Yaşadığım şok

Sabaha kadar oyle oksarim, boyle yaparim, döndürür cevirir, taklalar atarim diye sallarlar. Sonuc ise soyunduguna degmeyen vakit kaybi

Fazla rahat değil misiniz
Yani ne yapabilirim? Harekete geçmekten başka. Benden öbür kadının saçını başını yolmamı eşimi parçalamamı falan bekliyorsanız ben hiç bir zaman fevri fiziki olarak birine zarar veren biri olmadım her zaman akıl ve mantık tarafındaydım

Sabaha kadar oyle oksarim, boyle yaparim, döndürür cevirir, taklalar atarim diye sallarlar. Sonuc ise soyunduguna degmeyen vakit kaybi
Ay hiç sorma. Şunun istisnası tek bir kişi tanımadım! Bu ıssız adamlar egolar vs ya erken bosalma ya mikropenis başka hiçbir açıklaması yok. Sıfır istisna. Kaçın arkadaşlar bu kadar diyorum.

Kim demiş onu yok öyle bir şey..
Bazıları boşluğa da düşebiliyor..
Düştüğü yerden çıkamasınlar.
Diğer üyelikte açtığınız konular eşinizle mi ilgiliydi?
bir tanesi penisine isim vermişti
Çok merak ettim neydi?

Konu sahibi hiç bavulla uğraşmayın.Eşyalarını toplamazsa sabah hepsini atın pencereden aşağı.Öteki kadın da suçlu ama eşiniz evli kadınlara bile göz koyan ahlaksız biri.Aldatan hep aldatır.
Konuştum önce inkar sonra itiraf etti bir kere daha olmuş parasıyla bir kadınla. Şimdi de yalvarıyor son bir şans vs beklediğim şeyleri yapıyor
Umarım parasının bir kısmyla prezervatif alıp korunmuştur.

Ay hiç sorma. Şunun istisnası tek bir kişi tanımadım! Bu ıssız adamlar egolar vs ya erken bosalma ya mikropenis başka hiçbir açıklaması yok. Sıfır istisna. Kaçın arkadaşlar bu kadar diyorum.
Şu yorumlara koptum ya
Ama o kadar doğru ki

Ay koptum ya. Bu adamdaki özgüven keşke hepimizde olsa.

Yok artık!
Bozsaydin ya :)
Bir şey yazicam olmucak...ben de şeye hastayım 'canini acittim mi'
Sence yani? Gerçekten buna inanabiliyor musun da soruyorsun. Bu nasıl bir özgüven
Verilecek cevaplar :
a- Matkap gibiydin aşkım, deldin geçtin.
b- Sinek ısırığı gibiydi, hiç hissetmedim.
Bence ikincisi

bir sey merak ettim 8 yildir evliyim gibi bir sey demissiniz; 8 yildir evli misiniz yoksa 8 yildir tanisiyor musunuz?

Ay şaka gibi hiç böyle bir konu beklemiyordum yazıklar olsun cidden.

Çok üzüldüm adınıza ne cesaret kadının yanında kocası varken gece vakti yazabiliyor

Çatır çatır aldatılmışsın!
Belli ki kendin de fark edemiyorsun. Kadının kocası demiş hatta ispat etmiş de inanmışsın.
Kimbilir bu kaçıncıydı. Boşanacaksın neyi var neyi yok alacaksın. Ha boşanmam dersen de sessiz kalmalıydın. Artık gözünün içine baka baka yapar. Çünkü bu huy ve değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…