bilmiyorum kı sanırsam cikilata bıde nısanlı ıken cokm stres vardıı sımdı pc tv basında totomu kaldrmıyomm
kk gusellık kralcesı belı olmuss
fiziğin gaayet güzel canım bence evet bacaklarında güselmiş başağın dediği gibi bronzluk çok güzel duruyo bacakta bende bronzlaştımmı deniz ve güneşten dolayı cirlop gibim pürüzsüz oluyo yaa ah bi havalar iyice ısınsada yüzüp güneşlensem ya hemde zayıflardım annemler mayısta bi gelsinlerde ben burda sezonumu açarım gidene kadar heer gün denizee yuuupppi kocişi işe postalırım ben yüzmeye giderimgidene kadar bol bol hasret gideriyim bari
hmm yok yaa ben sade yapıcam kociş onuda yemez hazır pudingide sevmiyo ay valla ben bu kocişim midesine başlayacam haa
bence gayette iyi olmuşsun kız one öyle zapzayıf çöp gibim hatunlar popo yok göğüs yok dümdüz tahta gibim ben sevmem öyle kadın dediğin ele avuca gelecek erkek olsam öylesini bullurdum vallaabence şuanki fiziğin süper canım accık göbiş olmuş ama oda ayva göbişi yakışmış benim eski göbişim gibii aynıı benimde fiziğim önceden seninki gibiydi sadece bende biraz daha toto ve baldıy vaydı şimdide bayabi göbişim oldu ühü işte ilaçlar ve evde oturmak bozdu vücudumu yaa ha bide ağandist ameliyatından sonra bozulmaya başladı vücudum kocaman yukardan aşşaya doğru yardılar beni yaa 5 yıl öncee
alanyayla antalya arasında alanyaya 20 km yakınlıkta bi beldede haarikada plajı vay şimdik beldenin adını vermeyim malum küçük yer burasen nerde oturuyodun kızzzzz
kız hepiciini yedinizmi pastanıın kalabalıktınız heralde yaa ühü iştee bize ayıymamışsıınbızdede kalcann masallahı varr iyi geceler abla
bengıss kız o muzlardan ıcındede vardı vee kararmasına kalmadan yedıkk
hadi yaa kim olmuş 6mı 8mi 10mu :26:bilmiyorum kı sanırsam cikilata bıde nısanlı ıken cokm stres vardıı sımdı pc tv basında totomu kaldrmıyomm
kk gusellık kralcesı belı olmuss
nişanlılık stresi hiç bişeye benzemiyo zati
kızz kim olmuşş link ver
alanyayla antalya arasında alanyaya 20 km yakınlıkta bi beldede haarikada plajı vay şimdik beldenin adını vermeyim malum küçük yer bura
kız hepiciini yedinizmi pastanıın kalabalıktınız heralde yaa ühü iştee bize ayıymamışsıın
hadi yaa kim olmuş 6mı 8mi 10mu :26:
ankarayı cok sevıyrm ama denız kıyısıda otrmayı ıstedımm ohh butun yaz denızde olcan ya bız bu yazz tatıled e gıdemeyecez
kız ne amelytı oldun anmadım:44::44::44:
evet bende tam bi deniz aşığıyımbütün gün yüzsem hiç sıkılmam deniz havuz ne olursa olsun bana uyar ama deniz ve güneş cildimi haarika yapar esmerim ben normalde çokda güzel bronzlaşıyorum kızarmadan falan ooh bi sezon açılsada yüzerek zayıflasam yansam kocşim bi kere daha aşık olsa bana bugün deniz kıyısına gittik zaten yürüyüşe iyi geldi valla hava çok güzeldi inşallah hep böyle gider yok kız ne bütün yazı haziran sonu temmuz başı gibi gidiyoz burdaan tamda tatil zamanıı neysem ozaman kadar bende tatilimi yapmış olurum çalışmıyom bi işim gücüm yok nasılsaa rahatça gidebilirim
o muzlu pastayı kocıse yapmıstım yarısndan cogunu tek basıma yedımm
biz balayına alanyada yapmıstıkk
bidaki yerınızde denız kıyısı olur inşş yaa bende denızı cok sevıyrummmm
aa hadi yaa e güzel olmuş nerdeydiniz peki merkezdemi ama alanyanın sahili pek iyi diilki kız bizim bura incekum taşsız falan çok güzel vallaa berrak cam gibi görünüyo denizin dibi balıklar falanoyüzden buranın denizini kumunu hiç biyere değişmem
seçtiklerimizden samsun ve bartın var deniz kıyısı olan diğerleride kayseri malatya ve nevşehirdi zaten ay inşallah iyi biyere çıkar tayinimiz yaa kocişimin çalışma şartlarıda iyi olur inşallahta bol bol vakit geçirebiliriz
kıslar ben çıkıyom artıkın bu arada kraliçe olan kız güzelmiş evet essahtann beğendimmmmmmm
kocamın pc kafayı yimiş benimkini veriyim yazık işten geldi haketti bence
öptüm sizleriiiiiiiiiii hayırlı geceler
kız bengi sen bugün gelmicektin hanii kocan evde değilmi
merkezdı canımm ya senede bı hafta gıdyz ben enzıe alısana kadar tatıl bıtıyoo
ınce kumu solemslerdı araba olmadıgı ıcın oteln sahılındeydık hepp yada havuzda
bakkalım kısmet canım yaa avsallar beldesinin resmini bulursam ekleyim bak sahilinin resmini çekmiştim yaa sankim bi bakembartında cok güsel bı yerr amasra cakrazz kucuk yerr ama ben sevyrm dogum gunum uzde orya ıgtmeyı dusunuyrzz
kıslar ben çıkıyom artıkın bu arada kraliçe olan kız güzelmiş evet essahtann beğendimmmmmmm
kocamın pc kafayı yimiş benimkini veriyim yazık işten geldi haketti bence
öptüm sizleriiiiiiiiiii hayırlı geceler
kız bengi sen bugün gelmicektin hanii kocan evde değilmi
bidahaki gelmeyi düşünüyosanız avsallar beldesini tavsiye ederim canım hem belde güzel hemde sahili söylemiş oldum böylecede nerde olduğumu çaktırmayınneysem incekum beldesinin denizide çok güzel adı üstünde incekumlu falan çok güzel ama beldesi okadar güzel diil oranında yani alanya antalya civarında plavı en güzel olan yer incekum ve avsallar kasabalerı canım çokda güzel oteller var buralardada :124: isteğe göre uygun apart otellerde var tabii
bakkalım kısmet canım yaa avsallar beldesinin resmini bulursam ekleyim bak sahilinin resmini çekmiştim yaa sankim bi bakem
evet uyutup kocişide sizin için geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?