Yasadıgım yere kendimi ait hissedemiyorum

Tabı onun anne babası sonucta maddı olarak destek vermek zorundayız onda sorun yok ama ıste ınsan bunalıyor bu evin ıcınde ıkı kadın olması cok zormus (
Evet çok zor ya benim de kv ben evlendikten sonra aynı evi istedi kabul etmedim insan kafayı yer çıldırır
 
aile niye çalışmıyor? babanın emekliliği vs yok mu? başka kardeş yok mu?
 
Siz evlenmeden önce nasıl geçiniyorlarmış hep mi çocukların üstünden?
 
Bastan bu kadar sorun etmiyordum sabır etmem gerektiğini biliyordum cunku zamani var diyordum herseyın ama artık sabrın tükenmiş gıbı (
Zaten kimse baştan sorun etmiyor. O an evlenmek, sevgiliye kavuşmak birinci sırada geliyor. Gözü başka bir şey görmüyor kızların. Ta ki o kalp çarpıntıları azalıncaya kadar. Kızmayın bana ama ben kızıyorum bu duruma. Hani dereyi geçene kadar diye bir laf var ya, aklıma o geliyor ister istemez.

Benim tanık olduğum bir olay:

Otobüsle bir yere gidiyordum. Hiç yer yoktu. Yol kenarında bir kadın ısrarla otobusu durdurdu. Kaptan şöförün, abla hiç yerimiz yok seni alamayız maalesef demesine rağmen kadın " ne olur geleyim. Çok bekledim, ayakta giderim" diye yalvardı. Çok ısrar edince kaptanda aldı otobüse. Kadın minnetarlıkla bindi. Teşekkür etti. Otobüs hareket etti. Daha 500 metre gitmeden kadında surat düştü. "Ayakta mı gideceğim ben, madem yeriniz yoktu neden aldınız beni kardeşim" diye şikayete başladı! İşte kaynanayla oturmayı başta kabul edip sonradan şikayet edenleri buna benzetiyorum. Kadına ne mi oldu? biri kalktı yer verdi tabi. Onun yüzünden başka bir yolcu ayakta gitmek zorunda kaldı. Şehirler arası bir yolculuktu. Mesafe kısa değil yani. Aslında şöförün yerinde olsam. Kadını otobüse bindiği yere geri götürüp orda indirirdim.
 
En baştan kabul etmişsiniz. Muhtemelen yapma etme diyenlere de ben seviyorum dediniz.
Yakın zamanda taşınma ihtimaliniz yoksa boşuna üzerinde düşünmeyin derim. Eşinize ters davranmanıza sebep olur. Gereksiz huzursuzluk.
 
Niye bu kadar olumsuz düşünüyorsunuz. En fazla daha hala çalışabilirler diye düşünmüştür bence yazan.

Sizinle alakası yok konuyla da alakası yok yazanın olumsuzluğuna tepkiydi.
Konu sahibi genç olmadıklarına üzülürken bu tepki rahatsız edici.
 
Zaten sizinki gibi evlilikler ev-lenmek degil ki, ortada bir ev yok cunku. Gidip bir ailenin yaninda yasamaya basliyorsunuz sadece. Kendinize ait bir ev yok, duzen yok, ozel hayat yok, bunlari bastan dusunmeliydiniz simdi cok gec ne yazik ki.
Ev alsaniz ne degisecek yine ayni hayat devam edecek, dubleks olunca onlar alt siz ust katta yasayacaksiniz arada birbirinizi gorup selam vereceksiniz saniyorsaniz sizi buyuk bir hayal kirikligi bekliyor. Sadece daha genis bir evde yine kayinvalidenizin evinde yasiyor olacaksiniz. Bir evi yuva yapan sey evdeki esyalar degil, o evde yasayanlardir.
 
Bende ona kızıyorın zaten kendı keyoflerıne benı harcıyorlar (
 
Bazı hatalardan gerı donulmuyomus ve bu benim ıcın ınanınkı hayat dersi oldu cok fedakarlık yaptın ama sabredende sureklı hayal kurup olmayınca uzulende gene Bn oldum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…