Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

soğan kürünü daha önce denedim ve ancak bikaç gün dayanabilmiştim yok şu aralar adet düzenliği sayılmaz pek yumurtlama sorunum var oyüzden incir kürü denemiştim bu ay 20 gün falan kullandım işte evet canım hayra yoruyorum bende zaten çok güseldi rüyam balıkta kısmet demek zaten bakalım yumurta takibinide düşünüyorum zaten adet günümün 3. günü falan gidicem zaten

dumanıda görmüştüm ama gitmişşşşşşşşşşşşşşş

ayyyyyy kızzz kk beni dehlemiş yine bende burdayım sanıyodum

bende oturuyorum annem bi taraftan nette bişlerle uğraşıyorumm

kızına isim bulakmı kızzzzzzz:13::13:

aynen canım bende öyle senin deyiminle dehlenmişim :)
benim kızımın adı hazır bikeremmm alara olacak

vay vay vayy bizim yeğenin adı hazırmşşşşadıyla çok yaşasınnn sıpaaa

ikiz olsunda birini ben aliyim yaaaa

sizin ailede ikiz doğuran varmı genetik olarak sennde ikiz yapma ihtimalin nedir:18:

vay vay vayy bizim yeğenin adı hazırmşşşşadıyla çok yaşasınnn sıpaaa

ikiz olsunda birini ben aliyim yaaaa

sizin ailede ikiz doğuran varmı genetik olarak sennde ikiz yapma ihtimalin nedir:18:

benim halamın var ikizleri eşiminde ailesinde var ama bebişimiz tek canım

aa sahimii bende çok severim alara adını hatta benimde kızım olursa koymayı düşündüğüm isimlerden biri oo ben alanyada bi beldedeyim ya burda tanışmıştık kocişimle o yüsden burdada bi alara çayı var kocişimle beraber gitmiştik hatta koymayı düşünmüştüm bakalım kısmet hayırlı olsun canım alaramızın ismide

daha küçük diilmi senin cnm? ikiz 9.haftada ortaya çıkan bile oluyo...

yaa kızlar ikiz geni kadındanmı geliyo varmı bilen? benim eşimin ailesi ikiz dolu inşallah bizede rastlar...

avatarı mı yenileyip geldin kuzummmm

kız bak başka topikciklere takılıyosan saçını başını yolarım haaaa

he canım bak sırf bebeğin beyni akacak diye korktugun için düzgün bişi buldum benim ekranımda suan 4 tane kk açık istediğim her yerde aynı anda gezinebiliyorummmm, araştırma yaparak muhabbet etmeyi severimm

ne surat yapıyon len geri giderim bak
cadıı karııııı sende en az benm kadar cadısınnnnnnn hiç gidermisin sennnnnnn

ben bu yüzden ceviyom seni

kısmettttt

dumancım babadan geliyo sanırsammmmmmmm

bence bu yeşil kesin ikiz doğurcak

he canım bak sırf bebeğin beyni akacak diye korktugun için düzgün bişi buldum benim ekranımda suan 4 tane kk açık istediğim her yerde aynı anda gezinebiliyorummmm, araştırma yaparak muhabbet etmeyi severimm

4yeri birden idare ediyorum hepinizi birbirinizle aldatıyorum diyosun

bide iitiraf ediypsun

inşallah inşallahhh ağzından bal damlıyooo

çok güzel bi isim benim çok hoşuma gidiyor canım sende koy olursa kızın bence tabi benimki kız olursa bakalım daha cinsiyeti bilmiyoruz
daha küçük diilmi senin cnm? ikiz 9.haftada ortaya çıkan bile oluyo...

yaa kızlar ikiz geni kadındanmı geliyo varmı bilen? benim eşimin ailesi ikiz dolu inşallah bizede rastlar...

evet canım 8 haftalık olduk daha ama dra gittiğimizde tek kalp atışı vardı haklısın gerçi bizim bi tanıdık 3. ayda öğrenmiş ikiz olduğunu saklanmış diğeri

yaaa bak neler var neler, tek yumurta ikizlerinden genelde geç anlaşılırmış.... ben ikiz istediğim için herkesi de ikiz istiyo gibi hissediyorum galibaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…