Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok zor ne deyim belki bıktırırsanız bıkıp verir bi gün. ne diye para döktünüz ki sizde

ahh kuzum kocama dedim zamanında buraya hiç para dökmeyelim bize burda huzur yok kocacım dedim.

dinlemedi benii . biliyosun erkek milleti biras geri kafa olur anlamazlar. biras kadınları dinleseler böyle olmayacaklar

şimdide diyorki keşke seni dinleseydim baştan hiç para dökmeseydimmmm

ama nafileeee istediği kadar pişman olsun neye yararrrrrrr olan oldu.

ama ben hala bi yolu vardır diye umud ediyorum ve bi çıkış arıyorumm .

eşime teklifte bulundum.

1. ankaraya gitmeyim güzel bir işe gireyim birlikte üstesinden gelelim kiraya çıkalım bir yolunu buluruz yeterki uzak olalaım burdan ..

2. şık: ankraya ailemin yanına bir süreliğine gideceğim. artık bu evde yaşamak istemiyorum bir an önce ne yapıyosan yap tek başına.

ve ben ankaraya gidiyorum bilmiyorum ne kadar kalacağım. çıkış yolu arıyorum var mııı ışık görennnnnnnn

tabii tatlım hemen ne istersen

zıkkımın kökü

ziftin peki

öllüğün körüü

hangisini istersen

ahhh yavrum şaka yaptım gül diye elin acıyo yaaa inşallah gülmüşündür:26:

beey öllüğün körümüü o ne kızım yaa hadi hepsini biliyozdo öllük ne olakii ay belinayım gel annem ben doyururum senii bende menü güzeldi bugüm maklube bilem vardı kociş beğendi bayaa noymalde okaday bulguy pilavı yemesdi etli sebzeli olunca bayıla bayıla yidi vallaa bu arada bu maklube pirinçli oluyoda kocişim pirinç pilavı yemediği için ben onun buldursusunu yaptım oda güzel oldu bayaa gelinde beyabey yiyelim hanımlay :125:

evet

ahh cnm yaaaa barı ayrı evde olsaydındaa banyo ılıskını raht etseydnnn

sagol ablcmmmmm

guldumm bebegımmmm allah razı olsunnnnnnn ankaraya gelınceee ben sana bunlrı yedrecemmmmmm

oki tatlım yedir

odam da banyo var kuzum Allah'tan o konuda rahtm

kıyamam yaaa((. odun bu erkekler bazen böyle. git ailenin yanına biraz kafanı dinle. elbet bi çözüm bulunur. eşin inat edip parasını almalı. tapu üstüne mi bari?

kıyamam yaaa((. odun bu erkekler bazen böyle. git ailenin yanına biraz kafanı dinle. elbet bi çözüm bulunur. eşin inat edip parasını almalı. tapu üstüne mi bari?

bu arada size panpoşunuzun slmı var. şimdi konuştum. sanırım panpoş dedi

papatyamı...aleyküm selam bizdende selam söyle

peki kocan bu şıklardan hangisine daha sıcak baktı

bilmem öllük nedir bilmem .
ama öyle derler ya:26:

gelıyorum ama ben mokmus hıc yemedımm banaa tost yap yannda kola ısterımmm

basakk 1 sıkkı kabul etmıyosa aklı basına gelene kadarr annende kalllll

aslında babası da istemiyor bizii

geçenlerde büyük bir tartışma yaşandı yine. eşimle anlaştılar paranızı vericem gidin dedi.

eşimde verdiğin gün giderim söz dedi.

çoks evinmiştim

adam belliki bulamadı para

eşim hala yukarıya çıkma hayallerinde ahh ahhh döktüğü paralar az geldi biraz daha dökecek.

kuzum bak bende eşime diyorum ki. babanla konuş anlaş eğer parayı şimdi bulamadıysa daha sonra bulma şansı var mı bekleyelimmi, biz kiraya çıkalım belki daha sonra verir. bi yolu bulunur heralde

buarada oturmayalımm çok pişman oluruz diyorum anlamıyor.

ah kuzum yaa kıyamaam benim kocişde tutturmuş emekli olunca anasıgilin yanına yerleşcez diyee dedim hayattan gitmem hiç kusura bakma emekli olunca bi sahil kasabasına yerleşir emekliliğin tadına varırıs didim hayatta yerleşmem oraya didim hem ne biliyon ozamana kadar ananın yaşıycağını didim bidaa açmadı bakalım konuyuda zaten büyük ihtimalle beni kızdırmak için didi ama kimse beni o köy yerinde yaşatamas yaa onca yer gez oralarda yaşa sonra kaynananın olduğu köyde hatta yan yada aynı binada istemem ben öyle yaa tamam yakın olabiliy ama güsel bi yerde ve bari ilçede maraşta falan olsun isterim yaa naapcam antepin küçücük bi ilçesinde yaa

papatyamı...aleyküm selam bizdende selam söyle

peki kocan bu şıklardan hangisine daha sıcak baktı

2. sine. sen git ankaraya geldiğinde veine çıkmış olacaksın diyor başka bişey demiyor..

bende diyorum kii ben üğst kata çıkmak istemiyorummmmmmmmmmm

adam halaa üst kat diyor bana .. nazo bana yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…