çok sağol moodcum takıldım oraya çözememiştim.cnm yeni gördüm pardon
gelelim konuya;mahidewran geçen bölümde hürremin odasına gitmişti bi konu yüzünden kızmaya
artık benim şehzademin gücüyle seni yerlebir ederim dierek tokat atıcaktı hürreme elini kaldırdı ki sülüman geldiii we elini tuttu we özür diletti hürremden oda ağlıyarak gitti odasına oğlu görünce annesini hesap sormaya gitti babasına
işte böle gülüm aydınlatabilmişimdir seni inşallahhhh
selam millet nassınız bakem
şu aşşadakilerinde öyle olsa keşke
çok sağol moodcum takıldım oraya çözememiştim.
ay kıyamıyorum sanki gerçek şehzademiz ya
bali beyi yorumlayın kıslar
bu progesteron kabız yapıomu peki?
a.s iyiyiz canım püskül yapıyorum atkıya
sen ne bakalım yaptın dr ne dedi
ben o dizide hürremi, hürremin kızını ,wali beyi wee gül ağayı sefiyommm
bu akşam işten çıkınca gidiceksiniz gibi anlamışımİnşallah kendi bebişim kalp atışını bende beklerim
yapıyodu sanki baksana yan etkilerine
iyiyim canım bi o yana yatıyorum bi bu yana yatıyorummm :)) bu arada doktora yarın gidicem canım bi yanlış anlama olmuş galiba. haberler yarın akşam yani :))
ayyy İNŞALLAHHHH hepimiz İNŞALLAH en kısa süredeinşallah kuzum hep beraber bekleriz seninde bebişinin kalp atışını duymayı. bak siz benimle beraber bekliyonuz.allah sizinde gönlünüze göre versin
beni kafamı papatya karıştırdı
atmışım prospektüsü nazcım
ayyy İNŞALLAHHHH hepimiz İNŞALLAH en kısa süredebeklemezmiyim videosunu çek koy diycem nerdeyseee
bu progesteron yapıo hep bunları naz
doğruyanetten yaz bak ben ne aklıma gelirse bakıyorum hep
hürremi seviomusunben öle oyunbaz kadınlardan çok korkarım. hiç normal oturmazlar. akılları her saniye ve sanise strateji için çalışır
ay kızını bende sefiyom. kırrım kızına kılım. bali bey
beni kafamı papatya karıştırdı
cnm bende oyunbaz kişilerden hiç hoşlanmam ama bunu uyandıranlar oldu düşünsene seni öldürmeyi planlayanların arasındasın sen napardınnn pekiii
ayyyyyy allahh göstermesinnn
kselcim inşallah güzel hbrlerle dönersin bebemmm
destuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrr başakss sultaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?