abla bende bugun yemeklere durr dedım
ama suan ole acımkı elımı kemırıyommmm
ammacım dıyet degıl yemeklerıme dıkkat etmek amaaa duramıyommacım accc
pis kadınnnnnnnnnn nefret ediorum bebek lafı sokanlardaaaannnnnn
did kümese didi ben hep burda olucam ki giremeyesin topiğe
sarı hadi gitmezse küllü kumralla dene işte güzel olursa sonra sarıya geçiş kolay zaten
kaç kilosun naz?
efet geç geliyodu zaten bekliyom o yüsden :26:senin zaten geç geliyomş anem bekle biras dahaaaaaaaaaa inşallah gelmezzzzzzz
gelmez inşallahh 9 ay boyuncaaa:))
tenin ne renkki cnm?
çok geç diilmi yaaahu çatlardım ben olsam :))
başakk insan o kadar yakın arkadaşının msnini telini almazmı hıııııbak merak ediyosunuz sonraaa
yarından itibaren spora başlıyorum
gerçi bugün yediğim şeylerinde haddi hesabı yok ama yarın başlıyorum spora ve yaza kadar en azından önceki kiloma dönecem
hedefim >52
ya bende çağla şikelin saç rengini çok istedim ama ne boyasını bulabildim ne kaförler çıkamadı içinden.
hamile kalalımda boyatamayalım 24 ay İNŞALLAHHHHH
maşalllahhh çok iisin bende o kiloya inmek istiyorumm yada 55 olabilir:)ben yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak 8 kilo vermiştim kendimi çok sıkmadan herşeyden azar azar sık sık yiyerek ama hergün düzenli sporla ama bugün çok kaçırdım bir kilo almışımdır heralde
sende hafif bişeyler atıştır kendi kedini yeme
en son 4 gün önce 57 çıkmıştım yarın tartınayım bakayım aldıysamda şaşmam yani
tabiii o kadar göbek attın korkuyosun şimdi dimeeeeefet geç geliyodu zaten bekliyom o yüsden :26:
inşallah canım hayırlısı olsun ama pek ümidim yok
inşalllaaahhhhhh.... çağla şikel hamilelikte aldığı kilolar açısından benim için örnek teşkil ediyo ama saç rengini hatırlamıyorum yaaaya bende çağla şikelin saç rengini çok istedim ama ne boyasını bulabildim ne kaförler çıkamadı içinden.
bebektir o bebekk adet sancısı çekmen çok normal canım ama bence hamişsin 6 çıkmıştı hatta ilk değerin dimi
ya bende çağla şikelin saç rengini çok istedim ama ne boyasını bulabildim ne kaförler çıkamadı içinden.
pis kadınnnnnnnnnn nefret ediorum bebek lafı sokanlardaaaannnnnn
did kümese didi ben hep burda olucam ki giremeyesin topiğe
sarı hadi gitmezse küllü kumralla dene işte güzel olursa sonra sarıya geçiş kolay zaten
kaç kilosun naz?
Ben hiç bu kadar sancı çeken hamiş duymadım yaaabebektir o bebekk adet sancısı çekmen çok normal canım ama bence hamişsin 6 çıkmıştı hatta ilk değerin dimi
anaaaaa kız nazo sen benden şu anda zayıfsın ya yani bu topiğin yeni koca popolusu benmiyim. bugün tartıldım 1 ayda hormonlardan 6 kilo almışımben yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak 8 kilo vermiştim kendimi çok sıkmadan herşeyden azar azar sık sık yiyerek ama hergün düzenli sporla ama bugün çok kaçırdım bir kilo almışımdır heralde
sende hafif bişeyler atıştır kendi kedini yeme
en son 4 gün önce 57 çıkmıştım yarın tartınayım bakayım aldıysamda şaşmam yani
papos kul kumral olabılırr benım gunesde sacllarım bole bısey zatıı du bı ıstegım renge bı bak yukluymm
inşallah hamiledir ama çatlatma iğnesinin etkisi vücuttan çabuk çıkmıyormuş ve pozitif çıkabiliyormuş inşallah yarın RABBİM sesimizi duysun pozitifi alır
ben hamileyken saçlarımı boyatamazsam yandım doğurana kadar bembeyaz olur
saçlarım zaten çabuk uzuyor her ay saçımı boyuyorum beyazlarda maşallah daha 14 yaşındayken çıkmaya başladı beyazlar
