Yaşadığım yer

İntihar etmeyi düşündüm bugün
Daha neler. Böyle bişey için intihar edilir mi? Bazı insanlar kötü ve acımasız. Böyle insanlar karşınıza çok çıkacak. Her seferinde pes mi edeceksiniz. Oturduğumuz evler, statümüz bu kadar önemli değil, mutluluğu yakalayabilmek önemli. Takmayın böyle şeyleri ve sessiz kalmayın cevaplarını verin. Bugün sizinle dalga geçenlerin yarın nerde yaşayacağı belli olmaz

Benim hayatım yeterince zor ölsem rahat edecekmişim gibi

İntihar etmeyi düşündüm bugün
Biraz daha abartsaydın. Ya hu gül geç ne takıntılısın. Espiri yapmışlar işte saçma da olsa insan bunun için ağlar mı kendine zarar vermeyi düşünmeyi geçtim. Hasan Can kaya var izledin mi bilmiyorum her bölüm kendi semtiyle dalga geçiyor. Ne olacak ki. Biraz mimli Bi yerdir şakası yapılmıştır.

Aynı şey değilki

Bu insanlarla yüzyüze bakıyoruz
Herkes herkesle yüzyüze bakıyor. Aldırmayın.
Kimin nerede yaşadığı biraz da zevk işidir. Ben çok zevkli bir insan değilim şahsen, misal oğlumun sınıf arkadaşlarının çoğuyla aynı mahallede oturuyoruz. Onlar 6-7 bin lira aidat veriyorlar. Ben dümdüz bir sitede oturuyorum ve 400 lira aidatım. Göğsümü gere gere de söylerim her zaman x caddesinde evim diye. Ayaklarınız yere bassın biraz.

Mutlaka bir psikologdan yardım alın. Çok hassassınız.Böyle hayat geçmez. Destek alınca, düzelince ben ne kadar saçma düşünmüşün diyeceksiniz
İyi hissetmiyorum ama hassaslık değil yani insan bu kadar ezilmemeli

En azından aynı mahalle benimle dağ başı diye dalga geçtikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…