Yarım daire şeklinde oluyor canım benim
Yani arasından kesmeyeceksin haa
ula hıyarı ikye bölersin ya ortadan buda aynı öylee
Herkeşçikler nerede yahu
Aferin evladım biraz geç oldu amma
ben varım ya lensen beni beğenmiyurmusun?
Ula görki yine wcye gitmişsindir
Ben bilirim senin her şeyinii canısıı
AY nasılda yiyon öyle yaaaaaaaaah bebeğim canııım hapuy hupuy yerim kız senii :125:
Uykun gelmedimi bal kaymağım
AY nasılda yiyon öyle yaaaaaaaa
Bazen acımasız da olmak gerekiyormuş, söylemediğin sözlerin pişmanlığıyla kıvranıp durmamak için. Yüz göz olmak gerekiyormuş ayrılıkla, ve olabildiğince güçlü, bitmez denilen sevgi bitikten sonra, aynada kendi yüzüne gururla tekrar bakabilmek için. Az ile yetinmeyi kendine layık görmediğin için, hakkını vermek gerekiyormuş, seni kendine layık göremeyenlerin. Sevginle şımaranı, ayrılıkla terbiye etmek gerekiyormuş. Ve işte bu yüzden; karşındaki BİTTİ demeden, senin o’ndan önce EYVALLAH demen gerekiyormuş, fedakarlıklarla büyüttüğün nankörlerin üstüne basıp ezmek için.
yirim tabi seni kıs o seni bıyakıpta uyuyup toto büyüten kocanada bıyakmamyok bebişim hayla gelmedi ama çıkalım isteysen bende kitap neyim okurum
Vayy ablam büyüksünnnnn
Hyırdır kız niye yazdın bismillah
kız facei açtıydımda bi bakem neler var diyee bunu gördüm hoşuma kaçtı ondan paylaşem didim gelmiyon artıkın facede hiç yaa
Kocam dondurdu herhalde facemi bilmiyorum girmedim canım
Tartıştıkda deli ya dondurdu heral oda
bencede kuzum eneyjisini kocişe saklasa pizim başoş pantey başoş oluy haahey fıysatta kocişinin üstüne atlaydı aytıkın
Hiç sorma hele feminstlik olsun diye çalışanlar varya
Yok ben kocamdan para almam ona boyun eğmem gururluyum
O zaman koynunada girme değil mi ne saçma
İhtiyacımız olsa seve seve çalışırım yuvam için ama
Çok şükür 1 maaş yetiyor bize rabbim bundan geri koymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?