çok zor ne deyim belki bıktırırsanız bıkıp verir bi gün. ne diye para döktünüz ki sizde
bu arada size panpoşunuzun slmı var. şimdi konuştum. sanırım panpoş dedi
tabii tatlım hemen ne istersen
zıkkımın kökü
ziftin peki
öllüğün körüü
hangisini istersen
ahhh yavrum şaka yaptım gül diye elin acıyo yaaa inşallah gülmüşündür:26:
ah canım yaa keşke baştan kabul etmeseydin sen kendi evime çıkcam diyip durduğun sadecene üst katamıydı leen?Allah ne demeyim emii neyse gene aynı evde olmaktan iyidir canım yaa böyle hşç bi özelin olmuyodur hiç diilse ayrı evde daha iyi olur
bak nasıl bildimen fazla 23 gösteriyo avatarın.
avatarının hareketketlerini senmi yaptın
ahh cnm yaaaa barı ayrı evde olsaydındaa banyo ılıskını raht etseydnnn
sagol ablcmmmmm
guldumm bebegımmmm allah razı olsunnnnnnnankaraya gelınceee ben sana bunlrı yedrecemmmmmm
ahh kuzum kocama dedim zamanında buraya hiç para dökmeyelim bize burda huzur yok kocacım dedim.
dinlemedi benii . biliyosun erkek milleti biras geri kafa olur anlamazlar. biras kadınları dinleseler böyle olmayacaklar
şimdide diyorki keşke seni dinleseydim baştan hiç para dökmeseydimmmm
ama nafileeee istediği kadar pişman olsun neye yararrrrrrr olan oldu.
ama ben hala bi yolu vardır diye umud ediyorum ve bi çıkış arıyorumm .
eşime teklifte bulundum.
1. ankaraya gitmeyim güzel bir işe gireyim birlikte üstesinden gelelim kiraya çıkalım bir yolunu buluruz yeterki uzak olalaım burdan ..
2. şık: ankraya ailemin yanına bir süreliğine gideceğim. artık bu evde yaşamak istemiyorum bir an önce ne yapıyosan yap tek başına.
ve ben ankaraya gidiyorum bilmiyorum ne kadar kalacağım. çıkış yolu arıyorum var mııı ışık görennnnnnnn
ahh kuzum kocama dedim zamanında buraya hiç para dökmeyelim bize burda huzur yok kocacım dedim.
dinlemedi benii . biliyosun erkek milleti biras geri kafa olur anlamazlar. biras kadınları dinleseler böyle olmayacaklar
eşime teklifte bulundum.
1. ankaraya gitmeyim güzel bir işe gireyim birlikte üstesinden gelelim kiraya çıkalım bir yolunu buluruz yeterki uzak olalaım burdan ..
2. şık: ankraya ailemin yanına bir süreliğine gideceğim. artık bu evde yaşamak istemiyorum bir an önce ne yapıyosan yap tek başına.
ve ben ankaraya gidiyorum bilmiyorum ne kadar kalacağım. çıkış yolu arıyorum var mııı ışık görennnnnnnn
yok ya ben daha beceremiyom bu kadarini
kulittama rica ettim sagolsun pek guzel yapmis
bu arada size panpoşunuzun slmı var. şimdi konuştum. sanırım panpoş dedi
eşime teklifte bulundum.
beey öllüğün körümüü o ne kızım yaa hadi hepsini biliyozdo öllük ne olakii ay belinayım gel annem ben doyururum senii bende menü güzeldi bugüm maklube bilem vardı kociş beğendi bayaa noymalde okaday bulguy pilavı yemesdi etli sebzeli olunca bayıla bayıla yidi vallaa bu arada bu maklube pirinçli oluyoda kocişim pirinç pilavı yemediği için ben onun buldursusunu yaptım oda güzel oldu bayaagelinde beyabey yiyelim hanımlay :125:
beey öllüğün körümüü o ne kızım yaa hadi hepsini biliyozdo öllük ne olakii ay belinayım gel annem ben doyururum senii bende menü güzeldi bugüm maklube bilem vardı kociş beğendi bayaa noymalde okaday bulguy pilavı yemesdi etli sebzeli olunca bayıla bayıla yidi vallaa bu arada bu maklube pirinçli oluyoda kocişim pirinç pilavı yemediği için ben onun buldursusunu yaptım oda güzel oldu bayaagelinde beyabey yiyelim hanımlay :125:
papoş muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kulittaaaaaaaaaaaaaa süpermenin sağ kolu hatta görümcesinin de yakın arkadaşııııııııı
iyiki varsınnnnnnnnnnnnnnnnn
kıyamam yaaa((. odun bu erkekler bazen böyle. git ailenin yanına biraz kafanı dinle. elbet bi çözüm bulunur. eşin inat edip parasını almalı. tapu üstüne mi bari?
öllük ölü vücüt demekbilmem öllük nedir bilmem .
ama öyle derler ya:26:
eşime teklifte bulundum.
oki tatlım yedir
odam da banyo var kuzum Allah'tan o konuda rahtm
kulittaaaaaaaaaaaaaa süpermenin sağ kolu hatta görümcesinin de yakın arkadaşııııııııı
iyiki varsınnnnnnnnnnnnnnnnn
olabilir panpoş paoş gibi bişey dedi o da. bu topicteymiş canım arkideşim.
papatyamı...aleyküm selam bizdende selam söyle
peki kocan bu şıklardan hangisine daha sıcak baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?