Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başak hatun erenayefe ne zamandır yok ama onun yıldızları hala kırmızı torpil yapıyosun hııııı
sanırım saracım yaa

oda yardımcı ya

bu topik ikimizn fikriydi o yüzden

Son düzenleme:
deneyim bari o kadar para döküldü Onuda alalım bi zahmet
yok tatlım emekli olmayı planlıyorumm

ankaraya gideyim gelince daha güzel bir iş bakarım yada tamamen ev hatunu olurum diye planlıyorum

canım işi bırakırsan kaynanayla hergün yüzyüze böle hava alıosundur tamamen evde oturma, ne iş yapıodun başakcım?

başak ben 28 mart demiştim sen 27 yazmışın gerçi bu ayda 3 gün erken olmuştum bakalım önümüzdeki adetimiz nasıl olacak
tkb nin içine öyle doğmuştur nazomm bilmem ki:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:
hergün 1. sayfayı kontrol etsen kimlerin çıkarıldığını fark edersin
başakcım bu karacal geliyomu hayla topiğe yaa hiç görmedimde soonracıımaaa myhos pınargrkn falan? pelin geliyo galiba dimi bu karacal kim yaav taktım bal şi,mcik hiç görmedim onu :26:
dur ben sana karacalı gösteriyim.

karacal ilk başlarda çok fazla gelirdi ama çalışıyor kendisi sadece gündüz saatlerinde burda olurdu

sonra ben iş değiştirince gündüz muhabbetleri bitti o yüzden karacalda bayağıdır gelmiyor

aslında kkya geliyor ama buraya uğramıyor

suyu ısındı onunda haklısınız

canım işi bırakırsan kaynanayla hergün yüzyüze böle hava alıosundur tamamen evde oturma, ne iş yapıodun başakcım?

tatlım şu an parttime bir işte çalşıyorum.

farklı düşüncelerim var bu ara o yüzden.

normalde asla evde oturmak istemem.

yoksa bunlarla akşama kadar ne yaparım

bende geçen akşam bi sitede görmüştüm kadın ikizlerine bengisu ve belinay koymuş siz aklıma geldiniz

tuana ısmıde cook gusel cnm ben bebek olana kadar cok ısım degıstrrm daha kaynana ve kayın baba baskısı var onların ısmını koyacakmısım yaa
ben heveslendım ısımelrı koymak ıstyommm

tkb kim o zaman??:18::18::18::18::18:

başakscım ya sen benim bidenemsin ya görmek iistiorum ben seni
papoşumm TKB topik kurulu başkanı işteeee

ama ben diilimmmmm anladınmı yavrum

kendi başına ayrı bir bünye o.

bende ona üyeyim sizler gibiii farkım yok yaniii

Allah'tan hamile değilsin üzüntüden beebği düşürürdün kızzzzzzzz

hamile kalırsam birgün göstermek zorundasın burdan bu sonucu çıkarıyorum He he.

Kızlar ben hem sancı hem uyku böle oldum yine Ben kaçar Rüyanızda beni görün demiyorum nazı görüosunuz neyse görün onu. Allaha emanet olunnn en güzel hayırlı çıkacak rüyaları görün

benim kızımın adı belli

"ASEL"

ama kız yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…