Merhaba arkadaşlar uzunca bir süre kalp kırıklığımdan dolayı hiçbir erkekle görüşmeme kararı almıştım.3 sene önce biriyle tanışmıştım internetten bayağı konusmustuk birbirimize mesafemiz 1 saatlik yoldu.Biz sürekli görüntülü konuşuyoduk artık ailesini falan da tanır hale gelmiştim sonra benim unutmaya çalıştığım biri olduğu için kafam karışıyordu sürekli ve onun bir davranışını bahane ederek bulusacagimiz gün buluşmadım ve görüşmeyi kestik
Ta ki bu yaz twitter dan bana takip isteği gönderip konuşana kadar da hiç konuşmadık dostça bir konuşma oldu ve sonra hesaplarımı aniden kapatınca onu kaybettim
Nedense 1 ay önce aklıma geldi ve faceden ekledim ses cikmayinca mesaj attim umarım rahatsız etmiyorumdur nasılsın falan diye içimdeki ses acaba sevgilisi mi var dedi neyse mesajıma cevap verdi ve askerde olduğunu söyledi tamam dedim ben de biraz sohbet ettik ve benle konuştuğu zaman izindeydi dönerken askerde kullandığı numarayı verdi buna mesaj at seni ekleyeyim rehbere dedi ben de attım
Her neyse iki günde bir aramaya başladı çoğu zaman cevap veremedim bana hep bu ay bekle bidahaki ay paket yapcam mesajlasiriz diyodu geçen hafta sms yapmış bana mesaj attı ilk konuyu neden aramızdaki bağı biti4digimize dairdi bana sitemli konuştu sen beni hakir gördün diye üzüldüm ben öyle biri değilim diye ama yine de içimde garip bir his var gün geçtikçe bana askerden sonra benim yaşadığım şehre gelip görüşmeyi teklif etti daha sonrasında benim onun olduğu yere gitmemle ilgili bir muhabbet açtı ya bunlar bana göre sevgili olmak için bir adımdır.
Fakat bu gece bana mesaj attı bir konuda kafam çok karışık görüştüğüm bir kız var fakat siyasi anlamda kafa yapılarımız uyusmuyo ailelerin de öyle o yüzden kızın üzülmesini de istemiyorum napacagimi çok şaşırdım dedi.Ben dumur oldum resmen.Once gönül islerine karışmam istiyosan olur niye olmasın dedim sonra tabi dayanamadim ve dedim ki neden o zaman en başından görüştüğüm.biri var demedin ben erkek arkadasimin eskiden duygusu olan bir kızla görüşmesini istemem ve bana yapılmasını istemedigim bir şeyi de ben başkasına yapmak istemem dedim.Sizce ben mi bunlari yanlış anladim kanimca kafası karışıktı ve hangimiz daha yakın gelirsek ona yönelecekti çünkü ben facemi dondurmustum birkaç gün önce çarşı iznine çıktığında direk faceme bakmış bulamadım seni dedi madem sevgilisi var neden fotoğraflarıma bakma gereği duydu ki ona kizmakta haksız miyim