Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne yaptım anlatıyım mi? yattım hapı aldım vajen girişinr koydum bi yandan da aynayla bakıyorum:26: baktım olmadı biras ittim olmadı dedim dahada ittim. tamam ddidim sonra bi ara tişim geldi tuvalete gittim hoppp klozete düştü:26: bu şeyi nsl dibine itebilirim ki rahmin içine girsin pufff bu vajina yolunda kalır ya mumkun diil bence rahme yürüsün kendi kendine

canım önce tuvalet ihtiyacını görecektin sonra yatarken parmağınla ittireceksin sonra en az 15 ..20 dk yattınmı gider zaten hemen kaklmayacan

canım önce tuvalet ihtiyacını görecektin sonra yatarken parmağınla ittireceksin sonra en az 15 ..20 dk yattınmı gider zaten hemen kaklmayacan

mood cum izledin mi diziyi? ya biras ngeç açtım kıslar söleyin bana mahidevran niye ağladıda şehzade babasına gitti. mahidevranla mustafa sahnesini geçen haftada bu haftada kaçırdım:44:

mood cum izledin mi diziyi? ya biras ngeç açtım kıslar söleyin bana mahidevran niye ağladıda şehzade babasına gitti. mahidevranla mustafa sahnesini geçen haftada bu haftada kaçırdım:44:

cnm yeni gördüm pardon
gelelim konuya;mahidewran geçen bölümde hürremin odasına gitmişti bi konu yüzünden kızmaya
artık benim şehzademin gücüyle seni yerlebir ederim dierek tokat atıcaktı hürreme elini kaldırdı ki sülüman geldiii we elini tuttu we özür diletti hürremden oda ağlıyarak gitti odasına oğlu görünce annesini hesap sormaya gitti babasına
işte böle gülüm aydınlatabilmişimdir seni inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…