Evet çok zor ya benim de kv ben evlendikten sonra aynı evi istedi kabul etmedim insan kafayı yer çıldırırTabı onun anne babası sonucta maddı olarak destek vermek zorundayız onda sorun yok ama ıste ınsan bunalıyor bu evin ıcınde ıkı kadın olması cok zormus(
Bastan bu kadar sorun etmiyordum sabır etmem gerektiğini biliyordum cunku zamani var diyordum herseyın ama artık sabrın tükenmiş gıbıBunlar baştan düşünmeniz gereken şeylerdi. Aynı evde yaşamayı kabul etmemeliydiniz!
Allah kolaylik versin. Zor gerçekten. Inşallah her şey gönlünüzce olur.Yok malesef oyle olacak anca ev alınca düblex düşünüyorum ki o zaman rahat hissederim kendimi
Gençlermiş dahaYok canım malesef 60 küsür yasları var
Insalah canım teşekkür ederimAllah kolaylik versin. Zor gerçekten. Inşallah her şey gönlünüzce olur.
Zor oluyor canım ne kadar iyi olsalarda ev ustune ev olmuyor ınsan kendını eksik hıssedıyor hepEvet çok zor ya benim de kv ben evlendikten sonra aynı evi istedi kabul etmedim insan kafayı yer çıldırır
Zaten kimse baştan sorun etmiyor. O an evlenmek, sevgiliye kavuşmak birinci sırada geliyor. Gözü başka bir şey görmüyor kızların. Ta ki o kalp çarpıntıları azalıncaya kadar. Kızmayın bana ama ben kızıyorum bu duruma. Hani dereyi geçene kadar diye bir laf var ya, aklıma o geliyor ister istemez.Bastan bu kadar sorun etmiyordum sabır etmem gerektiğini biliyordum cunku zamani var diyordum herseyın ama artık sabrın tükenmiş gıbı(
Gençlermiş daha
Niye bu kadar olumsuz düşünüyorsunuz. En fazla daha hala çalışabilirler diye düşünmüştür bence yazan.Niye ölürler diye mi düşünmüştünüz?
Niye bu kadar olumsuz düşünüyorsunuz. En fazla daha hala çalışabilirler diye düşünmüştür bence yazan.
Haklısın canım o yüzden kötünün iyisi olsun çalış birikim yap bari dublex olsun evinZor oluyor canım ne kadar iyi olsalarda ev ustune ev olmuyor ınsan kendını eksik hıssedıyor hep(
Hayır niye düşüneyim ki genç olunca da ve daha çok hakim oluyorlar her şeyi kendileri yapmak istiyor yaşlılar daha kendi hallerindelerNiye ölürler diye mi düşünmüştünüz?
Bende ona kızıyorın zaten kendı keyoflerıne benı harcıyorlarDublex de olsa aynı ev ne anladın ki ondan benim kp 65 yasında adam hala çalısıyo bence onlar biraz alışmışlar isteseler düşünürler bu çocuk da evli eşi var çocuğu var biz iki kişi nasıl olsa geçiniriz diye eşin fazla hassas anne babasının da işine geliyor
Bazı hatalardan gerı donulmuyomus ve bu benim ıcın ınanınkı hayat dersi oldu cok fedakarlık yaptın ama sabredende sureklı hayal kurup olmayınca uzulende gene Bn oldumZaten sizinki gibi evlilikler ev-lenmek degil ki, ortada bir ev yok cunku. Gidip bir ailenin yaninda yasamaya basliyorsunuz sadece. Kendinize ait bir ev yok, duzen yok, ozel hayat yok, bunlari bastan dusunmeliydiniz simdi cok gec ne yazik ki.
Ev alsaniz ne degisecek yine ayni hayat devam edecek, dubleks olunca onlar alt siz ust katta yasayacaksiniz arada birbirinizi gorup selam vereceksiniz saniyorsaniz sizi buyuk bir hayal kirikligi bekliyor. Sadece daha genis bir evde yine kayinvalidenizin evinde yasiyor olacaksiniz. Bir evi yuva yapan sey evdeki esyalar degil, o evde yasayanlardir.
Eşim anne be babasını bırakmaz cunku gecınemezler cıktık diyelim bu seferde ıkı ev masrafı olacak esimin maaşı yetmez malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?