Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bulursam veririm link kuzum

kızlar ben sabah 6 da ayakatayım. tanıştığımıza memnun oldum. benim sürekli girmem işden dolayıda mümkün olmuyor. muhabbetiniz için teşekkürediyorum. hepinize iyi geceler..
yine gel canım yine bekleriz papoşumuzada çok selamlarımızı ilet ikinizide bekliyoz geri hoşçakaal

bencede evi bitirselerdide öyle çıksaydınız ozaman mecburen eşyaları falanda onlar alırdı hem evlendiğinde her şeyin tam olurdu benim eşimin ailesininde durumu iyi diildi eşim kendi aldı üstüne düşenleri beyaz eşyalrın yarısından fazlasını her ay ödedi mobilyalarında parasını düğünde takılanlarla ödedik ama a'dan z'ye herşeyimizi tamamlamıştık evlendiğimizde bizde çok şükür bi eksiğimiz yok şu 2 kredimizide ödesek başkada bi araba alırız tamam olur herşey aralıkta 700 olan kredimiz bitcek çok şükür bayaa rahatlıycaz inşallah bebiş gelsede doğduğunda sadece her ay 300 liracık borcumuz olcak sadecene rahat etcez anlıycağınız :124:

Son düzenleme:
yok uyumuyodum evde değildik kuzucum arkadaşlara gitmiştik yeni geldik.bi bakayım dedim. varmı papoştan haber

varda artık gelmiycek biliyosun dimi

papoş bi arkadaşında haber yollamış sadece

kızlar nasıldı papoş biraz karışıktı

kalbinden sorunu olduğu için doktor ilaç vermiş

bebeğin düşme riski hala var öyle bi durumlar işte tatlım mesajı bulmam gerek

hoşgeldin canım yoksa uyudunmu bu saate kadar

yazdığı cevaplara bi bakmalı en son ne zaman girmiş

iyi geceler yine gel bekleriz

yok canım ui gyumadım yeni geldim eve iş çıkışında kuaföre gittim saçlarımı kestirdim sonra anneme yemeğe gittik oradan arkadaşlara gittik eve yeni geldik canım. sen nasılsın ?

yok canım ui gyumadım yeni geldim eve iş çıkışında kuaföre gittim saçlarımı kestirdim sonra anneme yemeğe gittik oradan arkadaşlara gittik eve yeni geldik canım. sen nasılsın ?

oh ne güzel gezmişin dolu dolu geçmiş günün bende kendime şapka başladım merakla bitirmeye uğraşıyorum nasıl bişey çıkacak ortaya bakalım

bosh eskı ve kalıtelı bı marka ama beko artık daha cokk teck edlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…