hepinize iyi aksamlarr inş. hepimiz neseyle hamile kalabilirizzz
evet canım vajenden itip biraz uzan tamamdır
hoşgeldin sanada iyi akşamlar
inşallah canım inşallah
ne yaptım anlatıyım mi? yattım hapı aldım vajen girişinr koydum bi yandan da aynayla bakıyorum:26: baktım olmadı biras ittim olmadı dedim dahada ittim. tamam ddidim sonra bi ara tişim geldi tuvalete gittim hoppp klozete düştü:26: bu şeyi nsl dibine itebilirim ki rahmin içine girsin pufff bu vajina yolunda kalır ya mumkun diil bence rahme yürüsün kendi kendine
canım önce tuvalet ihtiyacını görecektin sonra yatarken parmağınla ittireceksin sonra en az 15 ..20 dk yattınmı gider zaten hemen kaklmayacan
canım önce tuvalet ihtiyacını görecektin sonra yatarken parmağınla ittireceksin sonra en az 15 ..20 dk yattınmı gider zaten hemen kaklmayacan
öle daha mı faydalı ki?? ben başımın dönmesine razıyım. yutsam olmaz mı naz:26:
sen bilirsin canım benim dr um vajenden daha faydalı demişti ama sen nasıl rahat edeceksen öyle yap
nerde bu millet nerde bu devlet
canım şapka örüyodum bitirdim onu dikecem şimdi sonrada atkının püsküllerini yapacam yarına yeğenime süpriz olsun
ay ne güsel. İNŞALLAH gelecek sene kendi bebelerine örüo olursuntamam canım sen keyfine bak ben bi mutfağa bakıp geliorum
inşallah canım ben burayada bakıyorum arada bir elim işte bir elim oynaşta
mood cum izledin mi diziyi? ya biras ngeç açtım kıslar söleyin bana mahidevran niye ağladıda şehzade babasına gitti. mahidevranla mustafa sahnesini geçen haftada bu haftada kaçırdım:44:
gittiniz mi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?