şuandada benden kaç yaş büyük ablamın bile benim beyazlarım kadar beyazları yok
52 miiiiiiii çöp gibi de olma nazomm sevmem seniiiiii
maşalllahhh çok iisin bende o kiloya inmek istiyorumm yada 55 olabilir:)
tabiii o kadar göbek attın korkuyosun şimdi dimeeeehiç beklemediğin bi anda gelir bebiş o zaman inş.deyim:)
inşalllaaahhhhhh.... çağla şikel hamilelikte aldığı kilolar açısından benim için örnek teşkil ediyo ama saç rengini hatırlamıyorum yaaa
ama o çingene gibi ondan bana öle olmasss bana güzel olurduuuuçingene saçı gibiiiii böğğğğğğ
İNŞALLAH kalırsında boyatamazsııııın İNŞALLAHHHHinşallah hamiledir ama çatlatma iğnesinin etkisi vücuttan çabuk çıkmıyormuş ve pozitif çıkabiliyormuş inşallah yarın RABBİM sesimizi duysun pozitifi alır
ben hamileyken saçlarımı boyatamazsam yandım doğurana kadar bembeyaz olur
saçlarım zaten çabuk uzuyor her ay saçımı boyuyorum beyazlarda maşallah daha 14 yaşındayken çıkmaya başladı beyazlar
şuandada benden kaç yaş büyük ablamın bile benim beyazlarım kadar beyazları yok
bana bak papoş susuyum susuyum didim ama dayanamıycam aaa attıyma tepemi :84: yolarım o yapyaklayını sap gibim kalıysıınhıh sana bıyakmam bu topiği iştee
Ben hiç bu kadar sancı çeken hamiş duymadım yaaa
anaaaaa kız nazo sen benden şu anda zayıfsın ya yani bu topiğin yeni koca popolusu benmiyim. bugün tartıldım 1 ayda hormonlardan 6 kilo almışım
yükle mrk ettim
maşalllahhh çok iisin bende o kiloya inmek istiyorumm yada 55 olabilir:)
tabiii o kadar göbek attın korkuyosun şimdi dimeeeehiç beklemediğin bi anda gelir bebiş o zaman inş.deyim:)
inşalllaaahhhhhh.... çağla şikel hamilelikte aldığı kilolar açısından benim için örnek teşkil ediyo ama saç rengini hatırlamıyorum yaaa
tüp bebekde çatlatma öncesi yaklaşık 1 ay önce filan vurulmaya başlanmıyomu cnm? inşallah yarın güzel haberlerle döner valla merakla bekliycemmbenimde saçlarım ırsi olarak beyazlıyo yaaa çok sinir bozucuu böyle beyaz beyaz çıkıyo daha şimdidenn
koca totolu dedinya bende küçültücem işte merak etme çöp gibi olmam çöp gibi olmam için 45 kiloya düşmem lazım zaten boy 1.45
ama benim boyumda kısa ondan bu kilo bana fazla 42 beden giyiyorum düşün
ama o çingene gibi ondan bana öle olmasss bana güzel olurduuuu
İNŞALLAH kalırsında boyatamazsııııın İNŞALLAHHHH
susadıysan su iç:76::76::76::76::76::76::76::76::76:
hımmm öyle diyosan bebek olmadan bikaç kilo versen iyi olur canım tabiii...koca totolu dedinya bende küçültücem işte merak etme çöp gibi olmam çöp gibi olmam için 45 kiloya düşmem lazım zaten boy 1.45
ama benim boyumda kısa ondan bu kilo bana fazla 42 beden giyiyorum düşün
o gün ve 1 gün-önce sonra çalışma yaptıysann inşallah bebiş vardır diyelim...yok kıs ondan diil bu ay yumurtlamamış olabilirimde ondan didim :18: umarım yumurtlayabilmişimdir yaa yumurtladıysamda 22.günümde yumurtladım sanırım :26:
Ben hiç bu kadar sancı çeken hamiş duymadım yaaa
anaaaaa kız nazo sen benden şu anda zayıfsın ya yani bu topiğin yeni koca popolusu benmiyim. bugün tartıldım 1 ayda hormonlardan 6 kilo almışım
yükle mrk ettim
tüp bebekde çatlatma öncesi yaklaşık 1 ay önce filan vurulmaya başlanmıyomu cnm? inşallah yarın güzel haberlerle döner valla merakla bekliycemmbenimde saçlarım ırsi olarak beyazlıyo yaaa çok sinir bozucuu böyle beyaz beyaz çıkıyo daha şimdidenn
istegfım rengıı ekledım bıde kendımı bakın bıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?