Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başakk nireye kayboldu yoksaaa kaynasımı cagırdı gene bu saate

evet bende burda bir özlü söz söylemek istiyorum

" kaynana kazan kapağı..

görümce kapı k.peğii..

oğlunu sorarsan

altın topağıııııııı

Heç sorma kocam yiyemiyo bu aralar beni bari sen ye
hahha:):)
ne kitabı okuyon filozofum

gel annem çatur çutur yiyim seni etine dolgunsunduy umarım kara kuru olanı sevmem ben
şuan piruzeyi okuyorum bundan sonrada açlık oyunlarını okuyacam
ondan öncede piraye, safiye sultan, moskof cariye hürrem, mihrimah, kibelenin sırrı,mutluluk, bin muhteşem güneş, uçurtma avcısı ve daha aklıma gelmeyen biçok kitap okudum şekerim bunlar yaklaşık son 1 ayda okuduklarım falan vede öyşe ince kitaplardanda diiller mihrimahla hürrem 800 sayfa falanlardı vallaa anlıycağın gene eski roman okuma hastalığıma döndüm çok severim ben kitap okumayı lisedeyken hele ertesi gün sınavım olurdu ben oturur romanımı okurdum hep

Son düzenleme:
nooldu leeyn sustunuz merviş hanım gitmiş anlaşılan naapak başoşum bizdem çıksakki? evet evet çıkamda kitabımı okuyam haydi iyi geceler kuzum benim kendine cici bak çok öpüyorum hoşçakaal

nooldu leeyn sustunuz merviş hanım gitmiş anlaşılan naapak başoşum bizdem çıksakki? evet evet çıkamda kitabımı okuyam haydi iyi geceler kuzum benim kendine cici bak çok öpüyorum hoşçakaal

evet bence de çıkak ta şaşırsın mervişim
ama altta gözüküyo kısssss

berenin yanına gitmişşşşşşşşşşmerveeeeeeeeeeeeeeeee

Evet canım aman boşver şükürler olsun bu halimize valla
Tamam ne okumak kötü bir şey nede çalışmak ayıp ama
Aynı yatağa giriyorsun eşin o senin gurur yapmaya ne hacet komikk yani
Evlilik kurumunu yıpratıyor bacım bunlar
bende hoşlaşmam o tarz insanlardan

adamla yatıyo çocuk yapıyo geziyo tozuyo her haltı yapıyo hanfendiiiiiiiiii

sonra da "ben kocamın eline bakmam" diyo. niye ayıpmı eline bakmak

her haltı yapıyon ama ben sinirleniyom böyle şeylere yaaaa

Son düzenleme:
berenin yanına gitmişşşşşşşşşşmerveeeeeeeeeeeeeeeee

hıh bizi bıyakmışta öteki topikte finkmi atıyomuuş bi ara baktığımda altta görünmüyodu kocişinin yanına gitti sandıydım bende :26: vay düzenbaz bizi uyutuyomuş görüyonmu küsüpte çıkak hadi

bence de hadi biiiiirrrrrrr ikiiiiiiiiiii üüüüüüüüüüüçççççççççççç çık bengicim çık

Ulaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bengisuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
seniii haşlarım varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gece gece Tarkanın şarkısı çıktı
bu Tarkanda eşcinselmiş
Kenan imirzalıoğluyla o
Nasıl şaşırdım kenana

Bnegisu kesin WCye gitmiştir gene
yok len burdaydım bilemedin bu sefer ama birazdan gene giserim
berenin topikinde donmuyo galiba zırt zırt oraya gittiğine göreeee
hellaaal bee konuş aslanım kim tutar senii
Ulaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bengisuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
seniii haşlarım varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hıh bişiicik yapaman sen bıyak dit bizi başka topiğe küserem bende ihmal edersen benii

kızlarr yardımm ben 8martta asılama oldum 20martta beklenen regl tarıhı sızce sımdı evde yapılan testlerden yapsam cıkarmı???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…