cnm gittim dr.a tabii reglim 25.günümde geldi anlıcan tutunamadı benimki yine 9 mm yumurtam oluşmuş salı günü gel dedi yine gidicem bakalım yarın yine aynı şeyleri anlatıp yollucak beni ..
benim asıl dr.um özel hastanede ama biras uzak oyüzden bende bizim burdaki dewlet hast.dr.la oyalanıyorum işte yazın gidicem kendi dr.uma kesin o tedaviye yada yapılcak bişeylere başlatır kesin ..çünkü 1 sene geçsin olmassa başlarız tedaviye demişti17 ay oldu tık yok ....
ama eskisi kadar takılmıyorum bazen tabii dibe çöküyorum ama eskisi gibi değilim alıştım artık kimbilir kaç sene olmucakk allah bilirrr...
senin nasıl geçiyo hamişliğinnn neler yapıyorsun kuzummm
cnmmm allah beterinden sakınsınnn düşünme bunları geride kaldı yeni umutlar önümüzde artık
canım koydum resim bakabilirsin ama bunda pek resim yok ondan bunları buldum sadece diğer pcde ondada eşim dizi izliyor
canım benim baktımmm çok tatlısın maşallah eşinlede birbirinize çok yakışmışsınız. kucağındaki bebiş kim canımmm.oda kucağına çok yakışmışş
sağol canımkuzenimin bebişi canım çok şeker sıpa darısı bizimkileri kucağımıza almak olsun inşallahh
evet canım düşünmemeye çalışıyorum daha çok yeni ya ondan sanırım
Allahım bir daha yaşatmasın
Rabbime sığınıyoruz sabrediyoruz canım
ben bir düşükle çok kötü olmuştum canım hala da içimde bi korku Allah yardımcın olsun canım inşallah bu sefer olmicak bişey
evet onlar benim meleklerim hem biliyormusun çok ilginç bişe oldu onuda seninle paylaşayım. Benim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim hastaneye yattım beş gün süre ile tüm tıbbi müdahalelere rağman düşüremediler sancım ve kanamam olmadı doktor artık sezeyanı düşündü çok korktum. Ve elimi karnıma koyup bebeğimle konuştum Dedim seni çok seviyorum ve seni hiç bırakmak istemiyorum ama önce sen beni bıraktın. Kardeşlerinle beni bekle bebeğim sizleri çok seviyorum ama artık ayrılık vakti geldi dedim vedalaştım bebeğimle ve bir saat sonra düşürdüm 5 gün boyunca bunu beklemiş gibiydi
off ya Allah kimseye yaşatmasın.
Şimdide bir yerde bir şeyimi unutmuş gibi oda oda dolaşıyorum birşey arar gibi ne aradığımıda bilmiyorum öyle bir boşluktayım.
tek tesellim oğlum Allah onu esirgesin.
sevinccim bak gecti bunlar geride kaldi tamammi.. insallah hamile kalcaksin ve cok güzel bi hamilelik gecirceksin ve o zaman bütün bu olanlari unutmasan da daha az hatirlicaksin.. yanliz degilsin inan bana, forumda daha önce de okumustum 9.ayin sonuda bebegini kaybedenler var hem de iki kez üc kez allah bir daha yasatmasin.. artik bundan sonra güzel günler nasip etsin sana da bizlere de.. offff keske anlatmasaydin bana.. normalde duygusalim, bu aralar tamamen dokunsalar agliyorum ben hic unutmam bunu artik.. ama varya öyle bag oluyormus anneyle bebek arasinda.. bir yerde okumustum, bi kadin ölü dogum yapiyor, bebegini bir saat boyunca oksarken severken bebek canlaniyor, drlar sok oluyorlar bebek ölüydü bu nasil olur diye..allahim cok büyük yaa
üzülme canım Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Bi dahada böyle kötü şeyler yaşatmasın güzel günlerimizi paylaşalım inşallah.
insallaaahhhhhhhhhhhh sevinccim benim, cok haklisin.. düsünsene bu ay hamis kalirmisiz ve pozitif test resimleri gösterirmisizinsallaaaaahhhhhhh kismet olur ennnn kisa zamanda...
insallaaahhhhhhhhhhhh sevinccim benim, cok haklisin.. düsünsene bu ay hamis kalirmisiz ve pozitif test resimleri gösterirmisizinsallaaaaahhhhhhh kismet olur ennnn kisa zamanda...
evet kızlar pozitif düşünün pozitif lsun tamammı hadi bizide üzmeyin aklıma kötü şeyler sokmayın benim zaten pimpirikli bi haldeyim hadi bakalım başka şeyler düşüneliminşallah kızlarr. şimdiii atın kafadan kötüü düşünceleriii pozitifff düşünün. bizim dualarımız sizinle
anladım canım ama ne demek şimdi kimbilir kaç sene daha olmicak dur bakalım olacak inşallah en kısa zamanda ümitsizlik yok tamammı kuzum
inşallah canım Allah gönlümüze göre versin :13::13:
bana müsade kızlar hepinizi öpüyorum iyi geceler.
inşallah canım Allah gönlümüze göre versin :13::13:
bana müsade kızlar hepinizi öpüyorum iyi geceler.
inşallah kızlarr. şimdiii atın kafadan kötüü düşünceleriii pozitifff düşünün. bizim dualarımız sizinle
işte öle hemen olmuyorsa demekki çok uzun zaman sonra olcakmış gibime geliyo içimdennn be cnmm allah hepimizin yar we yardımcısı olsunnn
umudum war ama ümidim yok
iyi gejeler kuzuuuu
işte öle hemen olmuyorsa demekki çok uzun zaman sonra olcakmış gibime geliyo içimdennn be cnmm allah hepimizin yar we yardımcısı olsunnn
umudum war ama ümidim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?