Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sohbeteeee dan diyeeeeeeeee bodoslama dalan bi hatunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

seviyom siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kimsin sennnnnnnn

kadınlar kulübüne çoook uzun zamandır girmiyordum yada giremiyordum. bi konuyu araştırmak üzere burdayım sen kimsin?

canım yaa içmeseydin keşke şu hcg sonucunu bekle öyle içmeye devam et olmazmı??? bebeiş küçükse daha kese filan yoktur belli olmaz o... bak pembemsi kahvemsi olmuş kanaman valla işkillendim ben:44::44:

yaa koykutmayın beni yaa bak ultyasondanda baktı bebiş görünmüyo didi gerçi yumurtladıysam bu ay 22.günümde geç yumurtladım yaa 13 gün olduu çıkaydı heyalde ultyasonda dimii? :26::26: yaa boşuna test haycamak istemiyom yaa naapiim :18:

annem uste evınızmı var sıznn nıye sımdıye kadar orda ortmadnn kocısıne de orayı satsın baska semten alsın

canim buz koy buz

buz yok ama soguk seyler koydum ve su dolu bardak buzluga koyurm yarımsaat snra elı daldıryorumm

yanık yerin üstüne silverdin diye bi krem var ya da şimdi buzluğunda bişey varsa soğuk üstüne koy daha iyi gelir. geçmiş olsun..
slm cnm oncelıkleee
evde o krem var amma faydası olmadııı sogukd a koydum banamısın demıyo yaa

ağlama kuzum yaaaaaa kocan yokmu

var annem ecık ılgılendıı ve yattı canım yorulmusss ve ısyerı sıtreslı gecmıs ustune gtmek ıstemedımm

basak senle ılgılnsın dedı

ay burdaymis mesaj gormemisim ya pardon

hep civciv hep civciv olmuyor hem aradigim gibi bi civciv avatarida bulamadim zaten

walla ben bekar sandimdi meger ayni derttennn muzdaribmisiz

abov kız sende mi doğuramıyonnnn valla bende seni bekars andımdı

çünkü avatar düzenleme yle uğraşmaya vakti olan birisi bekardır benim kanımca

bu arada aradığın civciv nasl bir civ civ merak ettim

Son düzenleme:

buz olsa iyi olurdu buzlukta birsey yokmu et olur yani buz tutmus birsey olsada olur:26:
gecmis olsun..

canım yaa daha mesela atıyorum 3-4 haftalıksa bebiş görünmezki benim sonuncuda öyle olmuştu bebeiş görememişti dr ama rahim duvarım kalınlaşmıştı ordan anlamıştı... inşallah yarın hcgde çıkar sabret yarına kadar kan yaptırmışsınız sonuçta... yapma idrar bence şimdi

iyilik dumancimm az kaldi walla gun sayiyom 3.5 gunum kaldi ..sen nasilsin?
iyim canım bende işte bende adetimi bekliyorum yeniden başlamak için:)

iyi geceler kızlaaaarcım ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi kocamannnnn

kadınlar kulübüne çoook uzun zamandır girmiyordum yada giremiyordum. bi konuyu araştırmak üzere burdayım sen kimsin?

ben de basakss yim

24 yaşında olmasına rağmen 18 gösteren

2.5 yıldır evli olmasına rağmende doğuramayan biriyim

memnun oldum

var annem ecık ılgılendıı ve yattı canım yorulmusss ve ısyerı sıtreslı gecmıs ustune gtmek ıstemedımm

basak senle ılgılnsın dedı

basak mı ilgilensin didi

olurrr hemen ilgi gösteririm ben sana

saçını başını bi yolarım parmağının acısını unutursun evelallahhhhhhh

abov kız sende mi doğuramıyonnnn valla bende seni bekars andımdı

çünkü avatar düzenleme yle uğraşmaya vakti olan birisi bekardır benim kanımca

bu arada aradığın civciv nasl bir civ civ merak ettim

bende ayni seyi senin icin dusunmustum avatar duzenlemeyle ugrasan biri bekardir diye
bende doguramiyorum malesef
benim aradigim civcivi anlatamam gormem lazim gorupte vurulmam lazim

ben de basakss yim

24 yaşında olmasına rağmen 18 gösteren

2.5 yıldır evli olmasına rağmende doğuramayan biriyim

memnun oldum

ben de ne biçim sormuşum. ben de memnun oldum. ben de öyleydim ama sonunda doğurdum. mrk etme doğuracaksın hepiniz.

annem uste evınızmı var sıznn nıye sımdıye kadar orda ortmadnn kocısıne de orayı satsın baska semten alsın
:
tatlım ööle olmuyo işte 3 katlı bina kaynana görümce bide ben oturcam
aile apartmanı satılması mümkün değil.
içini yaptırıyoruz evlendiğimizden beri ne paralar döktük o yüzden eşim döktüğü paraları bırakıp gidemiyo
benimse hiç birinde gözüm yok huzur istiyorm

belinaycimm bence o kremden yada yumurta akindan sur..yumurta akinida bosver hatta cunku onu yanar yanmaz yapman gerekio..ilaci sur ve unutmaya calis bence

yaptımmm soguyu gecınce acıdı yabu yanık kadar lanet bıseyy yokkkkkkkkk

nazemırrr neden konusmyosn abla gene ne oryonnnnnnnnn

şapka örüyom kendime 1 aydır görüp beğendiğim şapkanın örülüşünü çözdümde başladım büyük bi hevesle onu örüyom
bitaraftanda dizimi izliyom aradada sizlere bakıp yazmaya çalışıyom

pekı evlendgnde neden ayrı daıreye cıkmdnzz:44::44: hemen nıye bırlık otrdnnnn yaa senn kayın baba varmıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…