ablammm sen mi geldinnn
bunlar elımın acısını gecıremedııı:18::18::18:
sıgara boregı kızrtkenn tava kulpu sıcakmıs elımıı yaktııı
aa senin misafirin vardı dimi yaptınmı yazdığın listedeki menüleri
iyi geceler canım tekrar geçmiş olsun
canım benim kıyamam çık sen hadi uyumaya çalış uyuyunca hissetmezsin uyanıncada zaten acısı hafiflemiş oluy kuzum çok bile dayandın dinlen hadi sen iyi geceley tatlı rüyalaay hoşçakaal
yorulmadınmı kuzum sen yaa nasıl geldin o yorgunlukla okadayda cici mamalay hazıyladıydın hapuy hupuy yedileymi bakalım :125:öyle valla çenemiz düştü bu gece
aamiiin nerde o günleeeyinşallahhhh tatlımm Allah tez zaamnda yavrunu göndersin
gız orda ne işimiz var nilo kim ayrıcana nilefer ablamızmı yoksaa siz buraya gelin kız topiğimiz heykese açııkbengisu...
twetyycük
merviş....
len garulağğ nilonun geyik topiğe gelin eccük çene çalakmı hadi yawwwwww
sürdürmez benim mervişim yaa çok namuşlu gacıdır ooevet yahuu peki sen nerdesin fink fink geziyomuydun
ben sana ne didim listedeki hatunlarımız namusumuzdur didim dimiii
topikin namusuna leke sürdürme
bizim nilüfer ablamızın topiğimi oo?baskın basanındır hadi geyik yapmaya garu nilonun geyiğe gel...
eğlen coş sende burda muhabbbete koş...adresi verdim hadi naş naş evladım
vay hain 3lü siz ordamı arkideştinizzz
götürme hatunlarımı kızımmmmmmmmm
kıskandınmı hadi sende gel bacım...yawww arkidişlerimi bi süreliğine ödünç alabilümüyüm lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn
arada kafa dağıtmakta lazım demi
iyi geceler eşim geliyormuş hepinizi çok öpüyorum
aamiiin nerde o günleeey
gız orda ne işimiz var nilo kim ayrıcana nilefer ablamızmı yoksaa siz buraya gelin kız topiğimiz heykese açıık
sürdürmez benim mervişim yaa çok namuşlu gacıdır oo
bizim nilüfer ablamızın topiğimi oo?
sana didik ya mervişimle tanıştığım topikten arkidişiz biz bluemoonlada
evet evetttttttttttttaamiiin nerde o günleeey
gız orda ne işimiz var nilo kim ayrıcana nilefer ablamızmı yoksaa siz buraya gelin kız topiğimiz heykese açıık
sürdürmez benim mervişim yaa çok namuşlu gacıdır oo
bizim nilüfer ablamızın topiğimi oo?
sana didik ya mervişimle tanıştığım topikten arkidişiz biz bluemoonlada
kız bizde öle senin benim topik olayı yooooooooookkkkkkkkızımmmmm kendi topikimi bırakıp başka topiklerde fink atarsam arkamdan ne derler biliyomusunnnnn
ayıplarlar benii gelemem bensiz gidin
oy kıyamam neyseki atlatmışsın canım yaa geçmiş olsunyoruldum canım ama çok beğendiler şapur şupur yediler valla
kıskandınmı hadi sende gel bacım...yawww arkidişlerimi bi süreliğine ödünç alabilümüyüm lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnn
arada kafa dağıtmakta lazım demi
net gitti iki saat uğraştım taamiir ettimgeldim ohbe
kızımmmmm kendi topikimi bırakıp başka topiklerde fink atarsam arkamdan ne derler biliyomusunnnnn
ayıplarlar benii gelemem bensiz gidin
evet evettttttttttttt
kız bizde öle senin benim topik olayı yooooooooookkkkkkkgeyik sohbet nerede biz orada.....
bize her yer bizim topik
ama blue ve twettyyyyy iii dememiştinnnnn
ha yoksam sen bu cıbırları o topikten mi düşürüyon
heh iyi bari baktım seni öbür topikte görünce adını didim oraya zıplamış bizi bırakmış seni tepelemeye geliyodum bendee tam
heyyyyyyyttttttt cıbır kimmiş beaaaaaa bak okumamış saydım bikerem ben çok arkidiş canlısı bir hatunum edepliyim
ve evet hepimiz oradan arkadaşız mutluyuz taammı
bengicik buyur http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/501981-2012-tup-bebek-gunlugumuz-1585.html
burda papoşu teselliye çalşmışlar ama çok geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?