herkese günaydın burasıda karlı ve soğuk of yaa ama biz hep mutlu olalım...
günaydın cnm hamişlik nasıl gidiyo taglım iyimisin?
GÜNAYDINNN nadia62,
hurr+,
ksel,
nikolay+,
zebekk NASILSINIZ KIZLAR NİKOLAY HAMİŞLİK NASIL GİDİYO TATLIM NE ZAMANDIR GÖRÜŞEMİYOZ
iyi gidiyo canım dün üçlü tarama oldum yarın sonuş çıkıyo hamişlik iyi canım sen nasıl oldun? kardeşin ne yaptı?
kurduğun politikaya hayranım saygılarrrrrrrr
buna da ayrı bir saygılarrrrrrr
deli papoş biz toplaşıp topiktejki kızlara ziyarete gidiyos
evini dağıtıp yiyip içi,p ::125::125::125::125:hoplayıp zıplıyoruz yatıya kalıp parti yapıyoruz:119::119::119::119:
:122::122::122::122:
:118::118::118::118::118::124::124::124::124:
bir bardak bile kaldırmadan arsız arsızçıkıp geliyoruz.
kabul edersen gelek
papoş bune karıya bakyaaaaa
cepten girmiştim tatlım o yüzden sesim çıkmıyordu yanlış anlaşılmayaaaaa
ben tam senn kaleminim aslında çatır çatır yazarım sana ama bi denk gelemedik rahat rahat saydırıyım sanaaaaaa
kuzummmmmm cepten girmiştim mesaj yazılmıyodu annemmmmmmm yoksam korkuturmuyum ben siziiiiii:18::18::18::18::18:
hamile likten vazmı geçsek
sevgler haremim
suyu ısıt geliyorum ben
annesinin kuzusu eşim geldi bu gece maaşı yatacaktı
netten maaşına baktık ne kadar yatmş diye
bi baktık öylece kalakaldık
o yüzden gelemedim kuzum bu saate kaldım.
düşünceli davranışından ötürü seni sevgiyle selamlıyorum:92::92:
ışıları söndürüp anahtarı paspasın altına bırakmışın:13:
çayın altınıda söndüreydin eyydi
günaydın kızlar herkesler nasıllar burada karlı havalar bende var bi donmalar size iyi sohbetler
çok sevindim cnm iyi olmana taramada iyi çıkacak eminim .ben iyiyim .Kardeşim malesef kürtaj oldu bebeği karnında ölmüş alındı canım sıkkın aslında bi size bakayım dedim
canım benim çok üzüldüm çok zor bişey inş biran önce kardeşin toparlar kendini kürtaj dogumdan daha zor diye duydum inş iyi olur biran önce.
sağol cnm ewet zor oldu çünkü ikiz olduğu için birini aldılar öteki dış gebelik olmuş barsağına yapışmış iğne vuruldu düşmesi için hala hastenede yatıyor yarına kadar yatıcakmış inşallah iyi olur dua edin
çok sevindim cnm iyi olmana taramada iyi çıkacak eminim .ben iyiyim .Kardeşim malesef kürtaj oldu bebeği karnında ölmüş alındı canım sıkkın aslında bi size bakayım dedim
saracım kırmızılar gelmemiştir İnşallah????
herkese günaydın burasıda karlı ve soğuk of yaa ama biz hep mutlu olalım...
kardeşine geçmiş olsun hürremcim Allah yardımcısı olsun inşallah çarçabuk atlatır bu günleri
yok tatlım ne gelen var ne giden iki aydır erken oluyodum ama bu ayda gecikeceği tuttu belim ağrıyo ama gelmesi yakın galiba
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım nasılsın nikocum
iyiyim saracım sen nasıl oldun ağrıların geçtimi canım?
aaaaa bide ikizmiydi yavrum benim ayy valla çok kötü oldumm yaaa canım benim hamilelerin duası kabul olur derler içten dua ediyorum inş biran önce iyi olur evine gelir ve en yakın zaman da bidaha hamile olur ve bebegini kucagına alır. peki dr nediyo yani ölmesinin sebebi ne acaba off çok kötü oldum bak şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?