merhaba belinaycım papatyayla konuşursan sende selam söyle değeride güzel yükselmiş nşallah hep böyle devam eder ve bebeği sıkı sıkı tutunur ona kimseyi kafaya takmasın öemli olan kendisi ve bebeği bide kk ya neden küstüki o topiğe girmez olur biter bizi habersiz bırakmasın onu çok seviyoruz biz
bu arada sen nasılsın regl oldunmu ben kaç gündür takip edemiyorum topiği işlerim varda
belinaysu selam canım seninle çok muhabbetimiz olmadı,geçen bi forumda yorumunu gördüm sende süleyman eserdağa gitmişsin ne tesadüf
evet annem sende mı vajı sın
vajiydim :) sülüman hoca sayesinde kurtuldum vallaaa helal hoş olsun aldığı onca para:))
evet cok gusel ılgılendılerr 3 gunde 1.5 yıl cektıgım sıkıntıdan kurtuldumm
allah razı olsun yaa
sen kac yıl ceknn
benim 5.gün sonunda bitti tedavim sonra da pıt diye oluverdi valla anlamadım... evlendikten 6 ay sonra gittik cnm ama biz eşimle 7 yıl sevgili olduğumuz için dr siz daha fazla beklemeyin dedi hemen aldı tedaviyee
valla cnm o 6 aya bile üzülüyorum sende çok beklemişsin amaakeske bende hemen 6 ayda gıtseydım
benım 3 seansal oldu ankardamısın sende kuzum
bu arada paposun cok ustune gelmısler ya:26:
valla cnm o 6 aya bile üzülüyorum sende çok beklemişsin amaa
aslında ortam gergindi herkes birbirini yanlış anladı baya gerildi papoşda, siniri yatışınca gelir inş.çok üzüldüm test gününden önce öyle olmasına..
tamam tatlım akşam gelirsin bu arada bişi sorcam buzluğa attığın yiyecekler çıkardığında yeni gibi oluyomu
valla benim kociş yemek ayrımı yapmıyo o yonde sanslıyım ne yapsam yer hele pilavla mkarnaya bayılır...canım makbuyi nasıl yapıyosun ilk kez duydum...
ah ah gelmek istiyorum ama kociş izin vermiyoki...akşama kadar ne yaparsan yap diyo ben gelince benimle ilgilencen diyo napıyım
ben kimseye anlatamadım canım halen kimsecikler bilmiyoo
ve vajıyıde net arastrark buldum maddıyat yönünden beklemek zorundaydımm yanı kotu gunlerdii
inş papos gene aramıza gelırr
valla bende çok çekinerek gittim dr a sözde vajiydim ama o tedavi yöntemini filan nasıl kabul ettim hala inanamıyorummm amaa
ben tedavıyı bilmıyodummasaj falan olcak sanyodum habersız olduu
bengisucum maklube yemeğindenmi bahsetmişsdin bende ondan yapacam ne zamandır ama fırsat bulamıyorum o tavukluda güzel oluyo biliyomusun
ilk şokunu tahmin edebiliyorummmmm
neeeee çalışma yaparkenmi çağırdııı ben istemezdim öyle yaaa sadece konuşmada aldı eşimi içerihele bıde esım cagırdıı ıcerıı gırdı aa nasıl utandımm
neeeee çalışma yaparkenmi çağırdııı ben istemezdim öyle yaaa sadece konuşmada aldı eşimi içeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?