Cennetteki dört ırmaktan biri. bal ırmağı
gitme papoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hmm evet güsel isim anlamı ne canım kız ismi güzel çok buldumda erkek ismi bulamıyom bi yaa doğru düzgün ve değişiiik
kızlar ben cıkıyorum kocıs belı krıldı kanepe yatmakdan dıdtmıyo bensız yataga yoksam hıc uykum yokkk:31
iyi geceler
çok güzelmiş anlamı ozaman bu ismi kimseye kaptırma
biz en son yapacağımız işi en baştan yapıyoz daha çocuk yok ortada ama bir sürü isim var bende buğlem ismini çok seviyorum
bende isim ilk defa duydum ama fırın markası olarak biliyorum benim set üstü fırınımın markasıydı sanki
merak ettim bakacam anlamına
basak attım msjj
o gusel ısımlerıı
bende isim ilk defa duydum ama fırın markası olarak biliyorum benim set üstü fırınımın markasıydı sanki
merak ettim bakacam anlamına
bengicim zaten erkeklere değüşük isim yokkii
sıradan isimler koncak onlara Ali Ahmet mehmet ömer fuat nurettin
erkek ismi güzel ama kadının ki sakınnnnnnnnnnnn sakın belinayımmm sakınnnnnnnnnnn
ankaraya gelcem bak saçnı başını yolarım onların
o ne beeeeeeee ııııııyyyykkkkkkkkk
böööğ onlar ne öyleeeege egemen efe volkan vs öle bişiiler olur anca klasik isim komam
kızlar ben cıkıyorum kocıs belı krıldı kanepe yatmakdan dıdtmıyo bensız yataga yoksam hıc uykum yokkk:31
iyi geceler
kızım kızının ismi neydi onu bilem unuttumki bilee asma gibim bişeydi galiba neydi ismi yaav koymam agam ben merak etme sen ne alaka bu arada fırın ismiyle yaabence de ilk ben doğurup koymam gerek
kızlar sakın çalmayın ismimi haaaaaaaa liste dışı yaparım çalan olursaaaaaaaaa
erkegıde koymam yaaaa ben kızımla oglum ısmı benzesın ıstyom mesela belınay berke
off ya ben hamıle kalayım cok baskı yaoacaklar asla koymam ama allaha buyuk konusmayı n bu sekılde saygımı olurrr onlara kızsam cocugumu cagrrken sınırlerım oalrn ısmı off yaaaaa
bıde bole konusma kalamsın hamıle dıyolarrr
bence de cnmm ege ata berk berke efe ayaz doruk.........
komazsan çocukun olmaz işteeeeeeböööğ onlar ne öyleeeege egemen efe volkan vs öle bişiiler olur anca klasik isim komam
kim diyomuş annem kalamazsın diyeerkegıde koymam yaaaa ben kızımla oglum ısmı benzesın ıstyom mesela belınay berke
off ya ben hamıle kalayım cok baskı yaoacaklar asla koymam ama allaha buyuk konusmayı n bu sekılde saygımı olurrr onlara kızsam cocugumu cagrrken sınırlerım oalrn ısmı off yaaaaa
bıde bole konusma kalamsın hamıle dıyolarrr
çok güzellllllllbence de cnmm ege ata berk berke efe ayaz doruk.........
kızım kızının ismi neydi onu bilem unuttumki bilee asma gibim bişeydi galiba neydi ismi yaav koymam agam ben merak etme sen ne alaka bu arada fırın ismiyle yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?