Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok sağol moodcum takıldım oraya çözememiştim.
ay kıyamıyorum sanki gerçek şehzademiz ya

bali beyi yorumlayın kıslar

a.s iyiyiz canım püskül yapıyorum atkıya
sen ne bakalım yaptın dr ne dedi

iyiyim canım bi o yana yatıyorum bi bu yana yatıyorummm :)) bu arada doktora yarın gidicem canım bi yanlış anlama olmuş galiba. haberler yarın akşam yani :))

ben o dizide hürremi, hürremin kızını ,wali beyi wee gül ağayı sefiyommm

hürremi seviomusun ben öle oyunbaz kadınlardan çok korkarım. hiç normal oturmazlar. akılları her saniye ve sanise strateji için çalışır
ay kızını bende sefiyom. kırrım kızına kılım. bali bey

bu akşam işten çıkınca gidiceksiniz gibi anlamışım İnşallah kendi bebişim kalp atışını bende beklerim

inşallah kuzum hep beraber bekleriz seninde bebişinin kalp atışını duymayı. bak siz benimle beraber bekliyonuz.allah sizinde gönlünüze göre versin

inşallah kuzum hep beraber bekleriz seninde bebişinin kalp atışını duymayı. bak siz benimle beraber bekliyonuz.allah sizinde gönlünüze göre versin
ayyy İNŞALLAHHHH hepimiz İNŞALLAH en kısa sürede beklemezmiyim videosunu çek koy diycem nerdeyseee
beni kafamı papatya karıştırdı

bu progesteron yapıo hep bunları naz

cnm bende oyunbaz kişilerden hiç hoşlanmam ama bunu uyandıranlar oldu düşünsene seni öldürmeyi planlayanların arasındasın sen napardınnn pekiii
ayyyyyy allahh göstermesinnn

kselcim inşallah güzel hbrlerle dönersin bebemmm

:18::18::18::18::18::18: ben kendi hünkarımla mutluyummm haklısın aman almıım:123:

destuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrr başakss sultaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn

annemmmmmmmm yesinler sen kuzummmmm

destursuz girilmez cemaat arasına

destur kızlarrr
ayy ne çok sohbet edilmiş offff kaçırdm sohbetleriiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…