nesine zorlanıyon uleeeynkız zorlanıyom senin yazdıklarını okumaktameyveeeeee kız cevap ver şunaaaaa
nasıl rahat olcksınız ya sız o evde kaynan kayın baba:120::120::120:
bizde kımse yok rahat gıyınyrm yatyrm ne bılıyım cılvelesyzz arkası gelıyoyanı sızde suc yok kuzumm evıne gec rahata alıs calısmaya aksama kocısıne enerjını sakla
amann ne gerek var ihtiyacında yoksa hele ihtiyacı olmadan keyf için çalşanlarıda anlamıyorum karda kışta o sıck yatağından çıkıp haldır haldır işe gitmek haz veriyor sanırsam
Leeyn meyvee sende gösteyipte veymeyenley gibim halleyli tayif didin lafı kaynattın veymedin
bengısı aglama alsana tarıff
Krem şantiyi soğuk sütle iyice çırpıp içine kırılmış halleyleri ve cevizi ekliyoruz.
Servis tabağına alıp üzerine çikolata sos döküyoruz.
şende bana veyşene taayiif:26: bende ilginç güsel salata pasta tayifi istiyoom bilen vaysa veysin yaa üç kağıtçı meyvede hayla veymedi halleyli tayifimi biy türlü yaa
hıı okaday halleye yazık olur yav bunu bisküviyle yapsak olmamı halleyleyide noymal yeydikaynı benim muzlu kupum gibi desene bende ekstradan muz koyuyom ben ama çikolu sos dökmüyom tabi ben güselmiş teşeküyley aklıma yazdım bunuda haa bu arada benim muzlu kupumdada fındık ceviz vardı unutmuşum bak onu demeyi
Kız sorma aynen bende meyve diyo ya gerçekten ben yenecek meyve anlıyorumkız zorlanıyom senin yazdıklarını okumaktameyveeeeee kız cevap ver şunaaaaa
cnm şimdi çok yorgunum yatıcam ama yarın akşama söz ne tarifler wericem sana ok
kızlar iyi gecelerr heipinizee
Net gitti bebeğim
Canım büyük halleyler oluyo ya 10lu paket
bir paket krem şantiyi köpürtüyoruz canım
iyice köpürt ama sonra halleyleri ikiye böl krem şantinin içine koy
cevizde kır içine seviyosan eğer.
karıştır bunları borcama dök üstünü spatula ile düzelt
sonracığıma hazır çikolata sosu hazırla annem
Yarım paket yetiyo yazık ziyan olmasın
bunuda üstüne dök sonrada hindistan cevizi dök
dolapta 5-6 saat beklet dilimle servise hazır
ben bi gece önceden yapıyorum o zaman daha lezzetli olşiyi
sen yazana kadar ben verdım annem yoksa bengısuyun dırdırnından kurtulamayacaktın
Net gitti bebeğim
Canım büyük halleyler oluyo ya 10lu paket
bir paket krem şantiyi köpürtüyoruz canım
iyice köpürt ama sonra halleyleri ikiye böl krem şantinin içine koy
cevizde kır içine seviyosan eğer.
karıştır bunları borcama dök üstünü spatula ile düzelt
sonracığıma hazır çikolata sosu hazırla annem
Yarım paket yetiyo yazık ziyan olmasın
bunuda üstüne dök sonrada hindistan cevizi dök
dolapta 5-6 saat beklet dilimle servise hazır
ben bi gece önceden yapıyorum o zaman daha lezzetli olşiyi
Sağol bacım allah razı olsun
kız bu halleyleyi ikiye nasıl bölüyoz iç kreması kısmından yuvarlak tek katmı oluyo yoksam normal ikiye bölüp yarım daire şeklindemi çift katlımı oluyor?
cnm şimdi çok yorgunum yatıcam ama yarın akşama söz ne tarifler wericem sana ok
kızlar iyi gecelerr heipinizee
kız bu halleyleyi ikiye nasıl bölüyoz iç kreması kısmından yuvarlak tek katmı oluyo yoksam normal ikiye bölüp yarım daire şeklindemi çift katlımı oluyor?
başakk nireye kaybolduyoksaaa kaynasımı cagırdı gene bu saate
bengısu bı alemsın yaa
kızlar ben cıkıyorummm iyi gecelerr öptümmm yarın görüsürr
yok benimki gene krem şantiyi çırpıyon içine muzu küçük küçük doğruyon bebe bisküvisi yada petibör bisküvi kırıyon kırılmış fındık ceviz falan loyuyon karıştırıyon kıvamı gelincede kaselere koyuyon üstünede hindistan cevizi falan serrpiyon işte isteğe göre çikolatalı sosda konabilir dolapta beklet sertleşsin ama yeek içinbu kadar basıt kuzumm bunun bıde topları yapılıyo cıkolatayı ertysn muzlu kup derken ben cıkolta sosunu hazırlırm cılek muz falan karıstryrmm uzerıne kırılmıs fındık dokuyorummole bıseymı senn muzlu kupun
hıh siz anlamıyosanız ben ne edemKız sorma aynen bende meyve diyo ya gerçekten ben yenecek meyve anlıyorum
Ne meyve tarifi istiyo bu benden diyom meyvenin tarifi mi olurmuş diyom sonradan dank etti aklım
sen yazana kadar ben verdım annem yoksa bengısuyun dırdırnından kurtulamayacaktın
bengısu bı alemsın yaa
kızlar ben cıkıyorummm iyi gecelerr öptümmm yarın görüsürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?