Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kıs pc nin hesap makinesi var yaa

alem bu kız yaaaa

Geçende kadınlar günüydü ya
Fıx kelime Hepimiz kadınızz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn güzel hatunlar nassınız bakalım? hepinize sevgiler saygılar................

günaydın kızlarrrr...güzel günler diliyorum hepinize...

yeşilim başın ağrıomuş nasıl oldun bugün iyisindir inşallahh

günaydin kizlar ise gitmeden size güzel birgün dilemek istedim... aksam geldigimde kimseler yoktu.. sizi unuttugumu sanmayin sakin

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn güzel hatunlar nassınız bakalım? hepinize sevgiler saygılar................

günaydın kızlarrrr...güzel günler diliyorum hepinize...

yeşilim başın ağrıomuş nasıl oldun bugün iyisindir inşallahh

günaydin kizlar ise gitmeden size güzel birgün dilemek istedim... aksam geldigimde kimseler yoktu.. sizi unuttugumu sanmayin sakin

günaydın kızlar güzel ve gönlünüze göre bir gün geçirmeniz dileğiyle öptüm hepinizi

günaydın hanımlar hepinize sağlıklı mutlu günler.

hürremim özledim seni valla hastayım grip oldum başım çatlıyo öskürüyom sen nasılsın kardeşin nasıl oldu?

kuzum geçmiş olsun kıyamam sana ben iyiyim kardeşim daha iyi şimdi sağol cnm nisan sonunda ameliyat olacak miyomlarından bende seni özledim kısssss walla görüşemiyoz dimi öptüm seni kocaman kendine iyi bak dikkat et iyi dinlen bol bol meyve ye vitaminini al çokmu konuştum ne :26:seni seviyorum...............

tünaydınnnnnnnnn cnm sen nassın ?nasıl gidiyo ?neler yapıyon?
ne yapıyım sonuçlayıma bhcgem kaç çıkmış diye bakem diye açtım kendimi biyden buyda bulduuum çıkmışmıdır acaba sonucum yaa akşam üzeri çıkay diyodulay ama b, bakem dimi yinede
maşallah tünaydınmı desek ne desek bilemedim
kendi adıma iyiyim sen nasılsın?

oda olur fark etmez canım bende iyiyim çok şükür incir suyumu kaynatıyom içip mama yiyip pazaya ditcem daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…