Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Huuu huuu selaaam nasılsınız hanımlaar? mamalayımı yaptım bıcımıda oldum geldiim acıktım valla mama yiiycem şimdik makaynamı yiyim bayi didiyimde yanınada avakado salatası yapiim ooh miss :125:

kızzzz bu saatte mama mı yenirrr göbek yaparsın bakkk bide makarna aaaa canımız istiyo niye söylüyosunnnn makarna aşeriyorum suaaaannnnnnnnnn

ben cagırıdm esımı ıstyrm dedım oda gelsın oadya korkmustum:18::18::18::18::18:
sonra dedıler ılk olay olduu sonra esım geldıı yanında yaptım onsuz korkardımm:18::18::18::18::18::18:
oyyy kıyamam kuzuum tedirgin oldun dimi olunmuycak gibide diildiki offf Allah ım kimseye görtermesin zor iş vallaaa

kızlar ben cıkıyorum hepınıze hayırlı gecelerrr

bu arad basak annem elın şismıs:18::18::18:
gecmiş olsun

buarad nezman gelıyonnn:26::26::26::26:

aa eşine tablomu yapıyoon kız aynı şehirde olsaydık eşine çaktırmadan yardım ederdim sana resim öğretmeniyim ya ben az yapmadım vallaa tablo falan ay hatta ben niye yaptığım şeyleri koymuyomki burayada yaa koysammı acabaa merak ettim belkim yeni bi albüm oluştururum

gecmiş olsun

ii geceler bende yavaştan toplanayım..elimi şişmiş başağın geçmiş olsun ciciiiiimmmmm

aa nereye gidiyonus kızlay yaa daha eykendii kız abaytılcak bişii yok başakımızın canı pekazmış sadecene ufacık bişii kız korkulcak bişii yok çamaşıy makinesinin kapağını açmaya çalışırken nasıl yaptıysa parmağını incitmiş lenf bezlerimi ne hasar görmüş okaday yaani tamam belinaycım iyi geceley sana hoşçakaal

gecmiş olsun

ii geceler bende yavaştan toplanayım..elimi şişmiş başağın geçmiş olsun ciciiiiimmmmm

evet canım bende risk geçti diye sevinmiştim ama olmadı işte üstelik bebek büyük diye normal doğum yaptırdılar
üstüne de kürtaj allah beterinden esirgesin.

ay canım yaa neler yaşamışsın çook geçmiş olsun umarım bidaa allah sana böyle acılar yaşatmazda bu sefer bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder ay valla okuyunca tüylerim tiken tiken olduu meleğin seni duymuş ve daha fazla üzmek istememiş demekkide düşmüş kendiliğinden ay ben çok korkuyom zati böyle düşüklerden kürtajdan falan iyice korktum yaa bendede pko var ve düşük riskide yüksek oluyo bizde hep çok tırsıyorum been bebiş yapmasammı acabaa? :18:

Başaak hoşgeldin canııım nasılsıın? bu arada sen benim batımı değiştirmemişsin kız hani 14 nisan yapcaadıın?

Son düzenleme:

her zaman Allah'a emanetiz kuzum hiç bişeycik olmaz inşallahhhhh

gecmiş olsun

sağol bebeğim gelince ğparmağımı gösteririm öpersin olmaz mı:127::127::127:

ne zman geliceğimi sööliycm

topikimizin bekçisi burdaymışş kuzummmmmmmmm

seninle tapu müdürlüğüne gidek dedim

topikimizin bekçisi burdaymışş kuzummmmmmmmm

seninle tapu müdürlüğüne gidek dedim

kuzum uzağız birbirimize yaa sen topiği üstüme yap postayla yollarsın bana tapusunuda eveeet maklubemi tarhana çorbamı hazırladım bi pişmeleri kaldıı yarın hastaneye gidecez heralde 2.günüm ya yumoş takibine başlıycam inşallah bu ay olur yaa incir kürümede başladım bu ay bu arada kanamam çok azdı onu içince birascık arttı korktumda ya hamişsemde üstüne görüdysem bunu içtim kanamam arttı diye bebişimde düşerse diye korkmadanda edemedim yaa neysem yarın doktor söyler nasılsa öyle bi durum varsada bakalım görcez :18:

haa eveeet kız ne bilem üstte görünce adımı altına bakmadıydım üstteki kalmışta silmemişsin onu bu arada merve 24 yaşındaymış kuzum onuda bi değiştiriver elin değmişken

evet merve 24 dedi 26 yı kim dedi diye sordu bende bengicik dedi

diye ispiyonkladım

kızım sende hemen hamile kalacak kadın tipi var merak etmeee tez zamanda kalırsın sen

incir kürüne deavm et harika bişi

evet merve 24 dedi 26 yı kim dedi diye sordu bende bengicik dedi

diye ispiyonkladım

kızım sende hemen hamile kalacak kadın tipi var merak etmeee tez zamanda kalırsın sen

incir kürüne deavm et harika bişi

ediyim dimi bazen diyom soğan kürümü yapsam diye sonya cayıyom hemen incir daha işime geliyo kokusu yok elde ağızda koku yapmıyo soğan kibim iyi etmişsin kuzum meyvişim bana kızmaz zaten sevey beni oo ne bilem yanlış sölemişim işte yaa alla allaaa ay inşallah canım yaa benim çok ümidim yok gibim sanki amaa olsada düşcekmiş gibim geliyo çok koykuyom ben yaa bide öyle düşük habeyleyini falan duydukça iyice koynuyo insan yaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…