• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığım yere alışamadım

Anlıyorum seni...
Ev giriş katı camlar kapılar demirli ve hapis gibi hiseetmen normal.
Eşinle konuşup uygun bir yere taşınsanız tabiki senin için daha iyi olur.
Ama olmuyorsa da yapacak birşey yok alışmaya çalışmaktan başka.

olması için çaba sarfetmem lazım.çünkü yokuş hep bebeğimle bi yere gitmek benim için Gerçekten zor olacak.

Günaydın hanımlar :) ben eşimi çok seviyorum onunla birlikte olduğum zaman inanılmaz mutlu oluyorum :) onun gözlerine bakarken benim gözlerimin güldüğünü hissediyorum.ben eşimi çok seviyorum onunda beni çok sevdiğini biliyorum beni alana kadar ne zorluklar çekti garibim :) eşim her konuda mükemmel bi insan fakat kendi düşüncesine ters düşen bişey söylediğin zaman birden parlar ve inat eder konuşmaz hiç bi şekilde karşısındaki insanı umursamaz.ben bu konuyu önce eşimle mi konuşmalıyım?yoksa kayınvalidemle mi konuşmalıyım?ve bu konuyu hangisine nasıl açmalıyım?lütfen bana yardımcı olun.hamileliğim daha fazla ilerlemeden bu sorunu çözmek istiyorum. :(

Bir sorunun varsa esinle konus tabii.
Bence sen su annelerden biraz siyrilmalisin. Siz artik evlenip ayri yuva kurmussunuz, hala annemin orasi, kayinvalidemin evi filan diyorsun. Sanki kendi ayaklarinin ustunde duramayan, evlilik icin henuz yeterli olmayan bir halin var burdan bakinca.
Sorunun sadece eve isinamaman olduguna emin misin? Yoksa illa yanimda biri olsun derdinde misin? Psikolojik olarak kendine yetebilmen lazim bence. Tepkilerin biraz asiri. Belki de bazi arkadaslarin dedigi gibi psikolog destegine ihtiyacin vardir.

Bir sorunun varsa esinle konus tabii.
Bence sen su annelerden biraz siyrilmalisin. Siz artik evlenip ayri yuva kurmussunuz, hala annemin orasi, kayinvalidemin evi filan diyorsun. Sanki kendi ayaklarinin ustunde duramayan, evlilik icin henuz yeterli olmayan bir halin var burdan bakinca.
Sorunun sadece eve isinamaman olduguna emin misin? Yoksa illa yanimda biri olsun derdinde misin? Psikolojik olarak kendine yetebilmen lazim bence. Tepkilerin biraz asiri. Belki de bazi arkadaslarin dedigi gibi psikolog destegine ihtiyacin vardir.

Tatlım psikoloğa gittim bana bi ilaç verdi gönderdi.şuan oturduğum yerden memnun değilim çünkü her yer inanılmaz yokuş yakınımda bi market kasap yokk.ve o çevrede tanıdığım kimsede yok.kayınvalidem şuan oturduğu yerden çıkmak istiyo ve o evden çıkmak için bizi bahane ediyo çünkü başka bi şekilde çıkamıcak.benim derdim çocuğum doğduğu zaman ya annem ya kayınvaldiem bana yürüme mesafesinde olsun.çünkü ben bebeğim 1-1.5 yaşına gelince işe girmeyi düşünüyorum.bu aralar girecektim fakat hamile olduğumu öğrenince giremedim malesef.ayrıca annemlerin oturduğu yerde her yeri biliyorum herşey birbirine çok yakın.bebeğimi arabasına koyup rahatlıkla tüm işlerimi halledebilirim çünkü derli toplu bi yer.kendi oturduğum yer daha öncede yazmışımdır belki bilmiyorum ama daha yeni yeni gelişmeye başlayan bi yer ve tam anlamıyla her şey yok bi banka bi ptt bile yok etrafımda o kadarını söyleyim ben size.

Back
X