Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bengısı aglama alsana tarıff
Krem şantiyi soğuk sütle iyice çırpıp içine kırılmış halleyleri ve cevizi ekliyoruz.

Servis tabağına alıp üzerine çikolata sos döküyoruz.

kız zorlanıyom senin yazdıklarını okumakta meyveeeeee kız cevap ver şunaaaaa
nesine zorlanıyon uleeeyn

bencede kuzum eneyjisini kocişe saklasa pizim başoş pantey başoş oluy haa hey fıysatta kocişinin üstüne atlaydı aytıkın

amann ne gerek var ihtiyacında yoksa hele ihtiyacı olmadan keyf için çalşanlarıda anlamıyorum karda kışta o sıck yatağından çıkıp haldır haldır işe gitmek haz veriyor sanırsam

Hiç sorma hele feminstlik olsun diye çalışanlar varya
Yok ben kocamdan para almam ona boyun eğmem gururluyum
O zaman koynunada girme değil mi ne saçma
İhtiyacımız olsa seve seve çalışırım yuvam için ama
Çok şükür 1 maaş yetiyor bize rabbim bundan geri koymasın

Leeyn meyvee sende gösteyipte veymeyenley gibim halleyli tayif didin lafı kaynattın veymedin

Net gitti bebeğim
Canım büyük halleyler oluyo ya 10lu paket
bir paket krem şantiyi köpürtüyoruz canım
iyice köpürt ama sonra halleyleri ikiye böl krem şantinin içine koy
cevizde kır içine seviyosan eğer.
karıştır bunları borcama dök üstünü spatula ile düzelt
sonracığıma hazır çikolata sosu hazırla annem
Yarım paket yetiyo yazık ziyan olmasın
bunuda üstüne dök sonrada hindistan cevizi dök
dolapta 5-6 saat beklet dilimle servise hazır
ben bi gece önceden yapıyorum o zaman daha lezzetli olşiyi

bengısı aglama alsana tarıff
Krem şantiyi soğuk sütle iyice çırpıp içine kırılmış halleyleri ve cevizi ekliyoruz.

Servis tabağına alıp üzerine çikolata sos döküyoruz.

hıı okaday halleye yazık olur yav bunu bisküviyle yapsak olmamı halleyleyide noymal yeydik aynı benim muzlu kupum gibi desene bende ekstradan muz koyuyom ben ama çikolu sos dökmüyom tabi ben güselmiş teşeküyley aklıma yazdım bunuda haa bu arada benim muzlu kupumdada fındık ceviz vardı unutmuşum bak onu demeyi

şende bana veyşene taayiif :26: bende ilginç güsel salata pasta tayifi istiyoom bilen vaysa veysin yaa üç kağıtçı meyvede hayla veymedi halleyli tayifimi biy türlü yaa

cnm şimdi çok yorgunum yatıcam ama yarın akşama söz ne tarifler wericem sana ok

kızlar iyi gecelerr heipinizee

bu kadar basıt kuzumm bunun bıde topları yapılıyo cıkolatayı ertysn muzlu kup derken ben cıkolta sosunu hazırlırm cılek muz falan karıstryrmm uzerıne kırılmıs fındık dokuyorumm ole bıseymı senn muzlu kupun

kız zorlanıyom senin yazdıklarını okumakta meyveeeeee kız cevap ver şunaaaaa
Kız sorma aynen bende meyve diyo ya gerçekten ben yenecek meyve anlıyorum
Ne meyve tarifi istiyo bu benden diyom meyvenin tarifi mi olurmuş diyom sonradan dank etti aklım

sen yazana kadar ben verdım annem yoksa bengısuyun dırdırnından kurtulamayacaktın

kız bu halleyleyi ikiye nasıl bölüyoz iç kreması kısmından yuvarlak tek katmı oluyo yoksam normal ikiye bölüp yarım daire şeklindemi çift katlımı oluyor?

kız bu halleyleyi ikiye nasıl bölüyoz iç kreması kısmından yuvarlak tek katmı oluyo yoksam normal ikiye bölüp yarım daire şeklindemi çift katlımı oluyor?

bengısu bı alemsın yaa

kızlar ben cıkıyorummm iyi gecelerr öptümmm yarın görüsürr

cnm şimdi çok yorgunum yatıcam ama yarın akşama söz ne tarifler wericem sana ok

kızlar iyi gecelerr heipinizee

haayııy yarın ben olmassam sakın veymee öbüysü gün ben gelince veey yarın kocişim evde belki gelemeyebilirim çünküü

Yarım daire şeklinde oluyor canım benim
Yani arasından kesmeyeceksin haa
ula hıyarı ikye bölersin ya ortadan buda aynı öylee

yok benimki gene krem şantiyi çırpıyon içine muzu küçük küçük doğruyon bebe bisküvisi yada petibör bisküvi kırıyon kırılmış fındık ceviz falan loyuyon karıştırıyon kıvamı gelincede kaselere koyuyon üstünede hindistan cevizi falan serrpiyon işte isteğe göre çikolatalı sosda konabilir dolapta beklet sertleşsin ama yeek için
Kız sorma aynen bende meyve diyo ya gerçekten ben yenecek meyve anlıyorum
Ne meyve tarifi istiyo bu benden diyom meyvenin tarifi mi olurmuş diyom sonradan dank etti aklım
hıh siz anlamıyosanız ben ne edem
sen yazana kadar ben verdım annem yoksa bengısuyun dırdırnından kurtulamayacaktın

bengısu bı alemsın yaa

kızlar ben cıkıyorummm iyi gecelerr öptümmm yarın görüsürr

ben sana şimdi bana buyun bükmeyi gösteyiyim gel çabuk totona totona yiycen dayağı kaçma geel.. ne vay kız ne dedimki alemsin diyon ikiye bölünüyo didi bende neresinden didim noolmuşkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…