Malesef hiç denk gelemedik gerçektendeaha mervişle denk geldik sonundaaaaaaaaa
yakaldım seni mervecimmmm listede baktınmı kendine.
deli karı bengisu dedi valla 26 yaşında dediMalesef hiç denk gelemedik gerçektende
Evet listeye baktım ama ben 26 yaşında değilimki:26:
24 yaşındayım hatta daha dün girdim
ben yoktum nazo ondanbu akşam neden kimse yok
:18::18::18::18::18:
kaynanasıyla yanyana dairelerde oturmuş birisi olarak kesinlikle ayrı eve çık diyorum biz aynı evde oturmadık yan yanaydık ama stresi yetti bana onlar başka bir yere taşınınca resmen yeniden doğmuş gibi oldum hatta yeni evlendim sandım kaç kurtar canını
geçmişe hızlıca göz attım, kızlar çok özür dilerim sizi mrkta bıraktığım için. iyi ve kötü hbrlerim var ilki kanda değerim 55 çıktı hamileyim ama doktorum yüksek değil henüz dedi, zaten test günü öncesi sabaha kadar kalbim ağrıdı biliosunuz kalbimden rahatsızım, sonra test için evden çıkmadan kanamam gelmeye başladı ama doktorum yinede test istedi. şimdi bebek benimle mi düşüo mu bilmioruz. kalbimden dolayi iğneler verildi ve test sonucunu 2 gün sonra yenilenmem istendi. sizlerin hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum, ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. bundan sonra hep dualarımda olacaksınız, bana nefes aldırdınız Allahda sizleri hiççç daraltmasın. ben hassas bi süreç geçirdim, hem hormonlar, hem sağlığım. bu nedenle çok hassas oldum. saçma salak tanımadığım insanları bile kafayı takacak kadar. ALLAH BÜYÜK diyorumm!!!!!!!!ve bu nedenle kk dan ayrılma kararı aldım.
hepinizi çok seviyorummm ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISI olsun.
ah canım keşke eşime çok söylüyorum uzağa gidelim diye ama ikna edmiyorum
üst kata ev yaptırıyorduk bayağı paralar döktük
hiç birinde gözüm yok ben huzur istiyorum
ama adma anlatamıyorum maalesef
biliyorum evler ayrı olsa da dipdibe oturmak kabus gibi daha çok huzurumuz bozulacak ohoooooooooooooooooooooooo
kızlar nasılsınız bakem dun kımsecıler yokmus bende gelememıstımm erken yattım
papatya msj atmıs kızlarr slm var hepınıze
degerı 95 olmus yatıyomusss moralı sıfır anlayacagınız cok uzulmdumm
baska topıkdekı bırı canını sıkmısskızın zaten bırsuru dertle ugrasyıyoo
kızlar nasılsınız bakem dun kımsecıler yokmus bende gelememıstımm erken yattım
papatya msj atmıs kızlarr slm var hepınıze
degerı 95 olmus yatıyomusss moralı sıfır anlayacagınız cok uzulmdumm
baska topıkdekı bırı canını sıkmısskızın zaten bırsuru dertle ugrasyıyoo
a.s öncelikle neden 50 di 95 olmuş değeri neden morali bozuk heralde o topiktekine bozuktur yoksa değeri güzel yükselmiş
cok ıyı katlanamamıs yazmıs yenı tesler yapılacakmıs yatıyomus cnm
ne oldu tam bılmıyrm ama bırılerı morelını bozmus ve bebegımden oluyodum yazmıs
inş duzelır hersy ve yenıden gelır rabbım yardımcısı olsun ve bbeısı onu bırakmasınn
kızlar mutnakdayım yazamasum kusura bakmayıniş yapıyorumm
cok ıyı katlanamamıs yazmıs yenı tesler yapılacakmıs yatıyomus cnm
ne oldu tam bılmıyrm ama bırılerı morelını bozmus ve bebegımden oluyodum yazmıs
inş duzelır hersy ve yenıden gelır rabbım yardımcısı olsun ve bbeısı onu bırakmasınn
kızlar mutnakdayım yazamasum kusura bakmayıniş yapıyorumm
belinaycım papatyaya selamlarımı söyle kendini üzmesin hatta msn sini verirse msn den görüşebiliriz kk ye girmesin kendini böyle rahat hissedecekse ama haberlerini almak isterim ...şimdi ben çıkıyorum eşim izinli görüşmek üzere çok öpüyorum
inşallah güzel haberlerinide alırız yaaa üffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?