdu ya insanlar evli barklı koca kadın utanmıyor.
Ahlaksız pislik.
Bu işin peşini bırakma.
Adama bak doğru düzgün cinsel hayatı yok bide gelmiş aldatıyor.
Bunları da yüzüne vursaydın ya .

tabi herkes farklıdır ama bu şekil bir şoktan sonra, elime telefonu alıp detaylı bir şekilde yazamazdım herhalde. Konuyu idrak etmek bile haftalar alabilir.
Şöyle boyle olaylardan sonra insan şok ile ne yaptıgını bilemez ve fikir almak destek almak ister yakın çevresine anlatamıyordur buraya yazmıştır

Sizin adınıza gerçekten çok üzgünüm konu sahibi. Allah yardımcınız olsun. Ama boşanırken o pis heriften her şeyi alın. Sessiz sakin ayrılmayın. Rezil rüsva edin sonra ayrılın.

O adam kocanı öldürmeyi bile göze almıştır, kocan da ne cins bir sapıkmış evli olduğu halde evli kadınlarla birlikte oluyor ve mesajlarda bunu büyük bir cesaretle yazıyor, bu erkeklerde gram akıl yok valla, yedin bir halt unut bari daha niye eskileri mesajda kanıt olabilir diye düşünmeden yazıyorsun be gerizekalı mahlukat.

O
Adam daha önce de fuzili harcamalarla borç takmış kendini güvenceye almadan kartlarını açmışsın ne diyelim..

Geçmiş olsun mu denir ne denir bilmiyorum ama çok üzgünüm umarım en yakın zaman da kurtulursunuz bu durumdan

Ben bu haftasonu şehirdışına çıktım kız arkadaşlarımla. Eşim de bir süre izin alıp ortadan kaybolacakmış. Adam bunu baya korkutmuş anladığım kadarı ile. Bu haftasonu nasıl ilerleyeceğime dair beni anlayan tanıyan sevdiğim kişilerden de destek alıp bir yol haritası oluşturacağım.

Evli olduğunu bilmiyordum. Boşandı diye biliyordum diyor

Bundan sonrasi icin hakkinizda hayirlisi olsun dik durusunuz ve sakinliginiz icinde tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…