Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eşim gatada nerde çalışıo kıs ben gatada yaptırdım tüp bebeği. İnşallah tutar. daha bugün orda yaptıran bi arkadaş sonucunu almış tutmamış çok moralim bozuldu

a polikinliğide genarellerin kanlarını götürüyo koşturuyo kocişim inş tutar canım ne kadar ücret ödedin?

iyi uygun olmuş evet yol parası gitmiştir. ama inş tutarda sonuç iyi olur hemde iki tane olsun genelde tüp bebek ikiz oluyo yaa inş olur bitanem.
400lira öle yol gitti desem yeri e 1 ay burda duruosun 300de harçlık öle ne kadar az harcayım desende gidio canım ya. ikiz olma ihtimali yok tek embrio koydular. yasak die. 35 yaşın altına koymuyolar çift devlette. şansın azalıo yani. parası dışarı göre az ama şansında
umudunu yitirme cnm olumlu düşün herşeyin hayırlısı olsun senin için

canımmm aminnnnn ne zormuş ya herkese hayırlısı

anladım canım ama şu raporlu tarafını anlamadım şimdi benim ablamda 7 sene evli onunda olmuyo oda tüp bebek düşünüyo ama kredi ödüyorlar ama bu fiyat uygunmuş.

anladım canım ama şu raporlu tarafını anlamadım şimdi benim ablamda 7 sene evli onunda olmuyo oda tüp bebek düşünüyo ama kredi ödüyorlar ama bu fiyat uygunmuş.

canım bak mesela etlik kadın doğumdada yapıolar. aynıı fiyat yine. devlette yaptırırsan öle fiyat ama rapor almak gerekio. sosyal güvenceleri varsa etlik zübeyde hanıma gidin sorun koşulları söylerler heyet günü gidip evraklarınızla rapora başvurun. devlette 2 hakkın var. ama kötü yanı özeldeki gibi çift embrio koymuyolar şansın yüzde elli düşüo tabi 35 yaş altına

ewet cnm yaaa neye üzülüyorum biliyomusun doğurup sokağa atıyorlarya deli oluyorum onlara millet bulamıyo arıyo onlar doğurup atıyolaar hayret bişi yaaaa allahım isteyenlere versin inşallah cnm hem maddi hemde manevi yönden çok zor allah yardım etsin sana

ablamda 32 yaşında şimdi aradım müsait diildi konuşamadık o beni birazdan arıyacak çok saol canım çok güzel ayrıntılı anlatmışşsın bizim bi tanıdıkta gatada tüp bebek oldu eşimin arkadaşı tuttu ama baldızınınki tutmadı yani inş seninki tutar canım allah büyüktür.

canım denesin bak benim hatırladığım koşullaroıda yazıyım
1)eşinden yaralanosa sgk primi 5 sene ödenmiş olacak
2)en az 3 sene evli olması ve 3 senedir hamile kalamamış olması
3)rahim filmi son 6 ay ama benim 8 ay dı dış dosyasını değiştirdim
4)kadının bütün hormon tahlilleri
5)eşin spermiogramı

bunlarla heyete gidince tüp bebek rapor kararı çıkıo zaman alsada. Allah kimseyi üzmeden bekletmeden sağlıkla,hayırla versin ben gatada tutan hiç duymuyorum 2 düşüğüm var benim önceden nikolay hamilelik belirtilerim yok bu sefer

Allah bize verdiğinde kucağımıza alıp mutlulukla, sağlıkla, huzurla büyüteli ve sürekli şükredelim İnşallahhh

canım hayırlısı inş tutar ümidini yitirme ablamın 10 sene sigortası 7 yıllık evli rahim flimi baya oluyo çektireli ben söylerim ona çok saol canım.

Allah bize verdiğinde kucağımıza alıp mutlulukla, sağlıkla, huzurla büyüteli ve sürekli şükredelim İnşallahhh

amin cnm tabiki şükretmek lazım sen biliyomusun benim 2 tane oğluşum var allah bağışlasın büyüğü 11 küçüğü ise 6.5 yaşında allah sizede göstersin inşallah cnm

canım hayırlısı inş tutar ümidini yitirme ablamın 10 sene sigortası 7 yıllık evli rahim flimi baya oluyo çektireli ben söylerim ona çok saol canım.

tekrar çektirmek çok zahmetli rahim filminin tarihiyle oynasın ama hormon ve spermiogramla oynayamazlar. tekrarlanması gerekebilir son 6 ay canım olmadı tekrarlarlar. hadi hayırlısı vesile olurum İnşallah. bana rapor alırsa Allah razı olsun desin

tabi canım demez olurmuyum inş seninki tutar.

amin cnm tabiki şükretmek lazım sen biliyomusun benim 2 tane oğluşum var allah bağışlasın büyüğü 11 küçüğü ise 6.5 yaşında allah sizede göstersin inşallah cnm
Maşallahhhhhhhhhh Allah bağışlasın size ne güzel 3.yümü istiosun canım?
bu kadar olmaz evdeysen kanal 7 yi aç tüp bebekten bahsediyorlar.

pufffff ben açtım bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…