bizde nerdeyse gunde 2 defa yapcazz
kocıse dıyrm bebk olsun ayda bı
benim daha uzun sürdü alışmam acının geçmesi ve benim çok canım yanmıştı 3 gün oturamadım wc ye gittikçe bile yanma oluyordu
Evlendikten sonra çalışmaktan bahsediyorum canım
Çünkü yetiştiremem hem ev hem iş
Beceremem herhalde Öbüründe ben eve geliyodum yatıyodum
Annem vardı öyle işte.
benim tarçınlı un kurabiyeme benziyo kız bende öyle yapıyom üstüne ben tek pudra şekeriyle tarçın döküyom ben kakaoyu denemedim hiç
kız üzülme sende şimcik alıp giyersiin hazır bebişde yapmaya çalışıyponuz ooh iyi olur şöööyle dantelli gecelikler al kendine
hoş geldin canım naassııın yaz kız tariflerimi kaydet bidaa bulaman kapanın elinde kalıyo valla tariflerimbiissürü tarif verdim canım 3-5 sayfa geride bulabilirsin hepücüğünü
ah ona gelene kadar okadar eksik varki ben eksiklerimi yavaş aldım halende eksiklerim var bi taraftan eşyalar eskidi şimdide onları tekrar yenileme derdindeyim bitaraftan doktorlara okadar para harcadıkki bazen insan normal iç çamaşırı alacak fırsatı olmuyor hem kocam beni her halimle çekici buluyor
ah ona gelene kadar okadar eksik varki ben eksiklerimi yavaş aldım halende eksiklerim var bi taraftan eşyalar eskidi şimdide onları tekrar yenileme derdindeyim bitaraftan doktorlara okadar para harcadıkki bazen insan normal iç çamaşırı alacak fırsatı olmuyor hem kocam beni her halimle çekici buluyor
vajıyı yenelı 6 ay oldu annem ben dok cıktım ılk gun anlamdım nasıl oldu hıc acımadı oyuzden cok aı cekmedım ılk ay tek gun asırı yapıyoz bızde bazen hergun oluyo
öylede herşeyi kendimiz yapmaya çalıştık keşke çekseydik de yaşasaydık nişanlılık dönemi hem eşim ailesine laf söyletmezdiki zaten bi anneciği vardı felçliydi oda diğerleride ağızlarını açamazdılar
gelinlik giydim düğünümde oldu ama sanki bir yabancının düğününe gitmişim gibi herkes çok yabancıydı ailemden doğru dürüst kimse yoktu arkadaşlarım yoktu kimsesiz gibi evlendim
hoşgeldin canım nasıl geçti mevlüt kalmadımı gündüzden bişeyler yesene
evine gecınce snıde gorcezz
peki neden kactın canım kac yasındaydınn offf ıcınde hersey kalmısıtrrr
siz daha gençsiniz annem maaşllahhhh
kız kocişin ozamanın acısını çıkarıyodur biz bile ne zaman görsek birbirimizi bi 2-3 kere halvet yapoos bazene ama ben kocişi hergün diil 2günde bi görüyom onun acısını çıkarıyos
ah kuzum yaa kıyamam şimdi mutlusunuz ya önemli olan oe söyle kocişe nikah düğün falan tazeleyin sizde hani oluyo ya öyle ilginç olur haa
sen kendı kendıne yenmıssın annem ben dok gtmedn parmgımı bıle deydıremyodum seanslarla aılstım eve gelınce alıstrma yaptımm acımıyoduu bıde beynımde bıtırmstımm yaa gıtsın ogunler neydı oylee
paçalı don giyince de mi çekici buluyor
Leeyn meyvee sende gösteyipte veymeyenley gibim halleyli tayif didin lafı kaynattın veymedin
yoksam ondan mı yapmıyos biz kızzzzzzz raht olmadığımız içinnnnnnnnnnnnn
cnm güzeldi mewlüt ama bende bittim bu hafta hem gün hem mewlüt
allaha şükür görewimi yerine getirdim eksiksiz gediksizz
cnm kaldı baya şeyler ama kendi çapımda rejime girdim yaza hazırlık hem baya bi uçtum ben ipin ucunu kaçırdım eskiden akşam yemeğinden sonra sadece meywe yerdim açlıktan ölsem bile yemezdim bişey ...şimdide eski halime dönmeyi umut ediyorum alıştırmam lazım kendimiii
belinaycm hşbldm ..
okudum cnm baya bi yazdmışsın karnım guruldadı resmen yani okudukça
bendede baya bi tarif war hatta yazdıklarında warrtşk ederiz kuzumm yinede
nazoo askınız inş bi ömür boyu sürer ıcınde mercımegınızde olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?