Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kiraya verin parasını çatır çatır yeyin

bende ayni seyi senin icin dusunmustum avatar duzenlemeyle ugrasan biri bekardir diye
bende doguramiyorum malesef
benim aradigim civcivi anlatamam gormem lazim gorupte vurulmam lazim

anladım zati o sadece bi civ civ olamaz bi şey karışımı civcivdir o. inşallah bi gün bulursun

ha bide genelde bebk özlemi çeken hatunlar bebek avatarı koyarlar ya

sen civciv felan koyunca çıtır bi kız sandıms eniii

ee kuzuzm kaç yıldrı evlisin dur yaşını tahmin ediyim en fazlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 23

ben de ne biçim sormuşum. ben de memnun oldum. ben de öyleydim ama sonunda doğurdum. mrk etme doğuracaksın hepiniz.

nerden biliyon doğuracağımızıııııııı:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sen nasıl doğurdun

hadi yaa görünmüyomuyduu valla rahim duvarını falan bişii dimedi bu arada bu rahiim duvar ne kadar olmalı yaa normali benim geçen ay çift duvar kalınlığımı ne 5.9mu neydi 6 ay öncede 7ydi incelmiş kalınlığı sorun olurmuki en az 5mi ne olması gerekiyomuş dimi sınırda sayılır benimkii :18: bende idrar testi yapmıycam zaten yarın arar yada netten bakılabiliyosa sonucuma bakarım bişii yoktur nasılsa tamam kuzucum iyi geceler sanada hoşçakaal

pekı evlendgnde neden ayrı daıreye cıkmdnzz:44::44: hemen nıye bırlık otrdnnnn yaa senn kayın baba varmıııı

maalesef var tööbe estağfirullah ama şeytan gibi kaçıyorum ondan

askılsız kafama ne diyim hangi taşlara vuruyummmmmmmmmmmmm

bende hamile avatari koyacaktim ama begendigim bisey bulamadim,
wilma geldi aklima zaten simdiki halimede benziyor ayni ben
civcivleri severim ya daha dun degistim civcivi

2 yildir evliyim 22 yasima girecem

abla benı unutmaaa ortada olmayan bebegmee de öreceksınnnn
hangı diziyı ızlysnnnn

belinaycimm bence o kremden yada yumurta akindan sur..yumurta akinida bosver hatta cunku onu yanar yanmaz yapman gerekio..ilaci sur ve unutmaya calis bence
yumurta akını zaten dırek yannca yaptımmm net bakıppp kremde sudmm denemdm b .. kalmadı

evet en ıysı unutmkdaa elımı sudann cıkarsammmm

basak mı ilgilensin didi

olurrr hemen ilgi gösteririm ben sana

saçını başını bi yolarım parmağının acısını unutursun evelallahhhhhhh

neeeeeeeeeee sacım yolcannnn

elım yandgnda yemk yemetmm kalk bana yemek hazrlaaaa

kiraya verin parasını çatır çatır yeyin

olmuyo kuzucummm babasının binası asla dışardan birini sokmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

öyle bi şansımız olsa çoktan çıkardık

eşim babsından parasını istiyor eve döktüğü paraları

verirsen gideriz diyor adamda gitmemizi istiyor fakat parayı veremiyor olsa verecek

hmmm,,,yanik zor gercekten

yok ben proyum onlar mavi
pro nedir peki. ay neler değişmiş ben yokken
nerden biliyon doğuracağımızıııııııı:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sen nasıl doğurdun
çatır çatır doğurdum. hiç hamile kalamazmışım gibi gelirdi. hamile kaldığımda bile inanamamıştım. bebeği içimde görene kadar hatta doğurana kadar inanamadım desem yeridir. kendimden ümidi kesmiştim. aşılamam negatifti. tam rahim filmi çektireceğim ay hamile kaldım. adet düzenim bozuldu sandım ve hamileymişim işte. o yüzden olacak olacak ama bkletebilio işte ne yazıkki
sen bekarım yazmamışmıydın benmi yanlış hatırlıyorum:44:bekarım yazan kimdi acaba

yok canımm bebeli bi hatunum hatta

bende hamile avatari koyacaktim ama begendigim bisey bulamadim,
wilma geldi aklima zaten simdiki halimede benziyor ayni ben
civcivleri severim ya daha dun degistim civcivi

2 yildir evliyim 22 yasima girecem

bak nasıl bildim en fazla 23 gösteriyo avatarın.

avatarının hareketketlerini senmi yaptın

tamam canım listeye ekledim seni
ben öyle bir geçer zamankiyi izliyorum

a

neeeeeeeeeee sacım yolcannnn

elım yandgnda yemk yemetmm kalk bana yemek hazrlaaaa

tabii tatlım hemen ne istersen

zıkkımın kökü

ziftin peki

öllüğün körüü

hangisini istersen

ahhh yavrum şaka yaptım gül diye elin acıyo yaaa inşallah gülmüşündür:26:

çok zor ne deyim belki bıktırırsanız bıkıp verir bi gün. ne diye para döktünüz ki sizde

pro demek bazi ozelliklere sahip olmak demek,
mesela site icinde cevrim disi gezip mesaj yazabiliyorum,
ozel mesaj atarken 10 dk beklemiyorum,
rengim kirmizi,
renkli yazmayi bir kere seciyorum ve hep yazabiliroum her mesajda surekli secmek zorunda kalmiyorum,
+18 bolumunde mesak yazip konu acabiliyorum,
imza koyabiliyorum assagida oldugu gibi
en onemlisi aldigin kart parasiyla tekerlikli sandalye alimina bagis yapmis oluyorsun :)

ah canım yaa keşke baştan kabul etmeseydin sen kendi evime çıkcam diyip durduğun sadecene üst katamıydı leen? Allah ne demeyim emii neyse gene aynı evde olmaktan iyidir canım yaa böyle hşç bi özelin olmuyodur hiç diilse ayrı evde daha iyi olur

kaç yılda oldu pekiii

ahh cnm yaaaa barı ayrı evde olsaydındaa banyo ılıskını raht etseydnnn

tamam canım listeye ekledim seni
ben öyle bir geçer zamankiyi izliyorum
sagol ablcmmmmm

tabii tatlım hemen ne istersen

zıkkımın kökü

ziftin peki

öllüğün körüü

hangisini istersen

ahhh yavrum şaka yaptım gül diye elin acıyo yaaa inşallah gülmüşündür:26:

guldumm bebegımmmm allah razı olsunnnnnnn ankaraya gelınceee ben sana bunlrı yedrecemmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…