hayırlısı olsun tatlımevet canım dörtgündür günüm geçiyodu bazı belirtilerde vardı ama bugün test yaptım malesef koca bi sıfır çıktı karşıma eve gelincede kırmızıları gördüm o yüzden moralim çok bozuk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun tatlımevet canım dörtgündür günüm geçiyodu bazı belirtilerde vardı ama bugün test yaptım malesef koca bi sıfır çıktı karşıma eve gelincede kırmızıları gördüm o yüzden moralim çok bozuk
dün dra gitmiştim biraz canım sıkılmıştı ondan
ilk sıradakilerin önceliği vardı o yüzden hemen cazgırlık yapma ama sen kalbimde ilk sıradasın
evet ama yinede kaçırmak istemem hiç bi satırını![]()
ayırdır seraycım,neden raporlusun?
nazoşcum genel olarak iyi ama mat.berbat yaaa,onu napcesss bakalım
insllh kuzucummmm hepiniz bir bir bayilalim sonrada göbüsde bebis oldugunu ogrenelim insallahhhh..
yaaa nazemir ben ne kacirdim ne okudunuz noldu o gun :))) ne merkliyim demi![]()
ne demek hemen yaparım yeşil çayını ben geçmişi okumadım nazoşum neden canın sıkkındı doktor ne dedi
başakım canım senin sütlü kahvenide ocağa koydum annem birazdan hazır olur
yarına misafir gelecek onun için yoksa takmam yapmasamda olur
dr iyi dedi ağzından cımbızla laf aldım yumurta takibi yaptırmak istiyorum dedim adam zorla klomen yazdı yumurta takibinede çağırmadı nasıl dr anlamadım ilk defa böylesine denk geldim canım sıkıldı onun içinde hiç iş yapasım gelmiyor
kaçırma tabi tatlım yaaa
hayırrrr diilim ben koca totoluu53 kiloydum 1 sene önce ama araya 3 tane hamilelik ve kullandığım onca ilaç girince 60 kilo oldummm ama aslında totom filan tam yerine geldi böyyylee dar pantolon filan giyemiyodum çırpı çırpı çıkıyodu bacaklarım filan şimdi güzel oluyoo formumu korumak için gidiyorum bende spora canımm
sende yap canım böyle ev işi yemek filan bak ne gerek var kıskanmayaa
![]()
çok geçmiş olsun canım,bel ağrısı zor bişeybelim agrio nineler gibi yuruyodum dayanamadim dr a gittim ama bebek vardir belki dedim dr film cektirmedi hastalanirsan gel cekelim dedi..ben calistirim seni kuzucum matematik![]()
evet canım dörtgündür günüm geçiyodu bazı belirtilerde vardı ama bugün test yaptım malesef koca bi sıfır çıktı karşıma eve gelincede kırmızıları gördüm o yüzden moralim çok bozuk
ohhhhhhkkk ben de bi melisa alabilrim mümkünse:128:ben gidip dağıttığım mutfağımı temizledim mis gibi oldu kocişime kahve yaptım kendime de rezene çayı yaptım sizede yapayımmı çay yada kahve
sen istediğin kadar sıyrık davran içinden ne geliyosa onu yap burada bizi birbirimizden daha iyi kimse anlamaz canım rahat ol ama hayatını negatif üşüncelerle doldurma sonucu kötü oluyo çünkü canım menim
hoşgeldiiindün neye sıkılmıştı nazom??? ben hatırlamıorumm
evet koca totoluyumm
artık içmiorum ama 5 ay öncesine kadar içiodum. ayyy nsl rahatladığımı hissederdim psikolojik ve pis bişey tabi.. İnşallah saracım İnşallah tatlım yaa
. ben hep moralimi yüksek tutardım sonuca kadar ve tüpe başlamadan tüp bebek topiğindeki kızların stres yapmaları ve olumsuzluklarına çok gıcık oluodum ne kadar negatifler diye nsl büyük künuşmuşum nsl nsll anlatamam içimdende kıl olurdum millete ama işte rabbim gösterdi engellenemiomuş bu tüp çok garip bi olay hormonlarıda basıolar beynin kayıyo inan. arada heppp şu işareti yapıorumm
kızmayın nolur bana. Allahım da affetsin. ama Rabbimden hep hayırlısını diledim. Rabbimmm İnşallah hiç birinizi bu aşamaya getirmeden sıra sıra hamiş yapar.biraz sıyırıklığımda bu ilaçlardan
hayırlısı olsun tatlım![]()
kıss meraksız hatun olmaz ki tabii meraklı olcan
nolmuş nolmuş benim niye haberim yok
ok tatlım bekliyomm
ııııyyyyyyykk kaynana mıııııı:120::120: a.s
evet canım dörtgündür günüm geçiyodu bazı belirtilerde vardı ama bugün test yaptım malesef koca bi sıfır çıktı karşıma eve gelincede kırmızıları gördüm o yüzden moralim çok bozuk
a.s hoşgeldiniyi aksamlar kizlar, kaynanamlardan hepinize selamlar![]()
kıss meraksız hatun olmaz ki tabii meraklı olcan
nolmuş nolmuş benim niye haberim yok
ok tatlım bekliyomm
herzic willcommen deutchlannddddd![]()
hoşgeldin aleyküm selam
yap tabi yap insan ev işi yemek filan yapınca evine daha çok bağlanıyo galibaa öyle düşünüyorum bennnbende yapıcam canım inşallahhhhh. fısstık gibisin yanii hatuncummm![]()
benimde aşılamada koca bi sıfır dedim hiçmi bişey yazmaz düşükte olsa bi rakam yoktu işte
aman sonuç bebek yoksa düşükte olsa bi değer neye yarayacaksa
a.s hoşgeldin
walla bi cvp gelmedi ki catlayacam burda zatennn :))) kislarrr nazemir ve dumannnn nolduki hangi sayfayi okudin nazcim alüüü duyuyonuzmu beniiiiiiii
canım yaaa kolay diilki böyle beklemek, ben korunmadığım dönemlerde ilişkiden sonra 2 haftayı zor beklerdim hemen test yapardım acaba varmı bişey diye, senin durumun bundan da ciddi inşallah suan bebeğin oluşuyodur içerde öyle düşün, olumsuz hiç düşünme yaa ne bileyim kötüyede hazırla filan derler ama bence olmayacak gibi düşünme bebeğin orda diye düşünmeye çalış sen ne olursa olsun...
çatlama sen kuzuuuum nazemir dün açamamıştı bi sayfayı site hata vermiş orayı okumuş da onu söylüyoo meraklıııwalla bi cvp gelmedi ki catlayacam burda zatennn :))) kislarrr nazemir ve dumannnn nolduki hangi sayfayi okudin nazcim alüüü duyuyonuzmu beniiiiiiii
iim cnm bende keyif yapıyorumsağol canım sen nasılsın
2141. sayfayı bi türlü açamadım dün akşam onu okuyabildim az öncede onu demiştim
İnşallah İnşallahhhhhinan bazende teste nasıl gitcem diyorum bakmayasım bile var ama mecbur yaptırcam
![]()
çatlama sen kuzuuuum nazemir dün açamamıştı bi sayfayı site hata vermiş orayı okumuş da onu söylüyoo meraklııı
iim cnm bende keyif yapıyorum![]()