Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saracımmmm inşallahh bebişin vardır göbüşündeee....heyecanla beklicemm haberlerini...

mood cummmm tebrik ediyorummmm rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsinn...moralini yüksek tut kendini yorma cnmm...öpüldünnn

yenimahalle güzel bir yer canim.. valla sorma, buranin havasi da berbat.. ben de cok özledim ankaranin güzel havasini.. evet kaynanalar aynen de dedigin gibi

insallah canim yaa bekleyen herkesin olsun bir sene gecti dile kolay.. ben diyorumki, tavsan cinsi degiliz ben ve benim durumumda olanlar bu ay yumurtladim ama bakalim hayirlisi olsun

sen bilirsin saracım. ama dediklerimi unutma. hadi İnşallah yrn hayırlı haberlerle gelirsin

herzic willkommen regen

sen bilirsin saracım. ama dediklerimi unutma. hadi İnşallah yrn hayırlı haberlerle gelirsin

herzic willkommen regen

hosbulduk caniiimmm... sen almanca biliyorsun hee nerde ögrendin??? bilmesem yenimahallede oldugunu burda yasadigini düsüncem

anadolu lisesinde vermişlerdi 2 dönem ama kayne practise aso ich kan niht sprahe
ne var n eyok hava nsl frankfurtta?

ya sorma tatlim hava kapali gökyüzü bildigin gri hayir alisverise gitmem lazim, bugün evdeyim calismiyorum islerimi halletmeliyim, sirf hava yüzünden hic gidesim yok yaa... sizin orda karli tabi.. annemle konusmustum da o demisti.. tam 90 gün sonra geliyorum o zamana kadar havalr isinir bi güzel gezerim sen nasilsin bakalim?? yemek felan yaptin mi??

canım ben tüp bebek tedavisindeyim o nedenle yatıyorumm. yemekleri annem yapıyor ben yiyorummm. yedim yemeğimi. benimde nsl gezesim var avm dolaşmak istiyorum bu parasızlıkla evet o zamana ısınırrr. malu wilz kullanıomusun? alışverişe çıkmışken ondanda al canımmm

anladim canim insallah bebegine hemen kavusursun ayagini sürürsün kalanlar da pesinden gelir beklemek cok zor biliyorum.. benim annem teee ankarada neyse... alisverise cikmaliyim ama hic canim istemiyo yaa yarina mi kalsa ne o nedir canim bilmiyorum :26:

malu wilz bak orda çok güzel ürünleri alman kozmetik markası. fondotenleri süper. ama artık türkiyede satmıolar. çok da uygundu fiatına göre çooook kalitelii
anneni mi özledin sen( ne zor dimi gurbet. Allah sağlıkla, mutlulukla kavuştursun canım. siz nerdesiniz peki ankarada?

mood cummmm tebrik ediyorummmm rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsinn...moralini yüksek tut kendini yorma cnmm...öpüldünnn

çok saolun kızlarr şuan tam kesin değil dedi dr.oluşma ewresinde dedi ben reglinin 22.günündeyimm bakalım inşallahh allah nasip ederrr...ama gerçekten çok hastayım ateşim çok yüksek ....regliye 1 hafta war bakalım ....

saracım sende inşallah mutlu hbrler werirsin bizleree

bakayim tatlim, hic dikkat etmedim acikcasi :44: evet canim yaa aile özledim, arkdaslarimi ankarayi her seyi özledim ne yalan söyliimm insallah az kaldi ama gelmeme, sayili gün cabuk gecer ankarada mamaktaydim ben canim.. gercekten zor gurbet, ailem yanimda olsaydi hic sorun olmazdi ama yapcak bir sey yok. herkesin cani sagolsun, sagligi sihhati yerinde olsn da uzakta olmasrina da katlaniriz elbet..

sanirim sen de makyaji seviyorsun ben de cok severim bir sürü esyam vardir ama kullanmaya üseniyorum yaaa saka bi kenara sivilce yapiyor bana nedense.. zor kurtuldum zaten bir de izleri gitseydi.. göz maykyajini da temizlemeyi sevmiyorum.. peki ya sen nasilsin bu konuda??

nsl anladı mood peki? alttan daha gözükmez ki? ben mi yanlış biliorum??

çok az makyaj yaparım ben. ama kaliteli kullanmaya çalışırım. sivilce problemin varsa maluwilzin comouflage stick ini kullan rengine göre. hem sivilcelerine hem makyajına süper olur. demiştin diyceksin

çok az makyaj yaparım ben. ama kaliteli kullanmaya çalışırım. sivilce problemin varsa maluwilzin comouflage stick ini kullan rengine göre. hem sivilcelerine hem makyajına süper olur. demiştin diyceksin

bak merak ettim papatyacim ya bi netten bakayim hemen.. ben de az makyaji severim allik felan hic kullanamam mesela bana agir gözükür, zaten esmer oldugum icin..

bak merak ettim papatyacim ya bi netten bakayim hemen.. ben de az makyaji severim allik felan hic kullanamam mesela bana agir gözükür, zaten esmer oldugum icin..

almanca sitesi var baktım şimdi ben. süper bak comouflageleri bayılacaksınnnnnnnn bayılırsan burda satılmıo gelirken bana 1 tane getirirsin

almanca sitesi var baktım şimdi ben. süper bak comouflageleri bayılacaksınnnnnnnn bayılırsan burda satılmıo gelirken bana 1 tane getirirsin

bakiyorum canim su an netten.. bir de magazalara bakmaliyim, denemeden fondoten alamam ben cünkü tenim gercekten koyu, bugünekadra hic tam rengini tuturamamsisimdir mesela.. canin sagolsun tatlim, denk gelirse neden olmasin..

bakiyorum canim su an netten.. bir de magazalara bakmaliyim, denemeden fondoten alamam ben cünkü tenim gercekten koyu, bugünekadra hic tam rengini tuturamamsisimdir mesela.. canin sagolsun tatlim, denk gelirse neden olmasin..

bunda kesin tutturursuuuuun deme di deme bayılacaksın sana linki mesajladım burdan yasakmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…