Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bazen acımasız da olmak gerekiyormuş, söylemediğin sözlerin pişmanlığıyla kıvranıp durmamak için. Yüz göz olmak gerekiyormuş ayrılıkla, ve olabildiğince güçlü, bitmez denilen sevgi bitikten sonra, aynada kendi yüzüne gururla tekrar bakabilmek için. Az ile yetinmeyi kendine layık görmediğin için, hakkını vermek gerekiyormuş, seni kendine layık göremeyenlerin. Sevginle şımaranı, ayrılıkla terbiye etmek gerekiyormuş. Ve işte bu yüzden; karşındaki BİTTİ demeden, senin o’ndan önce EYVALLAH demen gerekiyormuş, fedakarlıklarla büyüttüğün nankörlerin üstüne basıp ezmek için.

Vayy ablam büyüksünnnnn
Hyırdır kız niye yazdın bismillah

yirim tabi seni kıs o seni bıyakıpta uyuyup toto büyüten kocanada bıyakmam yok bebişim hayla gelmedi ama çıkalım isteysen bende kitap neyim okurum

Heç sorma kocam yiyemiyo bu aralar beni bari sen ye
hahha:):)
ne kitabı okuyon filozofum

kız facei açtıydımda bi bakem neler var diyee bunu gördüm hoşuma kaçtı ondan paylaşem didim gelmiyon artıkın facede hiç yaa

Kocam dondurdu herhalde facemi bilmiyorum girmedim canım
Tartıştıkda deli ya dondurdu heral oda

ÇAY KAŞIĞI Gibi Ortalığı Karıştıran İnsanların, UNUTTUKLARI BİR ŞEY VAR, ORTAM DURULDUĞU ZAMAN BİR KENARA KONULURLAR...!

ahahah ne güzel laf yaa bunuda yengem paylaşmışmış

bencede kuzum eneyjisini kocişe saklasa pizim başoş pantey başoş oluy haa hey fıysatta kocişinin üstüne atlaydı aytıkın

evet kuzum kafalarına öyle giriyolar karıların

kocanızın eline bakmayın diye aşılıyorlar bize.

mesela biz okuldayken okumak istemeyen kız öğrencileri öğretmenler aşağı görürlerdi kocanızın eline mi bakasınız diye. tamm okumak gü<el ama kocanın eline bakmakta öyle öcüü gibi bişey değil yaniiii

ayyyyy onun eline bakmak gibisii yyokkkkkkkkk yerim onun eliniiiiiiii

bu şekilde karı kocanın arasına duvar örüyolar diyim sana mervişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…