Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

biras etine dolgun ama çok tatlısın kıs bacakalrın offf çok hoşşş

:78::78::78::78::78: totom kucuk demııı
ya ben evlendıgım de 45 kıloydumm herkez kılo al dıye yıye bu hala geldımm :18::18::18::18:

yaa benım marıfetlerım oydada bıtlı kurabıyem bıle vardı masada

aha bunu beğendim alkış alkış denerim mutlakaa ben buna benzer havuçlusunu yapıyodum veya çikolatalı top yapıyom elmalısını denemedim hiç bu arada pudingini neli yapıyon ben bunun pudingini kendim süt nişasta amla sakızı ve şekerle deneyim bakalım ha bide sadece bisküvi ve elma yumuşak olur yaa katılaşmazkii margarin yumurta falan koymuyonmuu?

biras etine dolgun ama çok tatlısın kıs bacakalrın offf çok hoşşş

:78::78::78::78::78: totom kucuk demııı
ya ben evlendıgım de 45 kıloydumm herkez kılo al dıye yıye bu hala geldımm :18::18::18::18:

yaa benım marıfetlerım oydada bıtlı kurabıyem bıle vardı masada

yoksa erkekmisin

erkek mi :18::18::18::18::18:

ben yarın yapacam gel beraber yiyelim
bu arada pastalar ve börekler çok güzel görünüyo maşallah

yaa canım cok cektı genelde bız pazarları bı borekcı acıldı ordan solerz kocıslee super boregı varr

hayır margarin yumurta falan yok çünkü pişirmiyosun ... yoğurdukça kıvama geliyor zaten eğer yuvarlanmazsa bir tane daha elma rendele ama başka bişey koyma ben çikilotalı puding koyuyorum tariftede öyleydi pudingini kendin yapacaksan normal pudingten daha koyu olması lazım

tabi canım istersen peynirde koyabilirsin ama küüpecik peyniri falan güzel olur onun içine kaşarda koy oda güzel oluyo hemde tutuyo ıspanakları ha bide ıspanağı soğan sarımsak biberle kavurunca içine bide yumurta kır öyle kavur ıspanakları tutuyo oda biraz yoksa ööyle kesilen böreklerde iç harcı fırt fırt kayıveriyo dökülüyo yerken habire

kızım etine dolgun 60 kilo hatunun totosu nasıl küçük olsun yavrum hele soruyorum sana birasda göbüşün var gördüm ben:18::18::18:

ama tatlısın bence kadın dedğin böyle olmalı

nazomm teek yemedıkk annemler falan vardı kaynanmlarrrr borekler pastalar bitli kuranyem elmalı kurabyemm cezeryeler paptes toplarıı heyseyden yaptımmm
ben bı resımlerımı sılıp gelyımm

tamam sağol deniyecem mutlaka

kızım etine dolgun 60 kilo hatunun totosu nasıl küçük olsun yavrum hele soruyorum sana birasda göbüşün var gördüm ben:18::18::18:

demi ya yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
tabi kendimede pay çıkırıyom buradan
eşim geldi iyi gecelr görüşürüz

iyi yarın pazar alda aklında kalacağına miğdende kalsın

banane abla bens san a gelmek ıstyommm:84::84::84: bu arada nazo sen hangı sehrdeydın:44::44:

bı kere totomm kucukk :18::18: zatı kocısde buyumus duyo yemek yerken duvara yaslan dıyooo

canım yaa cok zayıftım aslında kendımle memnundum kocıs ılaclar aldı kılo alayım dıye bu hala soktularr

demi ya yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
tabi kendimede pay çıkırıyom buradan
eşim geldi iyi gecelr görüşürüz

bızdede kalcann masallahı varr iyi geceler abla

bengıss kız o muzlardan ıcındede vardı vee kararmasına kalmadan yedıkk

inşallah hayaline kavuşursun kuzummmmmmmmmm adres veririsin bizde gelirik olmaz mı

ay inşallah ama çok zor yaa yada çok uzak anca kociş emekli olucaktaa öyleee habire şehir şehir gezceğimiz için her yerde dükkanı habire nasıl açcam hayalim:
böööyle 3 katlı falan olcak en üst katı çocuk bölümü olcak sırf çocuklara yönelik ne ararsan olcak çocuklara özel menüler renkli süslü tatlılar kurabileyeler mini pizzalar hamburgerler vs. bide orda oyun salonu olcak kaydıraklar oyuncaklar oyun masaları araba yarışları vs.mini kreş olcak ora bildiğin aileler yemek yerken çocuklarınada orada bakıcılar bakcak oynatcak giriş katı pastane bölümü olcak her türlü börek çörek ev yapımı pastalar tarzı böyle ikinci katıda kafe tarzı müzikli falan hatta canlı müzikli falan ooh süper olur akşamları mini konser falan tam bi aile sevgili yeri istiyom yaa herşeyi düşündüm herkesin rahat olabileceği amaa nerdee öyle bi yer ve nerde okadar paraa bide bunu anca büyük bi şehire açcan süper tutar bana kalsa kızılayın gmbeğine açardım bu hayalimdeki yeri

sen nerde oturuyodun kızzzzz

nasıl aldın kzı 15 kiloyu maaşallahhhhhhh

nazomm teek yemedıkk annemler falan vardı kaynanmlarrrr borekler pastalar bitli kuranyem elmalı kurabyemm cezeryeler paptes toplarıı heyseyden yaptımmm
ben bı resımlerımı sılıp gelyımm
fiziğin gaayet güzel canım bence evet bacaklarında güselmiş başağın dediği gibi bronzluk çok güzel duruyo bacakta bende bronzlaştımmı deniz ve güneşten dolayı cirlop gibim pürüzsüz oluyo yaa ah bi havalar iyice ısınsada yüzüp güneşlensem ya hemde zayıflardım annemler mayısta bi gelsinlerde ben burda sezonumu açarım gidene kadar heer gün denizee yuuupppi kocişi işe postalırım ben yüzmeye giderim gidene kadar bol bol hasret gideriyim bari
hmm yok yaa ben sade yapıcam kociş onuda yemez hazır pudingide sevmiyo ay valla ben bu kocişim midesine başlayacam haa

bence gayette iyi olmuşsun kız one öyle zapzayıf çöp gibim hatunlar popo yok göğüs yok dümdüz tahta gibim ben sevmem öyle kadın dediğin ele avuca gelecek erkek olsam öylesini bullurdum vallaa bence şuanki fiziğin süper canım accık göbiş olmuş ama oda ayva göbişi yakışmış benim eski göbişim gibii aynıı benimde fiziğim önceden seninki gibiydi sadece bende biraz daha toto ve baldıy vaydı şimdide bayabi göbişim oldu ühü işte ilaçlar ve evde oturmak bozdu vücudumu yaa ha bide ağandist ameliyatından sonra bozulmaya başladı vücudum kocaman yukardan aşşaya doğru yardılar beni yaa 5 yıl öncee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…