Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar çaylarınız geldiiiiiii

nazemire yeşil çay

başakıma sütlü kahve

papatyama melisa çayı

bizim rutin toplanmamiz canim her hafta sonu.. :31::31::31: simdi evde olup ayaklari uzakmak vardi.. allahtan laptopum yanimda :1:

merhaba canlarim :16::16::16::16:

insanın evi gibisi olmuo. ayyy ana baba tai ziyaret edilecek ama bu mecburiyet niye gönülsüzleştirme:19::19:

naz sinir etme adamı ya sen dün bişeyde demedin sadece doktordan sonuç alacaktın ama yazmadın. ne dedi??? ne canını sıktı???:50:

nazemire yeşil çay

başakıma sütlü kahve

papatyama melisa çayı

bizim rutin toplanmamiz canim her hafta sonu.. :31::31::31: simdi evde olup ayaklari uzakmak vardi.. allahtan laptopum yanimda :1:

merhaba canlarim :16::16::16::16:
toplanmak zorundamısınz peki:26:

anladığım kadarıyla toplanmak zorundasınız sanki:25::25::25::25:
ben 7/25 bir arada olduğum için ııııyyyyyyyk dedim belkim senin kaynana melektir:110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110:

ne gülüyon kaynana deyince aklıma kaka şeyler geliyo:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

insanın evi gibisi olmuo. ayyy ana baba tai ziyaret edilecek ama bu mecburiyet niye gönülsüzleştirme:19::19:

naz sinir etme adamı ya sen dün bişeyde demedin sadece doktordan sonuç alacaktın ama yazmadın. ne dedi??? ne canını sıktı???:50:

aman tatlim hepsi bi kenara kafam sisiyo yaaa :50: kaynanacim sagolsun acayip konusur.. lafini kesmek de mümkün degil, kayinbabami hic söylemiyorum :30:

toplanmak zorundamısınz peki:26:

anladığım kadarıyla toplanmak zorundasınız sanki:25::25::25::25:
ben 7/25 bir arada olduğum için ııııyyyyyyyk dedim belkim senin kaynana melektir:110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110::110:

ne gülüyon kaynana deyince aklıma kaka şeyler geliyo:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

''zorunda'' degiliz ama iste..... :31::31::31::31::31:

tatlim, biz de bi arada oturdugmuz icin o iiiyyyyyk tepkini cooook iyi anliyorum :50: kaynanamin melekligi konusuna gelince iyidir hostur, ama azrail de bir melektir :19:

kizlar sohbetinizi bölmüs gibi olmayim ama sey sormak istiyorum ates ölcüyormusunuz??? ben ölcüyorum da uzun zamandir, epeyce de bilgim var ama henüz hamilelik tecrübesi yasayamadigim icin hamilelikte ates durumu nasil seyrediyor bilginiz var mi fistiklarimmm????? yükselip sabitlendigini biliyorum ama sizler neler söylersiniz bu konuda??
canım ben hiç ölçmedim ama sıkı takipçi olan arkadaşlarım var tek hatırladığım regl günlerinde bi anda düşüyo ateşleri...

ivet 2141 inci sayfaymis :)) meraklandim iste napayimm hem ne zamandir gecmisi okuyamiom maasallahlari var hatunlarinda ii cene yapiolar nazar degmesin :nazar:
valla yaa 2 dk içeri gidip geliyorum diğer sayfaya atlıyo konuu maşallah çenelerine kuvvet:))

koşa koşa gidicen valla sabah gözüne uyku girmeyecek hastanedekiler gülecek sana merakın yüzünden :)) sonrada güzel haberleri alıp geliceksiiin benimde hamile kalasım geldi şimdiiiiiiiiiii:26::26:
ayyyy İNŞALLAHHHH İNŞALLAHHHHHHH Allahım dediğn seneryoyu hepimize sağlıkla, hayırla yaşatsınnn:16::16::16::16::16::16::16::16::16: dua edin bana nolur duşa giremiyorum abdestte alamıorum içimden ediorum geldiğince ama eksik hissediyorum o zamanda kendimi dualarınıza ihtiyacım var kızlar:16:
kizlar sohbetinizi bölmüs gibi olmayim ama sey sormak istiyorum ates ölcüyormusunuz??? ben ölcüyorum da uzun zamandir, epeyce de bilgim var ama henüz hamilelik tecrübesi yasayamadigim icin hamilelikte ates durumu nasil seyrediyor bilginiz var mi fistiklarimmm????? yükselip sabitlendigini biliyorum ama sizler neler söylersiniz bu konuda??
canım ben bi ara tam başlıodm doktorum tüp bebişe kara verdi. 36 da olması gerekiodu die hatırlıorum bilmem yanlışmıyım o teknikle çok kalan duydum topiklerde yap kesinlikle

nazemire yeşil çay

başakıma sütlü kahve

papatyama melisa çayı
ellerin dert görmesinnnnnnnnn :21::21::21:

kuzumm burda taoplanma amacımız bebek zati tabii bunlareı konşcaz ne demek sohbeti bölmek yavrummmm:29::29::29:

bende bir ay ölçmüştüm ateş.

