Yaşadığım yerden bıktım artık😔

ProXima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
722
1.969
43
Doğu da çok küçük bir ilçedeyiz..İlçe dediğime bakmayın bence bir köy burası..Herkes birbirini tanır, kim nereye gitti kim nereden geldi, kim kimle konuştu..İnsanlar hep bir takip hep bir dedikodu peşinde..Artık sabrım kalmadı buraya..Eşimle tüp bebek tedavisine başladık ve bunun burda duyulmasını hiç istemiyorum gerçekten..Ama o kadar meraklı insanlar ki her rapor aldığım da “ neyiniz var, niye rapor aldınız?” Soruları bitmiyor, sonu gelmiyor..Cevap vermek istemediğim her halimden belli ama yok ısrar ısrar üstüne bunu yapan da kurum amiri çalışma arkadaşları filan..Bu insanlar mı okumuş, eğitimli anlayamıyorum bazen ben Çok bunaldım artık burdan

Hakikaten küçük yerlerde insanlar sürekli laf peşinde oluyor. Birşeyler öğrenme derdindeler. Ama ne yaparsanız yapın illa ki duyulur. Kimseye söylememek en iyisi belki başka bi ilçeye gidebilirsiniz tedavi için. Yoksa duyulmama ihtimali düşük. Küçük yerler dedikodu kazanı gibi ben de yaşamasam bu kadar emin konuşmazdım inanın. Kimseye özelinizi anlatmamaya gayret edin. Çok kolay gelsin

Nereye gitseniz bunlarla karşılaşacaksınız atilganligi öğrenin bence

Keşke öyle bir imkan olsaydı, şehir merkezine iki saat ve düzenli bir ulaşım yok ne yazık ki..Tek tesellim bir gün tayin isteyebilecek olmamız şükür ki çakılı kadro gibi bir durum yok..

Zaten tedavi için başka bir şehre gidiyoruz, burdan da kimseyle paylaşmadım..Zaten bu yüzden herkes şu an ne var öğrenme peşinde..Teşekkür ederim

Daha önce farklı üç şehir de görev yaptım, bazıları da küçük yerlerdi ama bu kadar saçma bulduğum bir yerde karşılaşmamıştım gerçekten.
Hayatıma burnunu sokup sürekli merak eden insanlara değişik şeyler yapmak geliyor içimden bunu engellemek için tedavi görüyorum deyin

Daha önce farklı üç şehir de görev yaptım, bazıları da küçük yerlerdi ama bu kadar saçma bulduğum bir yerde karşılaşmamıştım gerçekten.
Bir odadasiniz
Köpekten çok korkuyorsunuz ve köpeği o odanın çıkış kapısına bağlamışlar .
Sizinle içeri de yani .
Şimdi bu köpekten nereye kacacaksiniz?
Zaten kacmanizi gerektiren bı durum bile yok
Kendinizi yenerseniz o köpek size korku ve rahatsızlık vermez onunla yaşarsınız yada o kapidan da çıkar gidersiniz kendi içinizde cozdunuz çünkü meseleyi.

Yada kendinizi yenmediniz korku rahatsızlık devam ediyor bı yolunu bulup kacabildiniz de köpekten o yerden, eee kapının dışındaki KOpekler ? Sağda solda heryerdeler hangi birinden kacacaksiniz nereye kadar?

Sorun sizsiniz köpekler değil

O ilçedekiler çok daha işsiz demekki.. Kadın istihdamı destekleyen yerlerle iletişime geçin de çalışsın oradakiler de hem size hem kendilerine hem de ülkeye katkı..Tertemiz kurtulursunuz dedikodulardan..

Tüp bebek tedavisini gizlenecek bir şey görmekten vazgeçin öncelikle.
Gizlenmesi gereken bir şey olarak görmüyorum sadece buradaki insanlar dan ciddi anlamda rahatsızım ve paylaşmak istemiyorum..İş arkadaşımızın eşinin düşük yaptığı filan paylaşılıyor iş grubundan yani.. yada bunlar normal ben garipsiyorum..

Ben bir şeyleri paylaşmadan/gizleyerek ya da elalem beni konuşur mu diye düşünerek yasayabilecek biri olmadığımdan. Istediğim gibi yaşardım. Isteyen istediğini konuşsun paylaşsın ne diyosa desin.

Ben bir şeyleri paylaşmadan/gizleyerek ya da elalem beni konuşur mu diye düşünerek yasayabilecek biri olmadığımdan. Istediğim gibi yaşardım. Isteyen istediğini konuşsun paylaşsın ne diyosa desin.
Saygı duyarım..Yalan yok buradaki insanlar dan rahatsızım ve paylaşmak istemedim içimden gelmedi..Özel hayatım daki insanlar zaten biliyor kaldı ki insanın bu süreçte desteğe ihtiyacı oluyormuş..

O ilçedekiler çok daha işsiz demekki.. Kadın istihdamı destekleyen yerlerle iletişime geçin de çalışsın oradakiler de hem size hem kendilerine hem de ülkeye katkı..Tertemiz kurtulursunuz dedikodulardan..
Sıkıntı şu ki bunu en çok yapanlar çalışanlar..Açık açık neden bu kadar dedikodu yapıyorsunuz size ne milletin hayatından demişliğim var..Napalım burda başka napılır diye cevap almıştım..

Saygı duyarım..Yalan yok buradaki insanlar dan rahatsızım ve paylaşmak istemedim içimden gelmedi..Özel hayatım daki insanlar zaten biliyor kaldı ki insanın bu süreçte desteğe ihtiyacı oluyormuş..
Sürece son derece hakimim. Ergenliğim de minicik bir ilcede geçti o kısma da hakimim. Siz takılırsanız siz rahatsız olur, siz bunalırsınız.

Cevapları bile gerçekten çok komik
"Gıybet ağzımıza yol yapmış" diyorlar resmen.. Kaçmanız en iyisi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…