- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.267
- 798
Ay aman onlara kalsa hepsi seks makinesi bilmiyor musunbir tane de benim olmuştu böyle, 2dk sürdü sürmedi, bir saat kendini övdü sonra öyle sahaneydim böyle überdim bilmemneydim diye sonra bir de mesaj atmış alayım mı aklini başından YİNE diye
Ay helal sizeSabaha kadar oyle oksarim, boyle yaparim, döndürür cevirir, taklalar atarim diye sallarlar. Sonuc ise soyunduguna degmeyen vakit kaybi
Akşam oldu, konuştunuz mu peki?Gerçekten fake değil, yukarıda da söyledim ben hissediyordum biliyordum şimdi kanıtlanmış oldı. Telefonda yada apar topar konuşmak istemedim hem de daha düşündüm gün içerisinde
Yani ne yapabilirim? Harekete geçmekten başka. Benden öbür kadının saçını başını yolmamı eşimi parçalamamı falan bekliyorsanız ben hiç bir zaman fevri fiziki olarak birine zarar veren biri olmadım her zaman akıl ve mantık tarafındaydımFazla rahat değil misiniz
Konuştum önce inkar sonra itiraf etti bir kere daha olmuş parasıyla bir kadınla. Şimdi de yalvarıyor son bir şans vs beklediğim şeyleri yapıyorAkşam oldu, konuştunuz mu peki?
Ay hiç sorma. Şunun istisnası tek bir kişi tanımadım! Bu ıssız adamlar egolar vs ya erken bosalma ya mikropenis başka hiçbir açıklaması yok. Sıfır istisna. Kaçın arkadaşlar bu kadar diyorum.Sabaha kadar oyle oksarim, boyle yaparim, döndürür cevirir, taklalar atarim diye sallarlar. Sonuc ise soyunduguna degmeyen vakit kaybi
Artık bu konu hepimizin meselesi. Affedip küçük düşmeyin. Atın kıçına tekmeyi.Konuştum önce inkar sonra itiraf etti bir kere daha olmuş parasıyla bir kadınla. Şimdi de yalvarıyor son bir şans vs beklediğim şeyleri yapıyor
Düştüğü yerden çıkamasınlar.Kim demiş onu yok öyle bir şey..
Bazıları boşluğa da düşebiliyor..
Diğer üyelikte açtığınız konular eşinizle mi ilgiliydi?hayır 2015 yılında evlendim, yazım hatası yapmış olabilirim. Bir de bu benim 2. üyeliğim. Site yönetiminin de bilgisi var objektif yorum alabilmek ve diğer konularımdan dolayı linçlenmemek için ikinci üyelik açtım.
Çok merak ettim neydi?bir tanesi penisine isim vermişti
Umarım parasının bir kısmyla prezervatif alıp korunmuştur.Konuştum önce inkar sonra itiraf etti bir kere daha olmuş parasıyla bir kadınla. Şimdi de yalvarıyor son bir şans vs beklediğim şeyleri yapıyor
O an sağduyulu olmak çok zor yaAynen , ben cocuklari bile görmesine izin vermem , dava sonuclansin görüş gününde alirsin cocuklari derim
Şu yorumlara koptum yaAy hiç sorma. Şunun istisnası tek bir kişi tanımadım! Bu ıssız adamlar egolar vs ya erken bosalma ya mikropenis başka hiçbir açıklaması yok. Sıfır istisna. Kaçın arkadaşlar bu kadar diyorum.
Ay koptum ya.Ay aman onlara kalsa hepsi seks makinesi bilmiyor musunbir tane de benim olmuştu böyle, 2dk sürdü sürmedi, bir saat kendini övdü sonra öyle sahaneydim böyle überdim bilmemneydim diye sonra bir de mesaj atmış alayım mı aklini başından YİNE diye
Verilecek cevaplar :Yok artık!
Bozsaydin ya :)
Bir şey yazicam olmucak...ben de şeye hastayım 'canini acittim mi'
Sence yani? Gerçekten buna inanabiliyor musun da soruyorsun. Bu nasıl bir özgüven
önce inkar eder çıkış yolu bulamayınca şeytana uydum sarhoştum seni seviyorum cart curt yaparİnkar edemez ekran görüntüleri var.
Hiç değişmez bu sıralamaönce inkar eder çıkış yolu bulamayınca şeytana uydum sarhoştum seni seviyorum cart curt yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?