Canım bebegın cok kucuk suan az daha toparlanması lazım bilmiyorum annemısın ama hamileyken calısrım kv bakar diyordum sımdı kıyamıyorum yavruma ona bnden başkası ıyı bakamaz diyorumHaklısın canım o yüzden kötünün iyisi olsun çalış birikim yap bari dublex olsun evin
Olmıcak malesef canim en azından düblex olucak olsun onada razı gelırım yeterkı dokunduğum hersy bana ait olsunEee o zama hiç bir zaman ayrı ev olmayacak mı
Olmıcak malesef canim en azından düblex olucak olsun onada razı gelırım yeterkı dokunduğum hersy bana ait olsun
Haklısın canım anne değilim ama seni çok iyi anlıyorumCanım bebegın cok kucuk suan az daha toparlanması lazım bilmiyorum annemısın ama hamileyken calısrım kv bakar diyordum sımdı kıyamıyorum yavruma ona bnden başkası ıyı bakamaz diyorum(
Canım dogru söylüyorsun tabı bende böyle düşünüyorum baska cocukları yokEv dubleks ya da tripleks olsun. Farketmez. Sadece ev buyuyecek. Iclerindekiler yine ayni. Uzt katta sizin alt katta onlarin duzeni olacagini saniyorsaniz yaniliyorsunuz.
Ev ev ustunde olmaz. Bir defa ayni banyo ve ayni tuvaleti kullaniyorsunuz. Ben mesela banyo yapmaya cekinirdim. Bunu onlarin dusunmesi lazimdi. Herkes evinde ne bulursa yer. Boyle bir yasamda onlarin secimi olur hep. Evlilik icin imza atilmis ama henuz yuva olamamissiniz. Bunu onlar bastan ogullarini evlendirirken dusuneceklerdi. Onlar muhtemelen bize de hizmet eder beraber yeriz diye hesapladilar. Iyi de herkesin mahremi var, duzeni var. Cocugunu bile istedigin gibi yetistiremezsin. Baska evlatlari yok mu?
Bu dublex evde iki aile oturmayı ben çözemedim bir türlü, anlayamadım da. Yine bir çoğunda genelde içiçe olunuyor tek farkı yatmadan yatmaya ayrılıyorlar. Bir kat üstünde veya altında yaşayan anne , kv, vb. Akraba varken ne kadar mesafeli ve uzak olabilirsin ki??Zaten sizinki gibi evlilikler ev-lenmek degil ki, ortada bir ev yok cunku. Gidip bir ailenin yaninda yasamaya basliyorsunuz sadece. Kendinize ait bir ev yok, duzen yok, ozel hayat yok, bunlari bastan dusunmeliydiniz simdi cok gec ne yazik ki.
Ev alsaniz ne degisecek yine ayni hayat devam edecek, dubleks olunca onlar alt siz ust katta yasayacaksiniz arada birbirinizi gorup selam vereceksiniz saniyorsaniz sizi buyuk bir hayal kirikligi bekliyor. Sadece daha genis bir evde yine kayinvalidenizin evinde yasiyor olacaksiniz. Bir evi yuva yapan sey evdeki esyalar degil, o evde yasayanlardir.
Hıc yoktan düzenim olur yoksa baska care yokkı canim diyelim baska eve cıktık kiraya onların kirası mutfak masrafı filan ıkı ev gıbı para gerekliBu dublex evde iki aile oturmayı ben çözemedim bir türlü, anlayamadım da. Yine bir çoğunda genelde içiçe olunuyor tek farkı yatmadan yatmaya ayrılıyorlar. Bir kat üstünde veya altında yaşayan anne , kv, vb. Akraba varken ne kadar mesafeli ve uzak olabilirsin ki??
Öyle olcak hem kendı evine hem ailesine bakacak yanı nereye baksan çözüm yok butun kapılar kapalı zaten bu düşünceler boğuyor beniSenin yerinde olsam calismazdim.. niyemi? Hem cocuguna kv bakcak nasil bakcak? Hemde kocan maasini ailesine verecek gecinemiyolar diye., bu adamlarin hic mi maasi guvencesi biseysi yok?
Ayri evde bile evlilikler zor yuruyor ayni eve kimseyi dusurmesin Rabbim
Maddı durumdan dolayı düblex olmak zorunda ya buyuk Bı ev alıp gene beraber yasıcaz bırımızden bırı kiraya cıksa gene olmuyor yada düblex olup masraflar yarıya düşecek yanı kötünün ıcınde en ıyı seçenek malesefBu dublex evde iki aile oturmayı ben çözemedim bir türlü, anlayamadım da. Yine bir çoğunda genelde içiçe olunuyor tek farkı yatmadan yatmaya ayrılıyorlar. Bir kat üstünde veya altında yaşayan anne , kv, vb. Akraba varken ne kadar mesafeli ve uzak olabilirsin ki??
Yaşadığınız yerde dublexlerin fiyatı nasıl o da önemli alabilecek misinizMaddı durumdan dolayı düblex olmak zorunda ya buyuk Bı ev alıp gene beraber yasıcaz bırımızden bırı kiraya cıksa gene olmuyor yada düblex olup masraflar yarıya düşecek yanı kötünün ıcınde en ıyı seçenek malesefyoksa bnde istemem düblex
Canim alabilirsek 2. El uygun fiyata bulunuyor 150 TL den baslıyor kredi fılan cekıp alcazYaşadığınız yerde dublexlerin fiyatı nasıl o da önemli alabilecek misiniz
Bazı hatalardan gerı donulmuyomus ve bu benim ıcın ınanınkı hayat dersi oldu cok fedakarlık yaptın ama sabredende sureklı hayal kurup olmayınca uzulende gene Bn oldum
dublex alsan bile sen çalışmak zorundasın. çocuğuna kardeş isteyeceksin.Canim alabilirsek 2. El uygun fiyata bulunuyor 150 TL den baslıyor kredi fılan cekıp alcaz
İnşallah hayırlısıyla evladınız var belki eşinle de aran iyi boşanmak tabi ki ilk seçenek olmamalı ayrı evde imkansız diyorsunuz belki de sizin için dublrx iyi olur ama dublextende pek bi şey beklemeyin yine her şey ortak olacak belki odalar bile aynı katta olacak yine de sizi rahatlatacaksa dublex olsunCanim alabilirsek 2. El uygun fiyata bulunuyor 150 TL den baslıyor kredi fılan cekıp alcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?