tatlım ööle olmuyo işte 3 katlı bina kaynana görümce bide ben oturcam
aile apartmanı satılması mümkün değil.
içini yaptırıyoruz evlendiğimizden beri ne paralar döktük o yüzden eşim döktüğü paraları bırakıp gidemiyo
benimse hiç birinde gözüm yok huzur istiyorm
bende ayni seyi senin icin dusunmustum avatar duzenlemeyle ugrasan biri bekardir diye
bende doguramiyorum malesef
benim aradigim civcivi anlatamam gormem lazim gorupte vurulmam lazim
ben de ne biçim sormuşum. ben de memnun oldum. ben de öyleydim ama sonunda doğurdum. mrk etme doğuracaksın hepiniz.
ben de ne biçim sormuşum. ben de memnun oldum. ben de öyleydim ama sonunda doğurdum. mrk etme doğuracaksın hepiniz.
canım yaa daha mesela atıyorum 3-4 haftalıksa bebiş görünmezki benim sonuncuda öyle olmuştu bebeiş görememişti dr ama rahim duvarım kalınlaşmıştı ordan anlamıştı... inşallah yarın hcgde çıkar sabret yarına kadar kan yaptırmışsınız sonuçta... yapma idrar bence şimdi
iyim canım bende işte bende adetimi bekliyorum yeniden başlamak için:)
iyi geceler kızlaaaarcım ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi kocamannnnn
pekı evlendgnde neden ayrı daıreye cıkmdnzz:44::44: hemen nıye bırlık otrdnnnn yaa senn kayın baba varmıııı
anladım zati o sadece bi civ civ olamazbi şey karışımı civcivdir o. inşallah bi gün bulursun
ha bide genelde bebk özlemi çeken hatunlar bebek avatarı koyarlar ya
sen civciv felan koyunca çıtır bi kız sandıms eniii
ee kuzuzm kaç yıldrı evlisin dur yaşını tahmin ediyim en fazlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 23
şapka örüyom kendime 1 aydır görüp beğendiğim şapkanın örülüşünü çözdümde başladım büyük bi hevesle onu örüyom
bitaraftanda dizimi izliyom aradada sizlere bakıp yazmaya çalışıyom
yumurta akını zaten dırek yannca yaptımmm net bakıppp kremde sudmm denemdm b .. kalmadıbelinaycimm bence o kremden yada yumurta akindan sur..yumurta akinida bosver hatta cunku onu yanar yanmaz yapman gerekio..ilaci sur ve unutmaya calis bence
basak mı ilgilensin didi
olurrr hemen ilgi gösteririm ben sana
saçını başını bi yolarım parmağının acısını unutursun evelallahhhhhhh
kiraya verin parasını çatır çatır yeyin
pro nedir peki. ay neler değişmiş ben yokkenhmmm,,,yanik zor gercekten
yok ben proyum onlar mavi
çatır çatır doğurdumnerden biliyon doğuracağımızıııııııı:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sen nasıl doğurdun
sen bekarım yazmamışmıydın benmi yanlış hatırlıyorum:44:bekarım yazan kimdi acaba
bende hamile avatari koyacaktim ama begendigim bisey bulamadim,
wilma geldi aklima zaten simdiki halimede benziyor ayni ben
civcivleri severim ya daha dun degistim civcivi
2 yildir evliyim 22 yasima girecem
abla benı unutmaaa ortada olmayan bebegmee de öreceksınnnn
hangı diziyı ızlysnnnn
yumurta akını zaten dırek yannca yaptımmm net bakıppp kremde sudmm denemdm b .. kalmadı
evet en ıysı unutmkdaa elımı sudann cıkarsammmm
neeeeeeeeeee sacım yolcannnn
elım yandgnda yemk yemetmm kalk bana yemek hazrlaaaa
a
neeeeeeeeeee sacım yolcannnn
elım yandgnda yemk yemetmm kalk bana yemek hazrlaaaa
olmuyo kuzucummm babasının binası asla dışardan birini sokmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
öyle bi şansımız olsa çoktan çıkardık
eşim babsından parasını istiyor eve döktüğü paraları
verirsen gideriz diyor adamda gitmemizi istiyor fakat parayı veremiyor olsa verecek
pro nedir peki. ay neler değişmiş ben yokken
çatır çatır doğurdum. hiç hamile kalamazmışım gibi gelirdi. hamile kaldığımda bile inanamamıştım. bebeği içimde görene kadar hatta doğurana kadar inanamadım desem yeridir. kendimden ümidi kesmiştim. aşılamam negatifti. tam rahim filmi çektireceğim ay hamile kaldım. adet düzenim bozuldu sandım ve hamileymişim işte. o yüzden olacak olacak ama bkletebilio işte ne yazıkki
yok canımmbebeli bi hatunum hatta
tatlım ööle olmuyo işte 3 katlı bina kaynana görümce bide ben oturcam
aile apartmanı satılması mümkün değil.
içini yaptırıyoruz evlendiğimizden beri ne paralar döktük o yüzden eşim döktüğü paraları bırakıp gidemiyo
benimse hiç birinde gözüm yok huzur istiyorm
pro nedir peki. ay neler değişmiş ben yokken
çatır çatır doğurdum. hiç hamile kalamazmışım gibi gelirdi. hamile kaldığımda bile inanamamıştım. bebeği içimde görene kadar hatta doğurana kadar inanamadım desem yeridir. kendimden ümidi kesmiştim. aşılamam negatifti. tam rahim filmi çektireceğim ay hamile kaldım. adet düzenim bozuldu sandım ve hamileymişim işte. o yüzden olacak olacak ama bkletebilio işte ne yazıkki
kaç yılda oldu pekiii
maalesef var tööbe estağfirullah ama şeytan gibi kaçıyorum ondan
hic bahsetmeynce yok sanyodum anam aynı evde nasıl yasıyonuz yaaaaa nasıl cocuk olck o sıtreslrr:26::26::26::26::26:
askılsız kafama ne diyim hangi taşlara vuruyummmmmmmmmmmmm
sagol ablcmmmmmtamam canım listeye ekledim seni
ben öyle bir geçer zamankiyi izliyorum
tabii tatlım hemen ne istersen
zıkkımın kökü
ziftin peki
öllüğün körüü
hangisini istersen
ahhh yavrum şaka yaptım gül diye elin acıyo yaaa inşallah gülmüşündür:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?