benimki pembişi olsun bende bu akşam gördüydüm reklamda çok tatlılar ama sankim tvde bunlar kadar cırtlak diildi renkleri yaaorda yeşili daha güzeldi sankiim bu resimdeen valla bosh yapsa renklisini alırdımda başkası oldumu istemem en iyisi bosh bence bis bosh aldık vallam beyaz eşyalarımısı hep
slm kızlarrr
parmgım yandııı ayyyyyyyy cok acıyo kucuk ama elımı bıse vurmyrmm ne sursem gecer yanık kremın faydası yok
Ay benim midem bulanıyo hafiftne hafiften
bilmem ben istemedim bekoyubosh eskı ve kalıtelı bı marka ama beko artık daha cokk teck edlıyo
Ay benim midem bulanıyo hafiftne hafiften
hani dedim ya sanki kimse anlamadi,
yani anladi herkes aslinda,:26:
leeeyyyyyyynnn yapaydın ya bi test
yine gel canım yine bekleriz papoşumuzada çok selamlarımızı ilet ikinizide bekliyoz geri hoşçakaal
bencede evi bitirselerdide öyle çıksaydınız ozaman mecburen eşyaları falanda onlar alırdı hem evlendiğinde her şeyin tam olurdubenim eşimin ailesininde durumu iyi diildi eşim kendi aldı üstüne düşenleri beyaz eşyalrın yarısından fazlasını her ay ödedi mobilyalarında parasını düğünde takılanlarla ödedik ama a'dan z'ye herşeyimizi tamamlamıştık evlendiğimizde bizde çok şükür bi eksiğimiz yok şu 2 kredimizide ödesek başkada bi araba alırız tamam olur herşey aralıkta 700 olan kredimiz bitcek çok şükür bayaa rahatlıycaz inşallah bebiş gelsede doğduğunda sadece her ay 300 liracık borcumuz olcak sadecene rahat etcez anlıycağınız :124:
geçmiş olsun canım nasıl yaktın elini
kızlarr benım elimmm halaa sudaaa nasıl yanıyooo:18::18::18::18:
benim beyaz eşyalarımda bosch ben çok memnunum
bu arada misafirlerim gitti evi topladım mutfağı temizledim çok yoruldum uykum kaçtı iş yaparken size bakayım didim
ne çok konuşmuşsunuz öyle
sol elimle yazmakdann fenalık geldı ben cıkıyorum kızlarrr
herkeze iyi gecelerrrr hatunlarrrrrrrrrrr
Hala buradamısınız yahuuu
kızz bakıyomda meyve gilince sende damlamışın ne ara haberini aldında geldin bakiim sen haa? şüphelendim şimdik siz kesin başka topikteydinizde sonra bide buraya gelelim dididniz dimii yakaladım sizii
leeeyyyyyyynnn yapaydın ya bi test
bengisu...
twetyycük
merviş....
len garulağğ nilonun geyik topiğe gelin eccük çene çalakmı hadi yawwwwww
canım benim kıyamam çık sen hadi uyumaya çalış uyuyunca hissetmezsin uyanıncada zaten acısı hafiflemiş oluy kuzum çok bile dayandın dinlen hadi sen iyi geceley tatlı rüyalaay hoşçakaalsol elimle yazmakdann fenalık geldı ben cıkıyorum kızlarrr
herkeze iyi gecelerrrr hatunlarrrrrrrrrrr
benim beyaz eşyalarımda bosch ben çok memnunum
bu arada misafirlerim gitti evi topladım mutfağı temizledim çok yoruldum uykum kaçtı iş yaparken size bakayım didim
ne çok konuşmuşsunuz öyle
banada cirtlak geldi ama yinede guzellerbenimki pembişi olsun bende bu akşam gördüydüm reklamda çok tatlılar ama sankim tvde bunlar kadar cırtlak diildi renkleri yaaorda yeşili daha güzeldi sankiim bu resimdeen valla bosh yapsa renklisini alırdımda başkası oldumu istemem en iyisi bosh bence bis bosh aldık vallam beyaz eşyalarımısı hep
ben daha yeni değiştirdim bozulmuştu ama ozaman yoktu bunlar keşke ozman olsaydı 6 ay önce
hamilemisin giz test yokmuAy benim midem bulanıyo hafiftne hafiften
tamma tamam onu anlamıştım zaten ama ironi yaptım deyince kafam karıştı
kuzum yaptığı espriye pişman oldu
ahaaaaaa bi bodoslama dalış dahaaaaaa
hatunnnnnnnn yerim seniiiiiiii kimsin sennnn
kıskandınmı hadi sende gel bacım...yawww arkidişlerimi bi süreliğine ödünç alabilümüyüm lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnvay hain 3lü siz ordamı arkideştinizzz
götürme hatunlarımı kızımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?