- 23 Ağustos 2012
- 51.388
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.247
- 898
Aslında çok iyi değiller benden biraz daha iyi durumdalar
Valla bilemiyorum ama siz de en az size gülenler kadar tuhafsınız. Buna üzülmek nedir,intihar düşünmek nedir? Şaştım kaldım yani.Bende yapmam çünkü çok iyi yerlerde oturduğumda oldu ama şimdi böyle olunca herkes dalga konusu yaptı
Bu insanlarla yüzyüze bakıyoruzValla bilemiyorum ama siz de en az size gülenler kadar tuhafsınız. Buna üzülmek nedir,intihar düşünmek nedir? Şaştım kaldım yani.
Bişey diyemedim zaten o tavırlardan sonraEeee ver o zaman cevabini sen de
Yaa oyle oldu iste ben de dagbasinda oturuyorum, sizler gibi Zekeriyakoyde yasayamiyor herkes
diceksin
Daha neler. Böyle bişey için intihar edilir mi? Bazı insanlar kötü ve acımasız. Böyle insanlar karşınıza çok çıkacak. Her seferinde pes mi edeceksiniz. Oturduğumuz evler, statümüz bu kadar önemli değil, mutluluğu yakalayabilmek önemli. Takmayın böyle şeyleri ve sessiz kalmayın cevaplarını verin. Bugün sizinle dalga geçenlerin yarın nerde yaşayacağı belli olmazİntihar etmeyi düşündüm bugün
Bilemiyorum bana biraz alıngan geldinizBişey yapmadım direk olarak ezdiler duyunca şaşırdım bende
Benim hayatım yeterince zor ölsem rahat edecekmişim gibiDaha neler. Böyle bişey için intihar edilir mi? Bazı insanlar kötü ve acımasız. Böyle insanlar karşınıza çok çıkacak. Her seferinde pes mi edeceksiniz. Oturduğumuz evler, statümüz bu kadar önemli değil, mutluluğu yakalayabilmek önemli. Takmayın böyle şeyleri ve sessiz kalmayın cevaplarını verin. Bugün sizinle dalga geçenlerin yarın nerde yaşayacağı belli olmaz
Zor bir hayatım varBilemiyorum bana biraz alıngan geldiniz
Saçmalama istersen. O kadar evsiz yurtsuz insan var, haline şükret.İntihar etmeyi düşündüm bugün
Biraz daha abartsaydın. Ya hu gül geç ne takıntılısın. Espiri yapmışlar işte saçma da olsa insan bunun için ağlar mı kendine zarar vermeyi düşünmeyi geçtim. Hasan Can kaya var izledin mi bilmiyorum her bölüm kendi semtiyle dalga geçiyor. Ne olacak ki. Biraz mimli Bi yerdir şakası yapılmıştır.İntihar etmeyi düşündüm bugün
Midem bulanıyorSaçmalama istersen. O kadar evsiz yurtsuz insan var, haline şükret.
Millet için değil kendin için yaşa
Aynı şey değilkiBiraz daha abartsaydın. Ya hu gül geç ne takıntılısın. Espiri yapmışlar işte saçma da olsa insan bunun için ağlar mı kendine zarar vermeyi düşünmeyi geçtim. Hasan Can kaya var izledin mi bilmiyorum her bölüm kendi semtiyle dalga geçiyor. Ne olacak ki. Biraz mimli Bi yerdir şakası yapılmıştır.
Yaşadığım semtleHiç anlamadım. İstanbul 'da yaşadığınız semtle mi alay ettiler yoksa kökeninizle mi? İki türlü de tepkiniz normal değil, psikolojiniz zayıf sanırım.
Neden?Midem bulanıyor
Herkes herkesle yüzyüze bakıyor. Aldırmayın.Bu insanlarla yüzyüze bakıyoruz
İyi hissetmiyorum ama hassaslık değil yani insan bu kadar ezilmemeliMutlaka bir psikologdan yardım alın. Çok hassassınız.Böyle hayat geçmez. Destek alınca, düzelince ben ne kadar saçma düşünmüşün diyeceksiniz
Stres üzüntü yemek yiyemedim sabahtan beriNeden?
En azından aynı mahalle benimle dağ başı diye dalga geçtiklerHerkes herkesle yüzyüze bakıyor. Aldırmayın.
Kimin nerede yaşadığı biraz da zevk işidir. Ben çok zevkli bir insan değilim şahsen, misal oğlumun sınıf arkadaşlarının çoğuyla aynı mahallede oturuyoruz. Onlar 6-7 bin lira aidat veriyorlar. Ben dümdüz bir sitede oturuyorum ve 400 lira aidatım. Göğsümü gere gere de söylerim her zaman x caddesinde evim diye. Ayaklarınız yere bassın biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?