Yasadıgım yere kendimi ait hissedemiyorum

Tepki verenler olmuş ama dublex bi nebze olsun rahatlatacak bizim bi tanıdık ayrıydı kv ile kendi isteğiyle aynı eve çıktılar dublex aldılar üstte gelin ve çocukları kalıyorlardı altta kvnin odası mutfak salon oturma odası vardı ayrıca gelin üstte bi odayı da oturma odası olarak kendisi için düzenlemişti sanırım buzdolabı da koymuştu istediğinde odasına çıkıyordu onun dışında yeme içme misafir birdi tabi ayrı ev bambaşka ama bu da bi nebze rahatlatır

Kayinbabanizin maasi yok mu?
Yok canım eme
Aynn canım seçeneğim olsa keske ama yok tek dublex olur Bn calısmıs olsam daha kısa zamanda olurdu ama evlendigım den beri calısyorum bebek isini hep ertelemıstım ama ınsan evladı olsun istiyor bakalım ınsalah hayal ettiğim gibi olur hersy keske buyuk ler imiz dusunseydı basta sımdı ev ocagımız ayrı olurdu esımde ole diyor keske kendilerine bakacak maddı durumları olsa bnde bır durmazdım

Canım burda kiralar geleki dublex asırı pahalı bızım evimiz suan cok eskı malum kirası da uygun esım ıdare edelım dıyo cunku tek maasla 4 kısı bırde bebek cok zor Vala diyorumya nerden baksan olduramıyorum

Tabiki kv duzeni baska benımkı baska misafirleri fılan gelınce kendı evinde agırlar kendıne gore duzen temızlık yapar bnde oyle yaparım zatem hayalim de bu bazen istedigim zaman misafir agırlayamıyorum gelen rahat olamıyo dıye dusunuyorum (

Ya sizi çok iyi niyetli gördüm. O kadar kabullenmişsiniz ki.

Offff ya o evi kabullenmeniz için bir sürü şey yapılabilirdi. Eşya alınabilirdi. Size evle ilgili daha fazla sorumluluk verilebilirdi. Eşinizle başbaşa vakit geçirebilmeniz için daha çok çok vakit verilebilirdi. Madem aynı evde yaşanacak En başından daha uygun bi eve kiraya çıkılabilinirdi. Eğer çalışmak size iyi gelecekse çalışın.
Eşiniz idare edelim der tabi. Koynunda karısı yanında annesi babası. Bunları daha önce anne baba olarak nasıl düşünmemişler anlamış değilim.

Başka kardeş varsa herkes bişeyler yapsa ayrı ev imkanı olsa. Benim anneannemlerinde sabit bi gelirleri yok. Çiftçiler hasat olursa iyi olmazsa sıkıntıdalar. Yinede ekip biçip hem çocuklarına destek olmaya çalışıyorlar hemde kendilerine harçlık yapıyorlar. Tüm kardeşler destek olup 1+1 ev tutup oturttular. Herkes 200 tl falan veriyo onlarda idare ediyorlar.

Allah yardımcınız olsun

Canım yapı olarak idareci biriyimdir yanı aza kanaat etmeyi bilirim ama anne olduktan sonra cok farlı bakmaya başladım herseye kv olsun kp olsun düşüncesizlik yaptıklarını aynı evin ıcınde senelerim gectıkce daha cok takar oldum artık zararları olmasada yanı pek karısmazlar kötü söz söylemezler bnde saygısızlık etmem baktımkı ben hersyden mahrum kalıyorum lüx yasantı degil derdim sadece Bı odam olsun bana ait olsun bu bırde baska kardesı yok o yuzden tek esım bakıyor bıze

Ben kendi anne babamın evinde buraya ait hissetmiyorum -ki ekmek elden su gölden, ne bir kuruşumu isterler, ne alışveriş yap derler, ne benden yemek beklerler
Buna rağmen bu evi benimseyemiyorum, kendi evimde olduğum güzel öğrencilik günlerimi özlüyorum.
En basiti misafir çağırıp güzel - değişik yemekler yapmak istiyorum, ama en basitinden misafir çağırsam yemek yapsam kendi odamda mi yiyeceğiz? Ayıp olur aileme. Eh sofrada hep beraber yesek , arkadaşım rahatsız olur-hep beraber olduğumuz sofrada ne konuşacaz? Ayrıca ailem yemek seçer. Benim hevesle yaptığım somon fümeyi-meksika usulü fasulyeyi yemezler .
Çooook sinir bozucu.
Bazen ailem şehir dışına gidiyor, Allah'ım.
O kadar mutlu oluyorum ki, her gün süpürgesi açıyorum, kiz-erkek misafirlerini cagiriyorum-okey oynuyoruz, hahara hihiri yemek yapıyoruz. Eve istediğim saatte giriyorum, istersem hiç gelmiyorum, dolabıma bira atıyorum,TV'e romantik film atıp peynir eşliğinde şarap içiyorum
Resmen yaşadığımı hissediyorum.
Bence evli -bekar farketmez. Belli bir yaşa gelen herkesin kendi evi olması lazım.
Ne yapıp edip o evden kurtulun... Eşinizin başka kardeşi yok mu yardımcı olacak?

Bnde öğrencilik geçirdim onun zevki Bask tabı o gunler asla unutulmaz baska kardesı yok canım

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, torun bakan büyükannelere verilecek maaş tutarının 425 TL olduğunu açıkladı. Bakan Müezzinoğlu, uygulamanın 10 ilde 6 bin aile ile başlayacağını söyledi.

Torun bakan büyükannelere maaş projesinin detayları belli oldu. Doğum yapan annenin çalışma hayatına dönebilmesi için evde torun bakan büyükanneye maaş verilecek. Annenin yarı zamanlı çalışma hakkını kullanmaması, çocuğun bakımını anneanne veya babaannenin üstlenmesi halinde maaş ödemesi yapılacak. Maaş 400 lira seviyelerinden başlayacak.
.......
Bu haberdeki bilgiyi değerlendirin derim. Önce yarım gün iş hayatı seçeneğiniz var, ardından da büyükanne maaşına başvuru yaparsınız. Bunları yaparak gelirinizi arttırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…