Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi olmana çok sevindim bol bol yat madem ihtimalin yüksek canımmerhabaa kzlar. Tüm dualarınız icin çk tşk ederm .... Günaydn papatyacm biraz iyim ateşim düştü. Sen naslsn
iyiyim tatlım nereye gittin??selam papatya nasılsın canım
maalesef olmadı
umutlar yine kursakta kaldı
yutkun yutkunabilirsen![]()
iyi olmana çok sevindim bol bol yat madem ihtimalin yüksek canım
iyiyim tatlım nereye gittin??
kırmızılar mı? yoksa evdeki test mi semicim?
hamiş hamiş ne çok iş yapıosun ksel yapma tatlım evi de kocan süpürsünburdayım canımm merak etme kaybolmam biyere sadece evi süpürcem azcık ama az sonra toz aldım etrafı toparladım şimdi dinleniyorummm
hamiş hamiş ne çok iş yapıosun ksel yapma tatlım evi de kocan süpürsüngerçi senin kocan süpürürmüydü de beceremezdi mobilyalarımı kırardı heralde
tamam sen işine bak ama yorma kendini yani
semi ordamısın canım?
başak ya sen?
annem sen ne tatlısın yaaaa Maaaşallahhh. Allah kocana bağışlasınn. patatise benzemesende sen benim patatisimsin yaaa
çok masum yüzün bence senin çocuğun bu avatarın gibi patitiss olcak yaaa
Maaaşallahhhh
pembiş montlu olan varya en son halim ve hatta o gün son bat tarihimdi :)) o yüzden o fotoyu çok seviyorum.ya bende seni mrk ediyorum ama sende foto koysana lütfennnnnnnnn :))
yaşın 32 olamazzzz ya listeye baktımmmm çok küçük duruosunnn patitisimm???
selam kizlarrr nasilsiniz bakaalimm..ben carsidan donuyorum dolmustayim..yollar bitmiooo![]()
selam canım bende temizlik yapmaya çalışıyorum benimde temizlik bitmiyo :))
sen nie ugrasiosun temizlikle dikkat et yorma fazla kendini ...nasil gidioo hamilelik