Yasadıgım yere kendimi ait hissedemiyorum

Haklısın canım o yüzden kötünün iyisi olsun çalış birikim yap bari dublex olsun evin
Canım bebegın cok kucuk suan az daha toparlanması lazım bilmiyorum annemısın ama hamileyken calısrım kv bakar diyordum sımdı kıyamıyorum yavruma ona bnden başkası ıyı bakamaz diyorum (

Olmıcak malesef canim en azından düblex olucak olsun onada razı gelırım yeterkı dokunduğum hersy bana ait olsun

Keskelerle yaşanmıyor ama keşke başında kabul etmeseydiniz

Neyse o zman dubleks için esinizi ikna etmeye bakın. İnşallah kabul eder.

Ev dubleks ya da tripleks olsun. Farketmez. Sadece ev buyuyecek. Iclerindekiler yine ayni. Uzt katta sizin alt katta onlarin duzeni olacagini saniyorsaniz yaniliyorsunuz.
Ev ev ustunde olmaz. Bir defa ayni banyo ve ayni tuvaleti kullaniyorsunuz. Ben mesela banyo yapmaya cekinirdim. Bunu onlarin dusunmesi lazimdi. Herkes evinde ne bulursa yer. Boyle bir yasamda onlarin secimi olur hep. Evlilik icin imza atilmis ama henuz yuva olamamissiniz. Bunu onlar bastan ogullarini evlendirirken dusuneceklerdi. Onlar muhtemelen bize de hizmet eder beraber yeriz diye hesapladilar. Iyi de herkesin mahremi var, duzeni var. Cocugunu bile istedigin gibi yetistiremezsin. Baska evlatlari yok mu?

Canım bebegın cok kucuk suan az daha toparlanması lazım bilmiyorum annemısın ama hamileyken calısrım kv bakar diyordum sımdı kıyamıyorum yavruma ona bnden başkası ıyı bakamaz diyorum (
Haklısın canım anne değilim ama seni çok iyi anlıyorum

Canım dogru söylüyorsun tabı bende böyle düşünüyorum baska cocukları yok

Ne kadar tembel bir aile Yarabbi.. hadi hanımlar evde çocuk v.s. derken emekli olamıyor.. Baba ne yapmış bu yaşına kadar? Tek bir evlat yetiştirip sırtına binmek marifet mi bu yaşta? 65 yaş olsa hiç olmazsa 3 aylık maaşına başvurabilirler.. 65 yaşları yoksa, siz ilk fırsatta işe dönüp, kayınvalide için de babaanne aylığına başvurun evde çocuğa baksın.. böylece geliriniz artar ve hayal ettiğiniz eve daha hızlı kavuşursunuz.. Allah kolaylık versin

Bu dublex evde iki aile oturmayı ben çözemedim bir türlü, anlayamadım da. Yine bir çoğunda genelde içiçe olunuyor tek farkı yatmadan yatmaya ayrılıyorlar. Bir kat üstünde veya altında yaşayan anne , kv, vb. Akraba varken ne kadar mesafeli ve uzak olabilirsin ki??

Senin yerinde olsam calismazdim.. niyemi? Hem cocuguna kv bakcak nasil bakcak? Hemde kocan maasini ailesine verecek gecinemiyolar diye., bu adamlarin hic mi maasi guvencesi biseysi yok?

Ayri evde bile evlilikler zor yuruyor ayni eve kimseyi dusurmesin Rabbim

Hıc yoktan düzenim olur yoksa baska care yokkı canim diyelim baska eve cıktık kiraya onların kirası mutfak masrafı filan ıkı ev gıbı para gerekli

Öyle olcak hem kendı evine hem ailesine bakacak yanı nereye baksan çözüm yok butun kapılar kapalı zaten bu düşünceler boğuyor beni (

Maddı durumdan dolayı düblex olmak zorunda ya buyuk Bı ev alıp gene beraber yasıcaz bırımızden bırı kiraya cıksa gene olmuyor yada düblex olup masraflar yarıya düşecek yanı kötünün ıcınde en ıyı seçenek malesef yoksa bnde istemem düblex

Yaşadığınız yerde dublexlerin fiyatı nasıl o da önemli alabilecek misiniz

Bazı hatalardan gerı donulmuyomus ve bu benim ıcın ınanınkı hayat dersi oldu cok fedakarlık yaptın ama sabredende sureklı hayal kurup olmayınca uzulende gene Bn oldum

Eger şu anda kiradaysaniz uygyn fiyatli bir dublex bulup bir de orda yasamayi deneyin (ters dubleksler ucuzdur mesela) göreceksiniz ki hicbir sey değişmeyecek. Ya evleri ayirmali, ya da yasadiginiz hayati kabullenmelisiniz.
Daha cok gencsiniz, ben olsam ne olursa olsun evleri ayirirdim, iki kisi calisirsaniz birinin maasiyla gecinip digerininkiyle onlara destek olabilirsiniz. Birlikte yasamaktan iyidir.

Canim alabilirsek 2. El uygun fiyata bulunuyor 150 TL den baslıyor kredi fılan cekıp alcaz
dublex alsan bile sen çalışmak zorundasın. çocuğuna kardeş isteyeceksin.
haliyle masraflar artacak.

dublex olsa bile yeme içme oturma bir olmayacak mı?
ayrı olacaksa yine ekstra mutfak masrafı olacak.

yani farkeden bir şey olmayacak.

ya böyle mutlu olmayı öğreneceksin ya da ayrılacaksın.

Canim alabilirsek 2. El uygun fiyata bulunuyor 150 TL den baslıyor kredi fılan cekıp alcaz
İnşallah hayırlısıyla evladınız var belki eşinle de aran iyi boşanmak tabi ki ilk seçenek olmamalı ayrı evde imkansız diyorsunuz belki de sizin için dublrx iyi olur ama dublextende pek bi şey beklemeyin yine her şey ortak olacak belki odalar bile aynı katta olacak yine de sizi rahatlatacaksa dublex olsun

ayri ev masrafli olur diyorsabiz En azından dublex bir eve çıkabilirsiniz madem evi ayiramiyorsunuz. merdivenin kapısını örtersiniz ayrı çıkışlarınızda oldu mu daha rahat edersiniz. diyelim şimdi 1000 veriyorsanız 1500 verirsiniz ama rahat edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…