hamilelik gibi giderken ateşim bir anda düşünce moralim bozuldu bi daha da ölçmedim

kandırıyo bu ateş adamı valla ben tavsiye etmiyorum:19::19::19:

ayyyy İNŞALLAHHHH İNŞALLAHHHHHHH Allahım dediğn seneryoyu hepimize sağlıkla, hayırla yaşatsınnn:16::16::16::16::16::16::16::16::16: dua edin bana nolur duşa giremiyorum abdestte alamıorum içimden ediorum geldiğince ama eksik hissediyorum o zamanda kendimi dualarınıza ihtiyacım var kızlar:16:

canım ben bi ara tam başlıodm doktorum tüp bebişe kara verdi. 36 da olması gerekiodu die hatırlıorum bilmem yanlışmıyım o teknikle çok kalan duydum topiklerde yap kesinlikle

duşa girmen yasakmı????

canım benimde biraz bu konuda bilgim var adetin ilk gününden itibaren her sabah saat 6 ila 8 arası ateşini dilaltından ölçüyosun.ve bi yere not ediyosun yumurtalama zamanı aniden düşüp ertesi gün tekrar yükseliyo sonra küçük düşüşler ve yükselişler oluyo yumurtlamadan 7 ila 10 gün sonra anş düşerse ve tekrar yükselirse buda yerleşme düşüşü oluyo adete yakın adet yüksek seyreder ve sabitlerse hamilesin demektir ama giderek düşerse adet geliyo demektir.kısaca böyle

canım ben hiç ölçmedim ama sıkı takipçi olan arkadaşlarım var tek hatırladığım regl günlerinde bi anda düşüyo ateşleri...

valla yaa 2 dk içeri gidip geliyorum diğer sayfaya atlıyo konuu maşallah çenelerine kuvvet:))

evet dumancim, adette düsüyor sonra inisler cikislar oluyor ve adet gelirse ani düsüs yasiyor yoksa yüksek devam ediyor bakalim az kaldi bata :30:

anladim tatlim, evet 36larda gidiyor iste 0,4 derece yüksek seyrediyor atesim su an.. ve sabitlendi bakalim belki de bat gelince düser.. ates de ölctüm ovulasyon testi de yaptim yumurtayi yakaladik ama allah bilir..

dil çıkarmana güldümmm:60::60::60::60:
aman tatlim hepsi bi kenara kafam sisiyo yaaa :50: kaynanacim sagolsun acayip konusur.. lafini kesmek de mümkün degil, kayinbabami hic söylemiyorum :30:
ya başım ağrıo falan kocan başbaşa eve falan kaçamıomusun. oysa gönüllü koşsan onada daha iyi annem deyip yardım edersin

tatlim, biz de bi arada oturdugmuz icin o iiiyyyyyk tepkini cooook iyi anliyorum :50: kaynanamin melekligi konusuna gelince iyidir hostur, ama azrail de bir melektir :19:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

aynen.

bizizm topikin daimi müdavimlerinden dolunay hatunu biliyormusun.

onun bir sözü vardır aklıma yer etmiş: en iyi kaynana mort kaynana:51:

evet dumancim, adette düsüyor sonra inisler cikislar oluyor ve adet gelirse ani düsüs yasiyor yoksa yüksek devam ediyor bakalim az kaldi bata :30:

anladim tatlim, evet 36larda gidiyor iste 0,4 derece yüksek seyrediyor atesim su an.. ve sabitlendi bakalim belki de bat gelince düser.. ates de ölctüm ovulasyon testi de yaptim yumurtayi yakaladik ama allah bilir..
yumurtlama gününüzü nasıl hesaplıyosunuz?? adetin bittiği gün ve devamındaki bikaç gün çok kolay hamile kalnıyo kızlar bilginiz olsun...

dil çıkarmana güldümmm:60::60::60::60:

ya başım ağrıo falan kocan başbaşa eve falan kaçamıomusun. oysa gönüllü koşsan onada daha iyi annem deyip yardım edersin

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

sen daha çok gülersin cazgır karıı iki saatttir devirdin totonu oturuyon ellerine kuşmu pisledi niye yazmıyon:57:

Back
X