Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anladım canım ama ne demek şimdi kimbilir kaç sene daha olmicak dur bakalım olacak inşallah en kısa zamanda ümitsizlik yok tamammı kuzum

canım koydum resim bakabilirsin ama bunda pek resim yok ondan bunları buldum sadece diğer pcde ondada eşim dizi izliyor

cnmmm allah beterinden sakınsınnn düşünme bunları geride kaldı yeni umutlar önümüzde artık

evet canım düşünmemeye çalışıyorum daha çok yeni ya ondan sanırım
Allahım bir daha yaşatmasın
Rabbime sığınıyoruz sabrediyoruz canım

canım koydum resim bakabilirsin ama bunda pek resim yok ondan bunları buldum sadece diğer pcde ondada eşim dizi izliyor

canım benim baktımmm çok tatlısın maşallah eşinlede birbirinize çok yakışmışsınız. kucağındaki bebiş kim canımmm.oda kucağına çok yakışmışş

canım benim baktımmm çok tatlısın maşallah eşinlede birbirinize çok yakışmışsınız. kucağındaki bebiş kim canımmm.oda kucağına çok yakışmışş

sağol canım kuzenimin bebişi canım çok şeker sıpa darısı bizimkileri kucağımıza almak olsun inşallahh

evet canım düşünmemeye çalışıyorum daha çok yeni ya ondan sanırım
Allahım bir daha yaşatmasın
Rabbime sığınıyoruz sabrediyoruz canım

ben bir düşükle çok kötü olmuştum canım hala da içimde bi korku Allah yardımcın olsun canım inşallah bu sefer olmicak bişey

sevinccim bak gecti bunlar geride kaldi tamammi.. insallah hamile kalcaksin ve cok güzel bi hamilelik gecirceksin ve o zaman bütün bu olanlari unutmasan da daha az hatirlicaksin.. yanliz degilsin inan bana, forumda daha önce de okumustum 9.ayin sonuda bebegini kaybedenler var hem de iki kez üc kez allah bir daha yasatmasin.. artik bundan sonra güzel günler nasip etsin sana da bizlere de.. offff keske anlatmasaydin bana.. normalde duygusalim, bu aralar tamamen dokunsalar agliyorum ben hic unutmam bunu artik.. ama varya öyle bag oluyormus anneyle bebek arasinda.. bir yerde okumustum, bi kadin ölü dogum yapiyor, bebegini bir saat boyunca oksarken severken bebek canlaniyor, drlar sok oluyorlar bebek ölüydü bu nasil olur diye..allahim cok büyük yaa

üzülme canım Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Bi dahada böyle kötü şeyler yaşatmasın güzel günlerimizi paylaşalım inşallah.

üzülme canım Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Bi dahada böyle kötü şeyler yaşatmasın güzel günlerimizi paylaşalım inşallah.

insallaaahhhhhhhhhhhh sevinccim benim, cok haklisin.. düsünsene bu ay hamis kalirmisiz ve pozitif test resimleri gösterirmisiz insallaaaaahhhhhhh kismet olur ennnn kisa zamanda...

insallaaahhhhhhhhhhhh sevinccim benim, cok haklisin.. düsünsene bu ay hamis kalirmisiz ve pozitif test resimleri gösterirmisiz insallaaaaahhhhhhh kismet olur ennnn kisa zamanda...

inşallah kızlarr. şimdiii atın kafadan kötüü düşünceleriii pozitifff düşünün. bizim dualarımız sizinle

inşallah canım Allah gönlümüze göre versin :13::13:
bana müsade kızlar hepinizi öpüyorum iyi geceler.

inşallah kızlarr. şimdiii atın kafadan kötüü düşünceleriii pozitifff düşünün. bizim dualarımız sizinle
evet kızlar pozitif düşünün pozitif lsun tamammı hadi bizide üzmeyin aklıma kötü şeyler sokmayın benim zaten pimpirikli bi haldeyim hadi bakalım başka şeyler düşünelim

anladım canım ama ne demek şimdi kimbilir kaç sene daha olmicak dur bakalım olacak inşallah en kısa zamanda ümitsizlik yok tamammı kuzum

işte öle hemen olmuyorsa demekki çok uzun zaman sonra olcakmış gibime geliyo içimdennn be cnmm allah hepimizin yar we yardımcısı olsunnn
umudum war ama ümidim yok

iyi gejeler kuzuuuu

iyi geceöer tatlim

cok sagol kuzum dua et bizim icin de, sen hamissin ya duan kabul olur..

işte öle hemen olmuyorsa demekki çok uzun zaman sonra olcakmış gibime geliyo içimdennn be cnmm allah hepimizin yar we yardımcısı olsunnn

iyi gejeler kuzuuuu

inanir misin aynisini ben de düsünüyorum.. hemen olmuyorsa olmayacak gibi.... cok güzel aciklamissin

amin canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun sende bebişine canım

hepinize iyi geceler kızlar ben çıkıyorum öptüm hepiniz Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…