kız yok o sayfada papoş falan canım benişmki son yazılanları başta göster yaptıydım ondan göremiyom sanırım 1726dan 1585i çıkarsanıza bi yaa telim yanımda diil hesap yapamıyom şimdii bakalım öyle kaçıncı sayfa olcak :26:
Geçende kadınlar günüydü yaevet tatlım sen tarafsızsın doğru söylüyorsun fakat biz papoşu çok sevdik ya bide tüp bebeişi tutunmaya çalşıyordu kalbinde de sorun var
o hatunlar yüzünden bayağı üzülmüiş kanması falan olmuş o yüzden hepimiz papoşuzzzz
günaydın kızlar güzel ve gönlünüze göre bir gün geçirmeniz dileğiyle öptüm hepinizi
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn güzel hatunlar nassınız bakalım?hepinize sevgiler saygılar................
günaydın kızlarrrr...güzel günler diliyorum hepinize...
yeşilim başın ağrıomuş nasıl oldun bugün iyisindir inşallahh
günaydin kizlarise gitmeden size güzel birgün dilemek istedim... aksam geldigimde kimseler yoktu.. sizi unuttugumu sanmayin sakin
günaydın kızlar güzel ve gönlünüze göre bir gün geçirmeniz dileğiyle öptüm hepinizi
günaydın canım
kızlar gecee 3 neydı yttım elım suda kucucuk yanılzıplttı bnı
günaydın hanımlar hepinize sağlıklı mutlu günler.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn güzel hatunlar nassınız bakalım?hepinize sevgiler saygılar................
hürremim özledim seni valla hastayım grip oldum başım çatlıyo öskürüyom sen nasılsın kardeşin nasıl oldu?
günaydınnnnnn ...hepinize mutlu günlerrr
Günaydııın şekerlerim nasılsınııız ben daha yeni uyandığım için benim gün anca aydı
günaydın hanımlar hepinize sağlıklı mutlu günler.
Günaydııın şekerlerim nasılsınııız ben daha yeni uyandığım için benim gün anca aydı
iyiyim canım sen nasılsın?
ne yapıyım sonuçlayıma bhcgem kaç çıkmış diye bakem diye açtım kendimi biyden buyda bulduuumtünaydınnnnnnnnn cnm sen nassın ?nasıl gidiyo ?neler yapıyon?
maşallah tünaydınmı desek ne desek bilemedim
kendi adıma iyiyim sen nasılsın?
iyiyim cnm bende sağolevlimisin çocuğun varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?