Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başak geri kaçtı galibaa belkide kahvaltı yapıyordur bu saatte
sabaha kadar nettelermiş maşallah

bıraksın ya sizde destek olun içki varmış karı kız varmış töbe töbee

kardeşimde hafızdır hatta hocalık yapabilecek belgesi bile var kaç sene yatılılarda okudu hatta şimdi kpsyde hazırlanıyor inşallah azimli bide devlet işine girse süper olacak eşi hiç kardeşime göre bi insan değil gerçi bunun evlenmeden önce çok uyarmışlar çok yüz verme falan filan ama nasip işte yaşanması gerekiyordu demekki ama az kaldı zaten karı kız olayını bilmeden zaten ayrılmayı düşünüyor tam bi asalak

ohh ellerıne saglık nazoo

ya bende markette su boregı yufkası alcmda tek basıma yapabılırmıyım acaba:44::44::44: sıcak sudan soguk suya falan konuyomus

ben bimden alıyorum su böreği yufkasını çok güzel canım yapımıda basit
şöyleki

bi tencerede suyu kaynatıyosun sonra içine biraz tuz ve az bişey sıvıyağ damlatıyosun bi leğenede soğuk su koyuyosun yufkaları bölüp önce kaynar suya atıyosun 2 - 3 saniye bekletip çıkarıp hemen soğuk suya atıyosun ordan da alıp bi süzgecin üzerine bırakıyosun ve temiz bi bezle kuruluyosun sonra tepsiye seriyosun üzerine bi kaşık sıvıyağ gezdiriyosun her katı bu şekilde yapıp yarısına gelince peynirli harcı koyuyosun diğer yufkalarıda aynı şekilde yapıp en üstteki yufkanın üzerine bir yumurta yarım su bardağı yoğurt ve yarım çay bardağı sıvı yağı karıştırıp döküyosun fırına veriyosun çok güzel oluyo.

not :kaynarsuyun altını böreğin bitene kadar kapamıyosun su soğumayacak yoksa yufkaların hamur olur birde soğuk su leğenindeki su ısınınca değişip çok soğuk olmasına dikkat ediyosun yoksa yufkalar sudan çıkmaz parçalanır.

7 kullanıcıııııı ve 1 ziyaretçiiiiiiiiiii

işte o ziyaretçi bendimmmmmmmmmmmm gizliden takip ettim siziiiiiiii

başak geri kaçtı galibaa belkide kahvaltı yapıyordur bu saatte
sabaha kadar nettelermiş maşallah

ayy sorma hatuncum yaa sabah 6da falandı sanırım gün ışımıştı uyuduğumda burnum akıyodu uyıyamadımm:2::2::2::2:

sonra saat 10muydu neydii kaynananın sesine uyandım offfff erkenden.

ayy şimdi çıkıyom ama akşama doğru gelirim biras işşim var

aaa nereye yaa kaynanatörden fırsat yok sanırım

slm saracımmmmmmmmm canıms en bu ara çokmuyoğunsunnnnnn

saracım hoşgeldin seni merak ediyordum fazla girmiyorsun birine falan kırıldın diye düşünmüştüm

başak ben bugün genetik araştırmaya gidiyorummmmmmmmm:18::18::18::18:
bir kaç gün giremezsem atmayın beni listeden
bide dua edin
fırsat buldukça yazarım size

evet ben yasaktır diye yazmamıştım

yasakmı:44::44::44:
annem ben bunu hep yaparımm bız buna yufkalı borek dıyoz yalancı s boregıne bunn aynısı ıcıne haslanmıs makarna koyurm benım ıstegım yalancısuboregı onun yufkası ıle yapmak

basaakk sende bı ev hatunusun artıkk ıs yapacan tabıı benım bıraz once ısımm sabah sana baktımdda yoktun

dolunayımmmmmmmm selam annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

slm saracımmmmmmmmm canıms en bu ara çokmuyoğunsunnnnnn

merhaba canım biraz yoğunum evet sen nasılsın

saracım hoşgeldin seni merak ediyordum fazla girmiyorsun birine falan kırıldın diye düşünmüştüm

hoşbulduk canım yok kimseye kırgın değilim hafta sonu kayınvalidemlere gittik dün eve geldim görümcemler geldi misafir oluncada nete giremedim sen nasılsın ne yapıyosun

başak ben bugün genetik araştırmaya gidiyorummmmmmmmm:18::18::18::18:
bir kaç gün giremezsem atmayın beni listeden
bide dua edin
fırsat buldukça yazarım size

adanaya mı tamam kuzum niye atalım aşk olsun aaaaaaaa bebek için gidiyosun haber vediğin için sağoll haber ver ama tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…