Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

belinaysu selam canım seninle çok muhabbetimiz olmadı,geçen bi forumda yorumunu gördüm sende süleyman eserdağa gitmişsin ne tesadüf

iyi aksamlar hatunlar

sara abla solerım hepınzın slm kk gırmeme sebebı bıda sıtrese gırmek ıstemıyomus bole bı durumda kalrım dıye inş bebegı onu sım sıkı tutununca gelcekk
bu arada benım regl daha cook var ablaaa 2 nısann

evet cok gusel ılgılendılerr 3 gunde 1.5 yıl cektıgım sıkıntıdan kurtuldumm
allah razı olsun yaa
sen kac yıl ceknn

benim 5.gün sonunda bitti tedavim sonra da pıt diye oluverdi valla anlamadım... evlendikten 6 ay sonra gittik cnm ama biz eşimle 7 yıl sevgili olduğumuz için dr siz daha fazla beklemeyin dedi hemen aldı tedaviyee

benim 5.gün sonunda bitti tedavim sonra da pıt diye oluverdi valla anlamadım... evlendikten 6 ay sonra gittik cnm ama biz eşimle 7 yıl sevgili olduğumuz için dr siz daha fazla beklemeyin dedi hemen aldı tedaviyee

keske bende hemen 6 ayda gıtseydım
benım 3 seansal oldu ankardamısın sende kuzum

bu arada paposun cok ustune gelmısler ya:26:

keske bende hemen 6 ayda gıtseydım
benım 3 seansal oldu ankardamısın sende kuzum

bu arada paposun cok ustune gelmısler ya:26:
valla cnm o 6 aya bile üzülüyorum sende çok beklemişsin amaa
aslında ortam gergindi herkes birbirini yanlış anladı baya gerildi papoşda, siniri yatışınca gelir inş.çok üzüldüm test gününden önce öyle olmasına..

ben kimseye anlatamadım canım halen kimsecikler bilmiyoo
ve vajıyıde net arastrark buldum maddıyat yönünden beklemek zorundaydımm yanı kotu gunlerdii
inş papos gene aramıza gelırr

tamam tatlım akşam gelirsin bu arada bişi sorcam buzluğa attığın yiyecekler çıkardığında yeni gibi oluyomu

elbette oluyo canım benim ekmeği bilem buzluğa atan var ben atmıyom tabide ama bazlamaymış ince ekmekmiş köfteymiş etli ekmekmiş börekmiş o tür şeyleride atarım hiç bişiicik olmuyo maklube dedik ya gittim maklube yaptım vallaa ama kocişim pirinç pilavını yemiyo diye onun bulgurlusunu yaptım yanınada tarhana çorbası bide salata falan yaparım ooh daha ne olsun ayol gelde vereyim sana tarifini bu maklube dediğim etli sebzeli bi pilav canım ama müthiş bişii yiyen bidaa ister

ben kimseye anlatamadım canım halen kimsecikler bilmiyoo
ve vajıyıde net arastrark buldum maddıyat yönünden beklemek zorundaydımm yanı kotu gunlerdii
inş papos gene aramıza gelırr

valla bende çok çekinerek gittim dr a sözde vajiydim ama o tedavi yöntemini filan nasıl kabul ettim hala inanamıyorummm amaa

bengisucum maklube yemeğindenmi bahsetmişsdin bende ondan yapacam ne zamandır ama fırsat bulamıyorum o tavukluda güzel oluyo biliyomusun

evet canım oda çok güzel oluyo ister tavuklu ister kuş başı etli yapılabilir isteğe bağlı orası canım kociş pirinç pilavı yemiyo diye ben bugün onu bulgurlusunu yaptım bezelyede koyamadım yemiyo diye haşlanmış havucu yemiye diye havucuda kızarttım umarım öyle yer patlıcan yoktu kocişime sipariş verdim yarın getircek onuda ekleyecem valla anlıycağın maklube maklubelikten çıktı pişirmediydim zaten daha patlıcanıda kızartıp koyup kalan bulguru ekleyip öyle pişircem et suyuyla olsun bulgurlusuda güzel olur ben yaparımda güsel olmazmı hiç

Huuu huuu selaaam nasılsınız hanımlaar? mamalayımı yaptım bıcımıda oldum geldiim acıktım valla mama yiiycem şimdik makaynamı yiyim bayi didiyimde yanınada avakado salatası yapiim ooh miss :125:

neeeee çalışma yaparkenmi çağırdııı ben istemezdim öyle yaaa sadece konuşmada aldı eşimi içeri

ben cagırıdm esımı ıstyrm dedım oda gelsın oadya korkmustum:18::18::18::18::18:
sonra dedıler ılk olay olduu sonra esım geldıı yanında yaptım onsuz korkardımm:18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…