heç yaa safız ya naladık sankim bilmiyoz ankarayıı bende oralı sayılırım kızıım çankırı ankara arası ne kadarki sandim demette annanemler var hattaa az kalmadım ankarada
bende görmedim oraları falan neydeki acabaa?
ben orda ironi yaprim herkes anladi anlaminda ama
yine gel canım yine bekleriz papoşumuzada çok selamlarımızı ilet ikinizide bekliyoz geri hoşçakaalkızlar ben sabah 6 da ayakatayım. tanıştığımıza memnun oldum. benim sürekli girmem işden dolayıda mümkün olmuyor. muhabbetiniz için teşekkürediyorum. hepinize iyi geceler..
tyatlım işte evlendiğimzden beri evin içini yaptırmaya çalşıyoruz daha bitmedi bitse çıkacaktım.
keşke bitirselerdi de öyle evlenseydik ama işte salak kafammmmmm
eşyada gözüm yok tatlım ayrı evim olsun huzurum olsun yeter
yok uyumuyodum evde değildik kuzucum arkadaşlara gitmiştik yeni geldik.bi bakayım dedim. varmı papoştan haber
emin misin tatlım
hoşgeldin canım yoksa uyudunmu bu saate kadar
yazdığı cevaplara bi bakmalı en son ne zaman girmiş
iyi geceler yine gel bekleriz
anlamadım ne demek istedin
yok canım ui gyumadım yeni geldim eve iş çıkışında kuaföre gittim saçlarımı kestirdim sonra anneme yemeğe gittik oradan arkadaşlara gittik eve yeni geldik canım. sen nasılsın ?
ben gider herkese iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN
bulursam veririm link kuzum
kızlarr benım elimmm halaa sudaaa nasıl yanıyooo:18::18::18::18:
uy haylamı acıyo canım yaa kıyamaam gel öpiimde geçsiinsık sık kremi sr canım yaa
benimki pembişi olsun bende bu akşam gördüydüm reklamda çok tatlılar ama sankim tvde bunlar kadar cırtlak diildi renkleri yaaorda yeşili daha güzeldi sankiim bu resimdeen valla bosh yapsa renklisini alırdımda başkası oldumu istemem en iyisi bosh bence bis bosh aldık vallam beyaz eşyalarımısı hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?